2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2023 10:15

21.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

„Dobrý výkonů od nás bych napočítal s bídou na prstech jedné ruky”. Hlízov opět ztrácí


Branky


5

Stará Boleslav se veze na jarní vítězné vlně. To se ale nedá říct o soupeři z Hlízov, s jímž se právě Stará Boleslav utkala v sobotním dopoledni na svém hřišti. Právě Hlízov se potácí s několika ztrátami sice na pěkném 7. místě, ale na záda začínají opravdu hlasitě dýchat týmy z Mělníka, Poděbrad, Čáslavi a právě Stará Boleslav. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pálení

Hlízov od úvodních minut vlézl na svého soupeře ve velkém stylu a brzká nastřelená tyč přiváděla obraně domácích velký strach. Na tuto skutečnost museli domácí reagovat a svůj herní styl tomu také uzpůsobili. Hosté začali míče nakopávat již z obranných řad směrem kupředu na své 2 vysoké forvardy Bláhu a Vodáka. 

Hlízovu také vůbec nepomohlo to, že se jim před utkáním zranil Petr Zdeňka, jenž ve vzdušných soubojích kraluje a také díky tomu byli hosté ve vzduchu slabším týmem.

Během první pětačtyřicetiminutovky jsme se moc šancí nedočkali a branka k vidění nebyla ani jedna, což znamená, že rozhodčí Kramný ukončil první poločas za stejného stavu, jako za kterého ho začal.

Zlom

„Po bezbrankovém poločase jsem hráče upozorňoval na malou agresivitu a neochotu podstupovat souboje a přesně z toho dostane 2 branky". Říká nespokojený trenér Hlízova David Linhart.

A přesně tak to bylo, Staré Boleslavi se podařilo vstřelit poměrně rychlý gól po vstupu do druhé půle a to zásluhou Vodáka, jenž v 55. minutě poprvé překonal Vavřinu. 

Hlízov se ale nevzdával a následně opět znovu cinkala tyč brankáře Šejvla, jenž si evidentně branku postavil perfektně, jelikož toto mebylo naposled, kdy branková konstrukce byla v utkání hráči Hlízova nastřelena. Právě na toto Hlízov doplatil, své šance tým hostů měl, ale bojovností je dokázali urvat na svoji stranu domácí, kteří v 73. minutě své vedení potvrdili a záslunou Prágera se zdálo býti rozhodnuto. 

Po zbylých 17 minut sice Hlízov byl blízko alespoň kontaktní brance, ale Šejvl za svá záda nepustil jediný míč a tak tedy všechny tři body zůstávají tentokrát ve Staré Boleslavi.



Ohlasy k zápasu



FOTBAL Hlízov
David Linhart: Dnes jsem ze zápasu dost zklamaný. Zklamaný jsem z výsledku, ale hlavně z našeho nasazení a ochotě na hřišti “položit život”. Byli jsme sice lepší, trefili jsme 4x brankovou konstrukci, ale domácí předvedli bojovnější výkon. My jsme si šli jenom zahrát a někteří se asi hlavně nezranit. Když vidím, že jde míč na vzdušný souboj ve středu hřiště a domácí hráč si zařve “já” a náš hráxˇ uhne, tam nevím, co si o tom mám myslet. Opět se mi potvrdilo, že proti papírově silným soupeřům jsme schopni držet taktiku a proti slabším si ulevujeme a nejsme důslední.



Sestavy


FK Slavoj Stará Boleslav
T. Šejvl [-] - M. Moravský [-] , J. Cruz [-] , B. Staněk [-] (69. J. Reichert [-] ) , O. Štěpánek [-] - J. Renč [-] , D. Krulich [-] (82. M. Voženílek [-] ) , V. Práger [-] , J. Šejvl [-] - P. Bláha [-] (77. D. Grafnetr [-] ) , J. Vodák [-]

FOTBAL Hlízov
V. Vavřina [-] - D. Martínek [-] (79. Š. Váňa [-] ) , R. Tafel [-] , M. Šváb [-] (65. T. Šváb [-] ) , J. Růžička [-] - P. Růžička [-] (62. M. Vojtíšek [-] ) , M. Jilemnický [-] (79. V. Para [-] ) , M. Král [-] (64. F. Tichý [-] ) , M. Puk [-] , R. Šesták [-] - V. Maxa [-]

Počet diváků: 50. Rozhodčí: KRAMNÝ Tomáš - PÍSAŘÍK Michal, MRKVIČKA Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra hostů