Posázavan opět potvrdil roli favorita! Votice na výhru z minulého kola nenavázaly


Branky


17. P. Tlustý , 61. J. Jírů , 92. J. Greš
6

Hosté z Poříčí nad Sázavou zajížděli k dvaadvacátému kolu středočeské první A. třídy sk. B do Votic, které si v minulém kole poradily se Slovanem Lysá, ale jinak se domácím jarní část sezóny spíše nedaří a musí řešit sestupové patílie.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Odvážný výkon

První dějství nezačali domácí vůbec zle, nýbrž až překvapivě dobře a svoji výbornou defenzivní hrou zastavovali útočné pokusy hostí. Následné protiútoky vedla zimní posila Votic Matoušek, jenž ale branku vstřelit nedokázal. Naopak na druhé straně se k první velké šanci dostal v 9. minutě Azilinon, kterého perfektně vychytal Tůma. 

To už se ale nedá říct od 17. minutě, kdy po rohu Vaculíka perfektně zmátl obranu domácích Baštýř a Tlustý měl již lehkou úlohu, 0:1.

Touto brankou ale útočné snažení ani jednoho z týmů nekončilo a výtečnými zákroky se činil brankář domácího celku Tůma, na němž skončilo několik střel ofenzivních opor lídra soutěže.

Své šance ale měly i Votice a akce Kramného, či exposázavanského hráče Říhy vychytal Tlamicha.

Do poločasového hvizdu se tedy již skóre neměnilo a zůstává od prvního gólu nezměněné.

Rozhodnutí

Druhý poločas nezastihl hosty úplně nejlépe, jelikož už tak dost obměněnou sestavu oslabil střelec první branky Tlustý, jenž musel být nuceně vystřídán.

Posázavan se ale brzy dostával do varu a již v 50. minutě mohl v podstatě rozhodnout Galuška, který ale v důležitý moment netrefil branku.

V 60. minutě tomu ale bylo jinak, jelikož si po pohledné souhře hostí našel míč Jirů a již svou 5. jarní brankou poslal Posázavan do dvoubrankového vedení.

Momentem, kdy domácí ztratili jakoukoliv naději na body byla 64. minuta, kdy Sládek po svém faulu na Dumského uviděl druhou žlutou kartu a byl tedy předčasně poslán do sprch.

Domácí ale přece jen dokázali zahrozit ještě, ale šanci Slunečka dokázal opět bravurně vychytat Tlamicha.

To ale pro Votice nebyla poslední šance, jelikož v 81. minutě po obranném nedorozumění přišel faul v pokutovém území hostí a sudí Garaja nečekal ani moment. Na neštěstí pro domácí ale tato penalta proměněná nebyla, jelikož Šlejmar branku Tlamichy přestřelil.

Poslední důležitým momentem byla druhá nastavená minuta, kdy Greš přidal třetí branku Posázavanu a určil konečný výsledek utkání.



Ohlasy k zápasu



SK Posázavan Poříčí n. S.
Karel Králíček: Utkání se hrálo sice na těžkém terénu, ale skvěle připraveném hřišti. Na utkání byla skvělá atmosféra a celé utkání mělo vysokou sportovní kvalitu. Dnes si zaslouží velkou pochvalu všichni tři rozhodčí Garaja, Kovář a Nerad za výborný výkon, který ocenil i trenér domácího týmu Marek Štork. Je třeba chválit i tým soupeře a ocenit i to, že se utkání hrálo v duchu fair play.



Počet diváků: 153. Rozhodčí: Garaja Miroslav - KOVÁŘ Otto, NERAD Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Samuel Mičuta

Expert: Marek Lebduška
Tip experta: výhra hostů

I přes dobré jarní výsledky Votic a pravidelné sbírání bodů na domácí půdě bude Posázavan nad síly domácích.

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů