3:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2023 16:30

21.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bohemia své vedení udržet nedokázala! Dolní Bousov slaví důležité vítězství


Branky


40. M. Falta , 49. J. Kasal , 69. T. Honc - 17. Z. Orestis
5

Bohemia si neprochází vůbec úspěšným obdobím, jelikož z posledních 4 soutěžních zápasů tento poděbradský celek vyhrál pouze jednou. Dolní Bousov ale na tom není o moc lépe. 2 ze 4 jarních utkání bylo tomuto celku odloženo a v dalších 2 odehraných zápasech dokázal tým z mladoboleslavska získat 1 bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Remízová bitva

Do utkání šli v roli mírného favorita domácí, což ale ve výsledku nemusí nic znamenat, jelikož podzimní utkání těchto dvou celků dokázal Bohemie na domácím hřišti strhnout na svoji stranu. 

V prvních minutách utkání se zdálo, že Dolní Bousov svoji roli favorita splní a domácí tedy určovali tempo hry. To se ale změnilo s průběhem 15. minuty utkání, kdy iniciativu převzali hosté a v 17. minutě to přineslo první odměnu. Svoboda si narazil míč s Kalinou, jen následně vyzval do pobídky za obranu Nováka a ten míč předložil do ještě lepší pozice Zumasovi.

Po této brance iniciativa Bohemie neutichala, ale následně šance ofenzivní opory hostů zúročit nedokázaly. Právě tuto skutečnost trestali domácí, jenž se ve 40. minutě po dlouhé době vydali směrem do ofenzívy a po kombinaci Falty s Honcem dokázali zásluhou prvně zmiňovaného vyrovnat.

Během zbývajících 5 minut mnozí očekávali klidné dohrání první půle, ale opak byl pravdou. Následovala spousta šancí na obou stranách, ovšem bez brankové radosti, což znamená průběžné poločasové skóre 1:1.

Zlomový nástup

Rozhodujícím momentem v tomto utkání byl nástup do druhé pětatyřicetiminutovky, kdy domácí obrana nejdříve zastavila pokus o rychlý přechod kupředu a z této potencionální šance hostů se stala branková možnost pro domácí. Po levém křídle běžící Klíma si míč zasekl směrem ke středu pole a nahrál Kasalovi, jenž překonal brankáře Málka podruhé.

Hosté se nevzdávali a svým bojovným výkonem se snažili do utkání vrátit zpět, až tedy do 69. minuty, kdy přišla další rána. Po několika nepřenostech v rozehrávce hostů vybídl Honc Keszega, který míč přihral zpět Honcovi do ještě slibnější pozice a rozvlnil síť Málka znovu.

Ani tímto momentem poděbradská Bohemia své zbraně nesložila, ovšem vyrovnat, či upravit skóre se hostům nepodařilo, což znamená, že Bohemia opět zůstává bez vítězství. 



Ohlasy k zápasu



FK Bohemia Poděbrady
Jiří Voříšek: Chybělo nám jen jedno, a to vstřelené branky. Chci věřit tomu, že jsme podali ucelený výkon se stabilní obrannou činností a velmi zajímavou přechodovou fází, která nám zajistila četné brankové příležitosti v podobě několika samostatných nájezdů, které jsme nebyli schopni zužitkovat. A že jich nebylo málo. Nezbývá nám nic jiného než prolomit střelecké štěstí příští sobotu, netradičně dopoledne, v ostře sledovaném zápase proti Nymburku.



Sestavy


Dolnobousovský SK
O. Klíma [-] - M. Horák [-] , F. Klíma [-] , P. Ježek [-] , T. Šolc [-] - J. Kasal [-] , T. Honc [-] (73. M. Merva [-] ) , M. Král [-] (46. M. Karela [-] ) , M. Horák [-] , M. Falta [-] (82. D. Boško [-] ) - J. Keszeg [-] (76. J. Šolc [-] )

FK Bohemia Poděbrady
J. Málek [-] - O. Soukup [-] , D. Havránek [-] , J. Kalina [-] (82. J. Hoznauer [-] ) , M. Novák [-] , J. Králík [-] (74. J. Křivský [-] ) , O. Hněvsa [-] , Z. Orestis [-] (70. J. Vokatý [-] ) , O. Martínek [-] , D. Schulz [-] , J. Svoboda [-]

ŽK: 67. M. Horák , 84. J. Šolc , 93. F. Klíma - 35. J. Králík .
Počet diváků: 145. Rozhodčí: Žerovnický David - DOROTÍK Petr, BERÁNEK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: remíza