2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2023 17:00

22.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Luštěnice ukončily výherní sérii Staré Boleslavi


Branky


66. J. Lada , 93. L. Lasák
6

Stará Boleslav odstartovala druhou část sezóny ve velkém stylu, kdy si připsala hned několik výher. Jejím soupeřem byly tentokrát Luštěnice, které pokračují v podzimních výkonech a minulé kolo dokázaly vyloupit nymburský Polaban

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bitva brankařů

Luštěnice jsou v soutěži známé tím, že v utkání tohoto týmu moc branek nepadá, což je očividné na první pohled, jelikož skóre tohoto týmu je k 22. kolu 27:22.

Tuto skutečnost na vlastní oči pocítila Stará Boleslav, která právě na výborné obraně a především na výborném brankáři Janurovi hned několikrát ztroskotala.

Naopak Luštěnice si dokázali během prvná půle vytvořit jen jednu brankovou příležitost, kterou dokázal zlikvidovat Čihák a také díky jeho zákroku zůstalo skóre po prvních čtyřicetipěti minutách beze změny.

Zvrat

Druhý poločas pokračoval ve stejném duchu jako ten první, a to snahou obou týmů o aktivní a kombinační fotbal podpořený především touhou po první brance. Velmi blízko k této brance byli hosté, kterým byl udělen pokutový kop, jenž ale perfektním zákrokem lapil brankář Luštěnic Janura.

Právě tuto chybu dokázali domácí využít v 66. minutě, kdy první branku utkání vstřelil Lada a dal domácím naději na tři body.

Po této brance si hosté snažili vytvořit nějaký konstantní tlak a dostatečné množství možností na vyrovnávací branku, což také obnáší mnoho skulin v defenzívě a možnosti pro soupeře. právě jedné z těchto možností se v 90. minutě chopil Lasák a uzavřel skóre utkání druhou brankou domácího celku.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Luštěnice
Jakub Pleško: V prvním poločase se obě mužstva snažila hrát aktivně a kombinačně, ale mírnou převahu měl náš soupeř, který si dokázal vytvoři šance, které naštěstí pochytal náš brankář. V druhém poločase se oba týmy snažily strhnout vedení na svoji stranu, ale i přes penaltu hostů se to podařilo nám.




Sestavy


TJ Sokol Luštěnice
Z. Janura [-] - L. Hlaváček [-] (71. T. Kočí [-] ) , L. Lasák [-] , Š. Hlaváček [-] (66. J. Lada [-] ) , O. Mísař [-] , J. Grus [-] , O. Fišer [-] , M. Novák [-] (46. T. Hrdlička [-] ) , M. Hůlka [-] , J. Grus [-] , V. Horák [-] (88. O. Vít [-] )

FK Slavoj Stará Boleslav
M. Čihák [-] - M. Voženílek [-] (75. B. Staněk [-] ) , J. Cruz [-] , M. Moravský [-] , J. Reichert [-] - J. Šejvl [-] (80. J. Janík [-] ) , J. Renč [-] , D. Krulich [-] (46. Š. Hejl [-] ) , V. Práger [-] - J. Vodák [-] (71. D. Grafnetr [-] ) , P. Bláha [-] -

ŽK: 63. J. Grus , 78. V. Horák - 71. P. Bláha .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Tichý Lukáš - ZUSKIN Petr, STEJSKAL Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Samuel Mičuta

Expert: Marek Lebduška
Tip experta: remíza

Stará Boleslav poprvé na jaře nevyhraje a z Lustěnic si odveze bod. Tým domácích je na svém hřišti velmi nebezpečný a silný.

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů