M. Havel 10.
1:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2023 10:15

21.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Úvaly opět ztrácí! Pšovka pokračuje v domácí neporazitelnosti


Branky


4

1 remíza a 1 vysoká prohra. Taková byla bilance Úval před tímto utkáním, která určitě nebyla tou, kterou by si trenér Lukáš Kučera a vlastně celý tým přál. Naopak Pšovka hned v prvním utkání jara ztratila svoji domácí neporazitelnost, kterou si držela dlouhý rok a půl. Tuto neporazitelnost ji vzal lídr soutěže z Poříčí nad Sázavou. Další utkání nebylo o moc lepší, jelikož přišla vysoká prohra 1:7 s rezervou Vlašimi. Následně si Pšovka chuť spravila proti nováčkovi soutěže z Býchor.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Samostatné nájezdy

Jak je tomu bohužel již zvykem poslední týdny, tak se opět toto utkání odehrávalo na poničeném terénu a byl k vidění velmi bojovný výkon na obou stranách. 

Úvaly se mohly radovat velmi rychle, když v prvních minutách přišla ztráta na středu hřiště a samostatný nájezd na branku Zamazala měl ve vlastních rukou Schovanec, ale právě již výše zmíněný brankář Pšovky forvarda Úval vychytal. Následně přišla podobná chyba ze strany Úval, ale tentokrát ani Pšovka neuspěla.

To se ale nedá říct o 10. minutě, kdy přišla standartní situace Pšovky a Havel mířil přesně za záda Fishera.

Po této brance se Pšovka spíše zatáhla a nepřesnosti ve hře domácích dovolily Úvalům diktovat tempo utkání. Úvaly lépe kombinovaly a držely míč především na svých kopačkách, což vyeskalovalo až v přesný centr ze strany hřiště směrem na Schovance, jenž tentokrát svou mušku srovnal lépe a ještě před poločasovým hvizdem dokázal skóre vyrovnat.

Zasloužený výsledek

Druhý poločas reflektoval konec toho prvního a týmem, který byl více na míči byly opět Úvaly. Pšovka se ještě více zatáhla do své obranné formace, ale tentokrát se domácím to bránění dařilo lépe, než v první pětačtyřicetiminutovce.

Pšovka se ale také snažila místy zahrozit, ale pouhou jedinou šancí bylo pár standartních situací ze střední vzdálenosti, jenž brankáře Fishera neohrozily.

Naopak Úvaly se dostaly do největší šance druhého dějství v poslední minutě, kdy ale Krelinu vychytal perfektní zákrokem Zamazal a zajistil tím Pšovce bod z tohoto utkání.



Ohlasy k zápasu


FK Pšovka Mělník
Jan Studený: S Úvaly asi spravedlivá remíza. V zápase moc šancí k vidění nebylo. Bohužel po vstřelené brance přišlo v naší hře spousty nepřesností a zbytečných ztrát míče, díky kterým také hosté vyrovnali. Zbytečně jsme se zatáhli, čímž jsme se dostali pod velký tlak. Druhá půle už byla vyrovnanější a dostali jsme se více do hry. Bohužel bez nějaké vyložené šance. V poslední minutě ještě mohla přijít další rána pro nás, naštěstí nás zachránil gólman

SK Úvaly
Lukáš Kučera: Pšovka je doma velmi silným týmem, ale i tak si myslím, že jsme klidně mohli vyhrát a odvézt si všechny tři body. Bod ale samozřejmě beru.



Sestavy


FK Pšovka Mělník
J. Zamazal [-] - J. Pokorný [-] (75. M. Machka [-] ) , R. Dvorný [-] , M. Havel [-] (85. R. Miřatský [-] ) , J. Kaiser [-] , J. Chytil [-] , D. Bursa [-] , D. Grabmüller [-] , J. Mihalík [-] , R. Eder [-] , R. Beneš [-]

SK Úvaly
J. Fischer [-] - Š. Urban [-] (90. M. Novák [-] ) , D. Bozděch [-] , M. Schovanec [-] (93. F. Kokeš [-] ) , F. Hološko [-] , J. Lokša [-] , Š. Syruček [-] (64. V. Šabršula [-] ) , O. Benčič [-] , T. Mika [-] , V. Křelina [-] , P. Marčík [-]

ŽK: 62. D. Bozděch , 75. O. Benčič , 84. Š. Urban .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: HOFFMANN František - BEKEŠSKÝ Ondřej, PECHAR Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: remíza