Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2023 16:30

21.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

4. výhra v řadě pro Čáslav! Union odjíždí s prázdnou


Branky


5

4 zápasy a 4 výhry. To je jarní bilance rezervního týmu Čáslavi, jenž se veze na vítězné vlně. Naopak Čelákovice sice vstoupily do jara vítězstvím, ale od té doby se spíše výsledkově trápí. Oba dnešní týmy se potácí v bojích o udržení, takže o to víc jsou v tomto utkání body ceněné. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Podmáčený povrch

Rezerva Čáslavi do utkání vstoupila, jak je již zvykem, posilněna o několik hráčů širšího kádru A-týmu. Výkon domácích nebyl úplně ideální a podle představ trenérského týmu. 

Dost tomu také napomáhalo podmáčené hřiště, s čímž v Čáslavi bojují již delší dobu. 

Čáslavští na první branku nemuseli čekat vůbec dlouho, jelikož již ve 12. minutě přišel centr z pravé strany hřiště a za záda brankáře Jandy poslal míč Ronovský.

Netrvalo to vůbec dlouho a domácí se radovali znovu. Akce vedoucí k druhému gólu se zdála být jako přes kopírák, jelikož přišel opět centr z pravé strany a Novák následně prostřelil 6 bránicích hráčů Čelákovic.

Čelákovice doufaly, že alespoň do poločasové pauzy se obejdou bez další obdržené branky, proti byl ovšem Ronovský, jenž ve 44. minutě přidal již 3. branku Čáslavského B-týmu. 

Třešničkou na dortu poločasu byla ještě červená karta, kterou ve 30. minutě viděl po 2 žlutých kartách Kovalov.

Nemastné, neslané

Paradoxně lépe do druhé pětačtyřicetiminutovky vstoupili hosté, i přes to, že od 30. minuty hráli v 10 lidech. Během poločasu také proběhlo střídání brankářů na straně domácích.

Hra Čáslavi nebyla opravdu vůbec dobrá, ale také zářil brankář hostí, jenž vychytal několik čistých brankových příležitostí. 

V 53. minutě se poprvé v utkání přihlásili o slovo také hosté, kteří zásluhou Radka Skuhravého dokázali snížit na 3:1.

Následně mohla přijít již kontaktní branka, ale na straně domácích se činil brankář Beran.

Posledních 20 minut utkání se spíše dohrávalo, a tak tedy po výsledku 3:1 zůstávají všechny 3 body v Čáslavi. 



Ohlasy k zápasu


FK Čáslav B
Marek Lebduška: Toto utkání bylo pro nás utkání o 6 bodů, kvůli postavení soupeře v tabulce. Byli jsme také posilněni o hráče lavičky A-týmu. Náš výkon ale nebyl vůbec ideální a z těch 4 jarních výher byl dle mého nejméně týmový. Nepomohlo nám ani dost podmáčené hřiště, ale na to se nemůžeme vymlouvat, jelikož naše hra nebyla dobrá a nedokázali jsme si vyhovět ve finální fázi.




Sestavy


FK Čáslav B
M. Vlček [-] (46. V. Klepal [-] ) - J. Špičák [-] , A. Chábera [-] (68. T. Fišr [-] ) , A. Ronovský [-] (62. M. Vrána [-] ) , M. Lebduška [-] , M. Kurka [-] , L. Mach [-] , D. Dastych [-] (83. B. Spáčil [-] ) , A. Novák [-] , L. Marek [-] , L. Tuzar [-] (46. J. Beran [-] )

SK Union Čelákovice
J. Janda [-] - M. Arazim [-] (46. L. Haloun [-] ) , O. Koch [-] (72. P. Bílek [-] ) , D. Kovalov [-] , P. Pánek [-] , J. Kadeřábek [-] (75. O. Skalický [-] ) , R. Skuhravý [-] , O. Kolovecký [-] , P. Nesládek [-] , J. Mašek [-] , P. Fantík [-]

ŽK: 91. L. Mach - 15. D. Kovalov , 83. R. Skuhravý . ČK: 30. D. Kovalov .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: BYDLÁK David - ŠMEJKAL Jiří, BLÁHA Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra domácích