2:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 14:00

11.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krnsko doma udolalo Struhy


Branky


0

V rámci posledního kola podzimní části na sebe narazily týmy Krnska a Struh. V první půli se do vedení dostal domácí celek, na jehož branku ovšem Struhy v průběhu druhé půle zareagovaly a vyrovnaly. Body ovšem i tak zůstaly v Krnsku, které rozhodlo brankou pět minut před koncem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Krnsko první půli vyhrálo

Od úvodního hvizdu byl aktivní hostující celek, který si také vytvořil první šanci utkání. První branku utkání měl na hlavě Koš, který ale ve stoprocentní šanci minul. O několik chvil později dobře rozjetá akce skončila opět u tohoto hráče. Dalším pokusem se prezentoval Čmugr, ale jeho rána letěla nad branku. Domácí se ke slovu dostali až ve 14. minutě, ovšem hned z toho byla branka. První pokus na hostující branku ještě skončil na tyči, k dorážce se ovšem dostal Vocásek a nikým neatakován uklidil míč do branky - 1:0. Po první brance utkání bylo k vidění i pár až zbytečně ostrých zákroků, které rozhodčí Musil ocenil dvěma žlutými kartónky pro hosty. Ve 28. minutě zahrával Konopka trestný kop, ale Vrbka, Bucek a nakonec ani Koš míč do sítě nedostali. Proti dalšímu trestňáku, který zahrával Čmugr, se zaskvěl domácí gólman Novák. Poté se ke slovu dostali také domácí, ale Firický v závaru před brankou nemířil přesně. Víc se v první půli nestalo a do kabin tak šlo spokojenější domácí mužstvo.

Domácím vystřelil tři body Uhlík

Druhý poločas otevřel svou ránou Firický, ale opět mířil nepřesně. Vyrovnání se dočkaly Struhy v 62. minutě. Střídajícího Volkmana, který naskočil na druhou půli, dobře vysunul Balatka, Volkman ocentroval do vápna, kde našel přesně hlavu Čmugra a ten poslal míč do sítě - 1:1. Odpovědět na vyrovnávající branku mohl domácí kapitán Sobalík, ale jeho střela skončila pouze na břevně. Poté si Láhner dobře poradil i s druhým pokusem téhož hráče. V další tutovce se objevil domácí Šulc, jehož pokus z deseti metrů Láhner natřikrát zkrotil. Poté přišly dvě příležitosti střídajícího Volkmana. Jeho první pokus mířil vedle a druhou střelu směřující pod břevno vyrazil Novák. Rozhodnout mohl v 82. minutě další střídající hráč Mecera, ale jeho samostatný únik dobře zlikvidoval Novák. A tak se za další tři minuty potvrdilo známé pravidlo nedáš - dostaneš. Krnsko zahrávalo rohový kop, k odraženému míči se dostal Uhlík a rozhodl zápas - 2:1. Struhy už neměly moc času na odpověď a ze závěrečného tlaku vytěžily pouze břevno, které z velkého úhlu nastřelil Balatka.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Struhy
Jaroslav Hlom- předseda klubu: "Za vynikajícího počasí se v Krnsku hrál bojovný, místy možná až zbytečně tvrdý fotbal. Kdybychom dokázali využít hodně nadějné příležitosti, mohli jsme vyhrát. Naší hru ve druhé půli oživil střídající Volkman, a to přineslo i vyrovnání. A kdyby střídající Mecera proměnil své sólo... Bohužel zaváhání po rohu nás stálo i ten jeden bod."



Sestavy


FK Krnsko
J. Novák [-] - M. Zdražil [-] , M. Uhlík [-] , A. Krováček [-] - T. Vocásek [-] (88. M. Novotný [-] ) , J. Firický [-] , J. Sobalík [-] , J. Parastiuk [-] - M. Soumar [-] - K. Šulc [-] (84. M. Dufek [-] ) , J. Mráz [-]

TJ Sokol Struhy
J. Láhner [-] - F. Strejček [-] (60. P. Volkman [-] ) , J. Čmugr [-] , J. Náhlovský [-] , A. Koš [-] (46. J. Knotek [-] ) , A. Vrbka [-] , L. Balatka [-] , R. Nouzák [-] (88. V. Morávek [-] ) , P. Bucek [-] (74. J. Macera [-] ) , M. Konopka [-] , K. Cerha [-]

ŽK: 16. A. Koš , 37. J. Čmugr .
Místo: Zámostí. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Musil Jiří - ŠULC Jiří (N), POSPÍŠIL Lukáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.