Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2023 17:00

24.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Poříčí zařídilo první jarní prohru čáslavského B-týmu


6

Velký posun tabulkou soutěže zaznamenala čáslavská rezerva, která vyladila formu na jaro perfektně, ale jejich soupeř pro toto kolo je jednoznačným fenoménem tohoto ročníku. Poříčí má na čele tabulky náskok 13 bodů a jde si neohroženě za postupem zpět, do krajského přeboru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zaspaný úvod

Čáslav přijela do Poříčí v pouhých 12 lidech a jediný hráč na lavičce náhradníku, jímž byl Lanc, měl již v nohách utkání dorostu. Již tato skutečnost hrála do karet spíše domácím. 

To potvrdil i začátek utkání. Již ve 2. minutě se k míči ve vápně Čáslavi dostal k míči Baštýř, jenž využil nedůrazu obrany hostí a otevřel skóre.

Netrvalo to vůbec dlouho a domácí se po dalším nedůrazu obrany hostů mohli radovat znovu. V 11. minutě se radoval Galuška.

Tímto momentem ale otěže utkání převzali překvapivě hosté, což přineslo několik šancí a kdyby během 15 minut ukazovala tabule skóre vyrovnáno, tak by se nikdo nemohl divit. Čáslav své šance ale nevyužila, což znamenalo poločasové vedení domácích 2:0.

Nástup

Úvod druhé půle byl pro Čáslav snad ještě horší, než ten první. Protože již během 5 minut dokázali hráči Poříčí rozhodnout dalšími třemi brankami, které postupně vstřelili v 49. minutě Galuška, v 50. minutě Azilinon a v 53. minutě Havlíček.

Po těchto brankách bylo rozhodnuto a skóre 5:0 dodalo domácím klid na kopačkách.

Právě po těchto brankách se od 60. minuty utkání spíše dohrávalo a Poříčí si zajistilo klidné 3 body.



Ohlasy k zápasu



FK Čáslav B
Marek Lebduška: I přes nějaké početní oslabení, si myslím, že první poločas jsme odehráli dobře, zejména pasáž mezi 2. brankou a poločasem si myslím, že byla z naší strany fajn a myslím si, že pokud na toto navážeme, tak si příští utkání nějaké body vybojujeme.



Sestavy


SK Posázavan Poříčí n. S.
A. Tlamicha [-] - Z. Hašek [-] (72. M. Bílek [-] ) , V. Peroutka [-] (64. L. Říha [-] ) , P. Tlustý [-] , J. Jírů [-] , P. Havlíček [-] , M. Azilinon [-] (79. L. Kurz [-] ) , T. Síkora [-] (57. D. Verner [-] ) , P. Galuška [-] , A. Dumský [-] , J. Baštýř [-] (62. J. Greš [-] )

FK Čáslav B
J. Beran [-] - M. Kurka [-] , T. Fišr [-] , L. Tuzar [-] (60. Z. Lanc [-] ) , T. Havrda [-] , D. Dastych [-] , V. Klepal [-] , A. Novák [-] , M. Kubín [-] , J. Špičák [-] , M. Lebduška [-]

ŽK: 44. Z. Hašek , 78. P. Galuška - 38. J. Špičák .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Pejša Jakub - ASNÍK Daniel, ŘIČICA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Samuel Mičuta

Expert: David Linhart
Tip experta: výhra domácích

Poříčí doma zvítězí. Má nejlepší tým v soutěži.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích