3:1
(2:0)
77. D. Bursa
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2023 17:00

22.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hlízov slaví důležité vítězství! Pšovka odjíždí s prázdnou


Branky


7. R. Šesták , 46. M. Šváb , 60. V. Maxa - 77. D. Bursa
6

Vstup do jarní části v Hlízově nebyl úplně ideální a právě tuto skutečnost bylo potřeba v tomto utkání změnit. Soupeřem pro dvaadvacáté kolo byl soupeř, proti kterému se to dá určitě zvládnout, a to mělnická Pšovka, jenž je sice silná na domácím hřišti, ale na výjezdech se jí tolik nedaří.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý vstup

Úvod utkání zastihl domácí v parádním světle, kdy hned v 1. minutě mohli jít do vedení, ovšem tutová šance zůstala nevyužitou.

To se ale nedá říct o 7. minutě, kdy se do další šance dostal Šesták, jenž se už nemýlil a zařídil první gólovou radost pro domácí výběr.

Pro Hlízov se stala nemilým problémem 2 vynucená střídání v 19. a 22. minutě, kdy ze hry museli odstoupit Martin Puk a Tomáš Šváb, které nahradil Matěj Vojtíšek a Martin Šváb. Právě tato skutečnost zapříčinila lehkou nevyváženost a nepřesnosti ve hře Hlízova.

Pšovka dokázala výborně bránit šance domácích a snažila se hrozit z rychlých protiútoků, které ale většinou škončily již na záložnících Hlízova, a tak tedy tvořili spíše domácí. 

Za svou snahu byli domácí patřičně odměněni. V poslední minutě prvního dějství se výbornou individuální akcí dostal do dobré pozice Filip Tichý, který poslal skvělý centr na Martina Švába a ten stvrdil výsledek první půle, 2:0.

Dohrávka

Druhé dějství pokračovalo ve stejném duchu jako to první. Hlízov se držel na míči především na polovině Pšovky a ve vzduchu visela další branka. 

A ta také přišla. V 60. minutě si po rohovém kopu našel míč Maxa a uklidil za záda brankáře Zamazala. 

Tato branka domácí uklidnila, ale až příliš, jelikož přestali hrát a přišlo potrestání v podobě snížení. V 77. minutě se dokázal prosadit David Bursa a Míšek tedy tentokrát čisté konto neudrží. 

Po této brance hosté chytili druhý dech a měli několik šancí na možné zdramatizování, což se ale nestalo, a tak tedy odjíždí s prázdnou.



Ohlasy k zápasu


FOTBAL Hlízov
David Linhart: Dnes jsme výborně začali, kdy již v první minutě jsme mohli jít do vedení, což se nestalo, ale v zápětí jsme úvodní branku vstřelili. Naše hra byla trochu nevyrovnaná z důvodu dvou střídání, které jsme byli nuceni provést, ale poté jsme se dali do pořádku a v nastavení první půle jsme rozhodli. Mrzí mě, že jsme se po třetí brance soupeři přizpůsobili a nechali jsme si dát zbytečný gól. Pomohl nám návrat Petra Zdeńky, ale zejména těch okének v naší obraně je na můj vkus hodně a lepší soupeř by nás trestal.

FK Pšovka Mělník
Jan Studený: V Hlízově to z naší strany nebyl špatný výkon, ale na bod to bylo pořád málo. Všechny góly jsme našemu souopeři dali nedůrazem ve vlastní vápně. Domácí zvítězili zcela zaslouženě.



Sestavy


FOTBAL Hlízov
M. Míšek [-] - J. Růžička [-] , R. Tafel [-] , P. Zdeňka [-] - M. Jilemnický [-] (74. P. Růžička [-] ) , R. Šesták [-] , M. Puk [-] (22. M. Vojtíšek [-] ) , M. Král [-] (78. V. Para [-] ) , T. Šváb [-] (19. M. Šváb [-] ) , F. Tichý [-] (89. D. Martínek [-] ) - V. Maxa [-]

FK Pšovka Mělník
J. Zamazal [-] - J. Pokorný [-] , M. Machka [-] (56. R. Miřatský [-] ) , J. Kaiser [-] , J. Chytil [-] , J. Mihalík [-] , D. Bursa [-] , D. Grabmüller [-] , M. Havel [-] , J. Studený [-] (69. R. Eder [-] ) , R. Beneš [-]

ŽK: 12. M. Jilemnický , 29. P. Zdeňka - 12. D. Bursa , 33. D. Grabmüller .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Kubečka Pavel - KURKA Miloš, JENÍK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Samuel Mičuta

Expert: Marek Lebduška
Tip experta: výhra domácích

Hlízovu se vůbec nepovedl vstup do jara, z kterého má pouze 1 bod. Tentokrát už bude muset bodovat naplno, aby se mu nepřiblížily týmy ze spodku tabulky.

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů