Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2023 17:00

22.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

6.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Čáslavi vyloupila Lysou a slaví páté jarní vítězství!


Branky


6

4 zápasy a 4 výhry. Taková je jarní bilance Čáslavské juniorkym která do druhé části sezóny vstoupila perfektně. Naopak Lysá sice porazila např. Čelákovice, ale také obdržela sedm branek od poděbradské Bohemie

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Neměnné skóre

Čáslav zajížděla ke svému pátému jarnímu utkání opět posilněná o některé hráče ze širšího kádru divizního A-týmu, což ale nebylo moc znát, jelikož domácí Lysá byla k utkání skvěle naladěná a držela s čáslavskými mladíky krok.

Během první půle se těžiště hry přelévalo z jedné strany na druhou, ale bez nějaké gólové zápletky, a tak toto utkání připomínalo spíše profesorský fotbal, který byl svázaný taktikou a oba týmy se snažily především neobdržet branku.

Toto panovalo až do poločasového hvizdu, což znamená, že skóre zůstalo po první pětačtyřicetiminutovce beze změny.

Láme se chléb

Úvod druhé půle byl velmi podobný tomu, kde první půle skončila. Šance se hemžily, ale ani jeden tým nedokázal získat potřebný klid a štěstí v zakončení, které by potřeboval.

Právě tento klid dokázala první najít Čáslav až v 62. minutě, kdy vstřelil první branku Chábera a Lysé se utkání velmi zkomplikovalo.

Plno nepřesností a neproměněných standartních situací provázelo Slovan Lysá po celý zápas, a tak tedy svou šanci chytil za pačesy Fišr, který v 78. minutě rozhodl o tom, že v Lysé žádný bod tentokrát nezůstane.



Ohlasy k zápasu


FK Slovan Lysá
Matěj Brabec: Po třetí hrajeme proti B-týmu a po třetí jsou posilněni o několik hráčů A-týmu a samozřejmě je to úplně jiný tým. I přes to tento zápas byl vyrovnaný a o první brance, kterou jsme bohužel nedali. Nasazení dneska bylo dobré, ale v zakončení jsme byli příliš zbrklí a při standartkách nám chybělo potřebné štěstí. Naše situace se tímto pěkně zkomplikovala a musíme tedy body hledat někde jinde.




Počet diváků: 82. Rozhodčí: Šesták Vojtěch - TVAROH Petr, STEJSKAL Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Samuel Mičuta

Expert: Marek Lebduška
Tip experta: výhra hostů

Věřím že navážeme na předchozí 4 vítězná utkání a podaří se nám opět vzdálit se sestupovým pozicím.

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů