1:2
(1:2)
12. O. Fišer
25. M. Daněk (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2023 10:15

21.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Polaban znovu ztrácí! Luštěnice si spravily chuť


Branky


30. R. Novotný - 12. O. Fišer , 25. M. Daněk (vl.)
4

Polabanu se vstup do jara nepovedl podle představ. Jediným možným pozitivem jsou 2 vítězství v řadě v anketě o hráče kola, které právě do Nymburka putovaly. Tato ocenění si vysloužil Petr Plaček a Jan Vacík. Naopak Luštěnice do toho utkání šly s menší zápasovou praxí, jelikož minulý víkend své utkání s Dolním Bousovem odehrát nemohly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gólové hody

Od úvodního hvizdu se držení míče a tvoření hry ujal domácí Polaban. Také dle očekávání měl Polaban výraznou herní převahu, kterou ovšem forvardi domácích nedokázal zúročit, a tak hosté trestali. 

Tým hostí spoléhal spíše na standartní situace a kompaktní hru v defenzívě. Hosté se tohoto plánu drželi a to brzy přineslo svá ovoce. V 12. minutě se po jedné ze standartních situací prosadil Ondřej Fišer a brankář Petr Plaček musel poprvé v utkání lovit míč ze své sítě. 

Netrvalo to vůbec dlouho a velmi podobná situace skončila brankou pro hosty znovu. Opět po standartní situaci si tentokrát vlastní branku vstřelil jinak výborně hrající Michal Daněk.

Toto už vůbec nevypadalo pro Polaban dobře, ale naději dokázal v 30. minutě vykřesat Roman Novotný, jenž snížil skóre na 1:2.

Tato branka byla také poslední brankou první pětačtyřicetiminutovky, i přes to, že Polaban měl ke konci první půle ještě další velmi slibnou brankovou příležitost.

Snaha o vyrovnání

Druhá půle byla velmi podobná konci té první. Domácí se celých pětačtyřicet minut snažili dobýt obrannou tvrz Luštěnic, jejichž obrana se zdála být neprůlomnou. 

Polaban měl velký problém s finální i předfinální fází, takže z toho tlaku, který probíhal celou druhou půli si domácí nedokázali vytvořit jedinou brankovou příležitost, kterou by utkání dokázali alespoň srovnat. Hosté se celý druhý poločas soustředili na ubránění výsledku, takže svatini Petra Plačka již neohrozili, což znamená, že výsledek utkání byl stejný jako výsledek prvního poločasu.



Ohlasy k zápasu


SK Polaban Nymburk, s.r.o.
Martin Škarecký: O výsledku dnešního utkání rozhodly dvě standartní situace soupeře a naše neschopnost si vytvořit šance. První poločas jsme měli znatelnou herní převahu a soupeř se soustředil především na standartní situace. Během druhé půle jsme se snažili utkání pr eklopit na naši stranu, ale velmi dobře organizovaná obrana soupeře nám to nedovolila.




Sestavy


SK Polaban Nymburk, s.r.o.
P. Plaček [-] - J. Vacík [-] , J. Ruszó [-] (61. T. Kukla [-] ) , P. Hobík [-] (80. L. Vaníček [-] ) , R. Novotný [-] , T. Hrdlička [-] , M. Kotek [-] , R. Jarschel [-] (85. D. Wiehl [-] ) , M. Daněk [-] , O. Drobný [-] , V. Herčík [-]

TJ Sokol Luštěnice
Z. Janura [-] - L. Hlaváček [-] (70. T. Kočí [-] ) , J. Lada [-] , O. Mísař [-] , J. Grus [-] , J. Grus [-] , O. Fišer [-] (73. T. Hrdlička [-] ) , Š. Hlaváček [-] (73. O. Vít [-] ) , M. Hůlka [-] , P. Pavlíček [-] , V. Horák [-] (61. M. Novák [-] )

ŽK: 59. M. Daněk , 70. T. Hrdlička - 35. O. Fišer , 94. P. Pavlíček .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: PAGÁČ Tomáš - SVOBODA Richard, PEJŠA Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra domácích