1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2023 16:30

20.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Čáslavi pokračuje na vítězné vlně! Bohemia znovu ztrácí


Branky


8

2 zápasy a 2 výhry. Taková je jarní bilance rezervy Čáslavy, jenž zajížděla na utkání do Poděbrad ve skvělé formě. To se ale o Bohemii říct, jelikož sice porazila Lysou nad Labem 7:0, ale také prohrála v Čelákovicích a remízovala s Voticemi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hod daleký

Již před zápasem byla Čáslav v lehké nevýhodě, jelikož trenérský štáb týmu musel přijmout několik omluvenek od hráčů z A-týmu, jenž s rezervou chodí pravidelně. 

Utkání bylo od prvních minut klidné a opatrné, bez závažnějších chyb, ale to pouze do 29. minuty, kdy se první závažnější chyby dopustila obrana hostí. Tato chyba také byla potrestána a to zásluhou domácího forvarda Martínka, jenž se jako první zapsal na listinu střelců utkání. 

Tímto momentem zařadila rezerva Čáslavi větší stupeň rychlosti a bylo to znát. Po této brance přišlo několik brankových možností, které ale bohužel pro hosty zůstaly nevyužité. To se ale nedá říct o 42. minutě, kdy si na dalekonosné vhazování Tuzara naběhl Kurka a bylo vyrovnáno.

Po zbylé 3 minuty poločasu jsme se branky již nedočkali, což znamená poločasový výsledek 1:1.

Velký návrat

Úvod druhé pětačtyřicetiminutovky potvrdil průběh konce té první. Hosté hráli lépe, odhodlaněji a cíluplněji. Hostům začala více a více vyhovovat umělá tráva, na které se toto utkání odehrávalo a také důležitým momentem utkání byla 67. minuta, kdy Havrdu vystřídal Klepal, jenž se vrátil po zranění do sestavy Čáslavi. 

Právě hned po příchodu Klepala hosté nastřelili horní tyč konstrukce branky Fišky. To už se ale nedá říct o 76. minutě, kdy se právě Klepal trefil z přímého volného kopu a poslal Čáslav do vedení 2:1.

Po této brance přišel obrovský tlak ze strany domácích, ale tento tlak žádnou branku pro domácí nepřinesl, což znamená tedy již třetí jarní ztrátu. Naopak pro Čáslav to znamená prodloužení vítězné série.



Ohlasy k zápasu



FK Čáslav B
Marek Lebduška: Jsme moc rádi za třetí jarní výhru, ale tato byla odehrána nejlepším týmovýn a bojovným výkonem. Všichni hráči hráli výborně a projevil se skvělý týmový duch. Určitě to byl náš nejlepší prozatimní jarní výkon.



Sestavy


FK Bohemia Poděbrady
F. Fiška [-] - O. Soukup [-] (86. L. Pinkas [-] ) , D. Havránek [-] , M. Novák [-] , J. Králík [-] (86. J. Suchánek [-] ) , O. Hněvsa [-] , Z. Orestis [-] (71. J. Kalina [-] ) , O. Martínek [-] , J. Vokatý [-] , J. Svoboda [-] , V. Uher [-]

FK Čáslav B
M. Vlček [-] - M. Kubín [-] , T. Havrda [-] (67. V. Klepal [-] ) , L. Tuzar [-] , L. Marek [-] , D. Dastych [-] , A. Novák [-] , M. Lebduška [-] (46. M. Gonda [-] ) , J. Špičák [-] , M. Kurka [-] , L. Mach [-]

ŽK: 38. J. Králík , 77. J. Svoboda - 17. M. Kurka , 83. L. Marek , 86. L. Tuzar .
Počet diváků: 95. Rozhodčí: Stejskal Jaroslav - LOUDA Tomáš, POMYKÁČEK Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Samuel Mičuta

Expert: Lukáš Kučera
Tip experta: remíza

Čáslav potřebuje každý bod.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích