J. Jíra 36.
1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2023 16:30

21.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kontroverzní červená karta a důležitě vítězství Slovanu! Rezerva Vlašimi si stížila boj o záchranu


Branky


5

Slovan Poděbrady do tohoto utkání šel bez vítězství v jarní části, čemuž také dost napomohl fakt, že 2 utkání měl tento celek odložené. Naopak rezerva Vlašimi svá utkání odehrávala a v posledním utkání s Býchory na body nedosáhla.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý vstup

Rezerva Vlašimi a do utkání s dvěma posilami ze širšího kádru A-týmu, jenž se teď veze na vítězné vlně a po výhře 4:0 nad Prostějovem se nachází na 6. příčce Fortuna Národní Ligy. 

Vstup do utkání pro celek vedený Miroslavem Kopeckým nebyl herně vůbec špatný, ale ránou byla 6. minuta, kdy po přihrávce Noghy přišla ztráta na středu hřiště a Štěpánek následně lobem přehodil brankáře Šandu. 

Po této brance Vlašim pokračovala ve své hře a brzy přišla odměna v podobě vyrovnávací branky, která přišla po volném přímém kopu. Tato branka byla ale pouze dočasnou, jelikož ji hned odvolal rozhodčí Novotný, kvůli nedodržené vzdálenosti mezi obrannou zdí a ofenzivními hráči.

Vlašim ale do poločasové pauzy přece jen vyrovnat dokázala. V 36. minutě skóre srovnal Jíra a touto brankou domácí nabudil. 

 

Sporná rozhodnutí

„Zdůrazňoval jsem našim hráčům, že jestli bude soupeř pokračovat v tomto tempu, tak mu brzy dojdou síly a naše šance přijde. Musíme si dávat pozor na individuální chyby a dostávat míč za jejich obranu, kde jsme na tom rychlostně lépe". Tak hodnotí průběh poločasové pauzy trenér domácích.

Tyto instrukce se ale Vlašimi rozbily jak domeček z karet, jelikož již v 51. minutě poslal hosty zpátky do vedení Šulc a tato branka velmi poznamenala psychiku mladého týmu Vlašimi.

Třešničkou na dortu byla červená karta, kterou si v 63. minutě vykoledoval Aliou Diao, jenž rázným způsobem nesouhlasil s rozhodnutí rozhodčího se slovy "Hey ref, are you kidding me?"

S touto červenou kartou nesouhlasil nejen celý tým domácích, ale také trenér Miroslav Kopecký, jen vyjadřuje nespokojenost s výkonem rozhodčích v průběhu celého utkání, kdy dle jeho slov nebylo odpískáno několik loktů na jeho svěřence, či např. pokutový kop. 

Toto bylo ale to jediné na co se domácí v druhé půli zmohli a tak si tedy všechny 3 body odvezl Slovan Poděbrady.



Ohlasy k zápasu


FC Sellier & Bellot Vlašim B
Miroslav Kopecký: První půle nebyla z naší strany vůbec špatná. Dostávali jsme se přímočarou hrou na polovinu soupeře, ale bohužel jsme dostali brzký gól. Také nám nebyla uznána jedna branka, což je dle mého k nepochopení, jelikož jsme brankáře rozšířením zdi neovlivnili, ale také úplně přesně nevím ten výklad pravidel, co se tohoto týče. Druhá žlutá karta pro Diaoua velmi ovlivnila zbytek druhého poločasu. Po této kartě jsme měli sice nějaké náznaky šancí, ale nehráli jsme to, co jsme chtěli a bohužel jsme nevyrovnali.




Sestavy


FC Sellier & Bellot Vlašim B
J. Šanda [-] - M. Voráček [-] (57. M. Lažan [-] ) , J. Jíra [-] , A. Diao [-] , . Nogha [-] , M. Pešek [-] (57. V. Skiba [-] ) , M. Blažek [-] , V. Houda [-] (74. P. Brabenec [-] ) , M. Zvára [-] , J. Žirovnický [-] (61. J. Šanda [-] ) , M. Pajk [-]

SK Slovan Poděbrady
M. Hadvičák [-] - P. Mišák [-] (90. S. Bulíř [-] ) , P. Štěpánek [-] , J. Havrda [-] (38. N. Ber [-] ) , J. Riesz [-] , F. Kafka [-] , F. Říha [-] , R. Šulc [-] (76. M. Pacovský [-] ) , D. Šťastný [-] , J. Borovička [-] , P. Saulich [-]

ŽK: 28. M. Zvára , 41. M. Pajk , 46. A. Diao , 56. J. Žirovnický , 88. J. Šanda - 81. P. Saulich , 90. P. Mišák , 92. N. Ber . ČK: 63. A. Diao .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: NOVOTNÝ Lukáš - PETÝREK Václav, HORÁK Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra domácích