0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2023 16:30

20.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Náročný terén a silný vítr doprovázel bezbrankovou remízu v Hlízově


Branky


8

3 zápasy a 2 ztráty. Taková je forma Polabanu na úvod jara, jenž nezní úplně přívětivě. Motivací pro hosty mohla být vysoká výhra v minulém kole, kdy na svém hřišti dokázali přehrát Úvaly 5:0. Za svůj výkon v tomto zápasu si také vysloužil ocenění pro hráče kola Jan Vacík. Naopak Hlízov v minulém kole trochu překvapivě porazil Dolní Bousov.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbranková bitva

Hned od prvních minut nebylo utkání nikterak zajímavé pro divácké oko, jelikož se jednalo spíše o bitvu na travnatém povrchi v Hlízově, jenž kvůli špatným podmínkám, které počasí nabízelo nebyl nikterak přívětivý pro oba týmy. Až do 30. minuty se tato bitva odehrávala spíše mezi vápny, a tak tedy gólmani obou celků byli na hřišti spíše do počtu.

„Dnes jsme od začátku zápasu létali hlavou v oblacích, pod dojmem sestřelení Dolního Bousova". Tak hodnotí výkon v úvodu utkání trenér Hlízov David Linhart, jenž se svými svěřenci nebyl vůbec spokojen.

Mezi pasáží od 30. minuty do poločasového hvizdu přišly první velké šance a to na obou stranách, ovšem ani jedna proměněna nebyla, což znamenalo, že se skóre měnit nebude.

Zahozené šance

Od momentu, kdy pan rozhodčí Mrázek zahájil druhou pětačtyřicetiminutovku se pokračovalo ve stejném trendu, který stanovil první poločas. Zvratem ovšem byl moment, kdy nymburskému Polabanu Začaly docházet síly, a tohoto momentu se chytili domácí. Série několika brankových příležitostí a zahozených střel do odkryté brány pronásledovala hráče Hlízova během celé druhé půle. 

Jediným pozitivem pro oba celky v tomto utkání může tedy být pouze čisté konto, které obě obrany udržely. Tento fakt je také dost možná jediným pozitivem, které na svých výkonech týmy najdou. Spokojenějším s remízou ale v tomto případě může být rozhodně nymburský Polaban.



Ohlasy k zápasu


FOTBAL Hlízov
David Linhart: Bohužel jsme dnes měli hlavy v oblacích a nechtělo se nám běhat. Výkon jsme jakž takž srovnali až po dvaceti minutách utkání. Jsem sice rád za nulu vzadu, ale mrzí mě, že jsme po takových šancí nedali gól, který jsme si dle mého zasloužili.

SK Polaban Nymburk, s.r.o.
Martin Škarecký: Náročný terén a vítr znemožnil kombinační fotbal v tomto utkání, takže hra byla plná soubojů a nákopů. Tato bezbranková remíza je pro nás již třetí jarní ztrátou, ale rozhodně tentokrát nemůžeme říct, že by se doopravdy jednalo o ztrátu.



Sestavy


FOTBAL Hlízov
M. Míšek [-] - P. Zdeňka [-] , R. Tafel [-] , J. Růžička [-] - T. Šváb [-] , M. Vojtíšek [-] , M. Jilemnický [-] , M. Král [-] (63. M. Puk [-] ) , F. Tichý [-] (73. Š. Váňa [-] ) , R. Šesták [-] - V. Maxa [-] (85. V. Para [-] )

SK Polaban Nymburk, s.r.o.
P. Plaček [-] - J. Vacík [-] (85. T. Kukla [-] ) , J. Ruszó [-] (69. L. Vaníček [-] ) , R. Jarschel [-] (65. D. Wiehl [-] ) , R. Novotný [-] , T. Hrdlička [-] , M. Kotek [-] , T. Hoffmann [-] , M. Daněk [-] , O. Drobný [-] , V. Herčík [-]

ŽK: 77. R. Tafel - 6. J. Vacík , 93. D. Wiehl .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Mrázek Radek - BUDIL Daniel, BRÝL František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Samuel Mičuta

Expert: Lukáš Kučera
Tip experta: výhra hostů

Hlízov nebude stačit na mladý tým Polabanu Nymburk.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů