Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2023 16:00

21.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lysá nezvládla udržet dvoubrankové vedení! Votice si připisují důležité vítězství


Branky


4

Lysá i Votice jsou týmy, které velmi těžce bojují o setrvání v soutěži, což již před zápasem znamenalo, že toto utkání bude velice důležité, vzhledem k tomu, že týmy se nachází hned u sebe v tabulce středočeské 1.A třídy skupiny B. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nadějné vyhlídky

Slovanu Lysá se vstup do utkání povedl náramně a již v 8. minutě tým hostí poslal do vedení hráč s číslem 7, Ondřej Veselý. 

Přitom to netrvalo vůbec dlouho a hosté se mohli radovat znovu, jelikož v 30. minutě síť brankáře Tůmy rozvlnil tentokrát Tomáš Kříž a s Voticemi to nevypadalo vůbec růžově. 

Ovšem Votice dokázaly zareagovat perfektně. Bězěla 36. minuta utkání a poprvé dal domácím důvod k radosti Milan Matoušek. 

Když už si domácí mysleli, že se do zápasu dostávají, tak již třetí ránu zasadil Voticím Jan Ryšánek a rázem byla vlastně branka domácích vynulována. 

Po této brance následovala další obrovská branková příležitost hostí, ale ta tentokrát v brance Tůmy neskončila a jak říká známé pravidlo "Nedáš, dostaneš", tak rozhodčí Divilek odpískal pokutový kop ve prospěch domácích. Právě s tímto rozhodnutím hráči hostí a především Matěj Branec vůbec nesouhlasili. Míč si postavil Tomáš Kramný a těsně před poločasovým hvizdem zmenšil vedení Lysé na pouhou jednu branku.

 

3 minuty hrůzy

Do druhé půle nastoupila lépe Lysá, jenž měla k dispozici brankové možnosti ze standartních situací, které ale nedokázala využít, což domácí trestali. V 68. minutě si na rohový kop naběhl Marek Radačovský a skóre bylo rázem srovnáno. 

Tímto ale pohroma pro hosty nekončila, jelikož o pouhé tři minuty později nezvládl vyhodnotit situaci Matěj Brabec, jenž chyboval a této chyby využil Marek Štork. Právě touto brankou dokázaly Votice utkání otočit a Lysé tato skutečnost pořádně zahýbala se sebevědomím. 

Po zbytek utkání se hosté snažili o vyrovnávací branku, ale za druhých pětačtyřicet minut branku vstřelit nedokázali. Všechny body tudíž zůstávají ve Voticích.



Ohlasy k zápasu



FK Slovan Lysá
Matěj Brabec: Tězce se mi to hodnotí, Votice jsou pro nás v této sezóně noční můra. Podruhé jsme prohráli 3:4, ale po jiném průběhu než na podzim. Vedli jsme 2:0 a 3:1 a v tento moment jsme je měli dorazit, což se bohužel nestalo a následně přišla vymyšlená penalta. V druhé půli jsme nevyužili dvě slibné standartky a soupeř nás trestal. Chvíli na to jsem fatálně chyboval a soupeř tuto šanci využil. Je to velké zklamání, vzhledem k průběhu i postavení týmu v tabulce.



Sestavy


SK Votice
J. Tůma [-] - L. Navrátil [-] , M. Matoušek [-] , M. Radačovský [-] , T. Kramný [-] (61. M. Štork [-] ) , M. Slunečko [-] , T. Říha [-] , M. Sládek [-] , D. Königsmark [-] , M. Baťha [-] , J. Šlejmar [-] (71. J. Říha [-] )

FK Slovan Lysá
V. Rathouský [-] - J. Kříž [-] (80. T. Krušinský [-] ) , P. Müller [-] , M. Brabec [-] , A. Schneiberg [-] , M. Šlingr [-] - F. Vránek [-] (26. O. Hanke [-] ) , M. Urban [-] , O. Veselý [-] - J. Ryšánek [-] , T. Kříž [-]

ŽK: 12. D. Königsmark , 27. T. Kramný , 90. J. Tůma - 27. O. Veselý , 43. J. Kříž , 43. V. Rathouský , 62. M. Brabec .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Divílek Peter - ŠPICL David, MRKVIČKA Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: remíza

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra hostů