Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2023 17:00

24.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

7 gólů za jeden poločas! Přestřelka končí lépe pro Votice


Branky


6

Propad na 4. místo a stagnující forma. Takové je jaro pro Dolní Bousov, jenž si určitě druhou část sezóny představoval lépe. Naopak Votice se již nejspíše vyhly záchranářským bojům a momentálně mají na sestupové příčky náskok 8 bodů.

 

 

 

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jedna za druhou

Po středeční dohrávce v Luštěnicích zajížděl výběr Dolního Bousova k utkání 24. kola středočeské 1.A třídy do Votic. Právě ve Voticích bylo znát od úvodních minut, že Dolní Bousov nečeká jednoduchá šichta. Hostům nepomohlo ani to, že se museli obejít bez zraněného Tomáše Šolce, Martina Krále, Františka Klímy a Milana Karely. Dalším problémem bylo hřiště, které po vydatném dešti bylo nasáklé vodou, ale rozhodčí Šimon Pipek uznal plochu za vhodnou k odehrání tohoto utkání.

I přes všechny tyto komplikace ale hosté začali perfektně. Již ve 2. minutě si krásný pas od uzdraveného Zdeňka Bělíka našel Jakub Kasal a obstřelil Tůmu.

Toto vedení netrvalo, bohužel pro hosty, moc dlouho. V 8. minutě zůstal po rohu nehlídaný Petr Daniel a vyrovnal skóre na 1:1.

Z této chyby se hosté vůbec nepoučili a o pouhou minutu později přišla další chyba a po špatné rozehrávce rozvlnil síť Tomáš Říha.

Tragédii pro Dolní Bousov mohly Votice dokonat ještě v téže minutě, ale na skvělou přihrávku si počkal Aleš Pavliš a zastavil tak rychlý útok domácích.

Ovšem nedůslednosti v obraně pokračovali nadále a ve 13. minutě si na centr z pravé strany naběhl Milan Matoušek a vedení domácích bylo rázem dvoubrankové.

To ale nebylo ze střeleckého představení domácích vše. Další centr do vápna, tentokrát z levé strany dokázal zúročit Marek Slunečko, 4:1.

Kanonáda pokračovala a již o 7 minut později dokázal krásnou kombinaci hostí využít Zdeněk Bělík a vrátil hostům špetku naděje.

Tímto ale útočné snažení nekončilo. V 25. minutě pálil nad Tomáš Honc a v 28. minutě mířila střela Davida Boška vedle. Přímý kop Jana Keszega v 38. minutě také za záda Tůmy nemířil.

Brankové představení prvního poločasu uzavřel až ve 42. minutě Petr Ježek, jenž krásně využil přihrávku Zdeňka Bělíka.

 

Slepé náboje

Druhá půle byla rázným opakem té první. Zatímco během prvních pětačtyřiceti minut padlo 7 branek, tak během těch druhých pětačtyřiceti minut nepadla ani jedna.

Dolní Bousov byl pod tlakem a v 57. minutě byly Votice blízko 5. brance. Proti byl ale Petr ježek, jenž stihl míč vykopnout z brankové čáry. 

V 69. minutě poté vypálil mezi tři tyče Jan Keszeg, ovšem jeho střelu zblokovala defenzíva domácích na rohový kop. 

Dolní Bousov se snažil o vyrovnání, ale zbrklé a nepřesné přihrávky byly velkým problémem a obtíží, což vedlo až v to, že rozhodčí Šimon Pipek odpískal konec a hosté si z Votic neodvezli ani jediný bod.



Ohlasy k zápasu



Dolnobousovský SK
Luděk Holub: Děkujeme fanouškům, kteří s námi cestovali, za podporu a doufáme, že v příštím utkání proti Čáslavi konečně předvedeme hru, kterou jsme produkovali na podzim a v zápase dokážeme zvítězit.



Sestavy


SK Votice
J. Tůma [-] - L. Navrátil [-] (76. L. Tábořík [-] ) , P. Daniel [-] (46. T. Kramný [-] ) , M. Matoušek [-] (80. J. Říha [-] ) , M. Radačovský [-] , M. Slunečko [-] (86. M. Hřebec [-] ) , T. Říha [-] , M. Sládek [-] , D. Königsmark [-] (48. J. Homolka [-] ) , M. Baťha [-] , J. Šlejmar [-]

Dolnobousovský SK
R. Gereg [-] - P. Ježek [-] , M. Horák [-] , M. Horák [-] , A. Pavliš [-] - J. Kasal [-] (68. M. Merva [-] ) , Z. Bělík [-] (85. O. Klíma [-] ) , T. Honc [-] , M. Falta [-] , J. Keszeg [-] - D. Boško [-] (46. J. Šolc [-] )

ŽK: 34. P. Daniel , 60. D. Königsmark - 47. M. Horák , 80. Z. Bělík .
Počet diváků: 411. Rozhodčí: PIPEK Šimon - POKLOP Petr, BLÁHA Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Samuel Mičuta

Expert: David Linhart
Tip experta: remíza

Votice jsou doma nepříjemné a Bousov je na jaře trochu z formy.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: remíza

Tip: výhra hostů