3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2023 15:00

19.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Čáslavi se veze na vítězné vlně! Luštěnice nečekaně padly


Branky


8

Již minulý týden převedla rezerva Čáslavi výborný výkon proti Hlízovu, a tak tedy utkání s Luštěnicemi slibovalo dobrou fotbalovou podívanou. Právě Luštěnice v minulém kole také vyhrály, a to s Voticemi na domácí půdě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý nástup

Prvních deset minut utkání bylo ve znamení velkých nepřesností na straně málo chybující obrany hostů, jenž je známá tím, že zbytečné chyby často nedělá a v utkáních Luštěnic moc branek nepadá. O tomto faktu také vypovída skóre Luštěnic 23:19. 

Skóre bylo otevřeno velmi rychle a to již v 6. minutě, kdy se po ztrátě míče ve středu hřiště prosadil Vilím a poslal domácí do vedení.

To ale nebylo vše, jelikož chyba velmi podobného charakteru znamenala další branku domácích, kdy se opět po ztrátě dostala Čáslav do nadějné příležitosti, kterou dokázal tentokrát proměnit Novák.

Po zbytek prvního dějství jsme se již dalších branek nedostali a hosté měli během poločasové pauzy nad čím přemýšlet.

Bez branek

Druhý poločas nebyl nikterak zajímavým a odehrával se spíše ve středu hřiště, daleko od branek obou týmů. 

Velkou šanci měli hosté na snížení a zdramatizování utkání, ovšem tato šance zůstala nevyužitou, čehož mohli hosté litovat o to více v 84. minutě, kdy utkání rozhodl Vrána a stanovil touto brankou konečné skóre 3:0.

Tato branka opět vyšvihla Čáslav tabulkou výše a naopak Luštěnice nevyužily zaváhání svých protivníků v souboji o přední příčky tabulky.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Luštěnice
Jakub Pleško: V prvních deseti minutách utkání domácí využili našich ztrát míče ve středu hřiště a po rychlém přechodu do protiútoku a následném přečíslení nás zaskočili 2 brankami. V druhém poločase jsme měli jednu velkou příležitost, ale ta zůstala neproměněná. Nakonec jsme ještě jednou inkasovali.



Sestavy


FK Čáslav B
M. Vlček [-] - M. Kurka [-] , L. Marek [-] , L. Mach [-] , J. Vilím [-] , D. Dastych [-] (69. M. Vrána [-] ) , A. Novák [-] (46. L. Tuzar [-] ) , A. Chábera [-] (57. T. Havrda [-] ) , M. Lebduška [-] , J. Špičák [-] , J. Hannich [-]

TJ Sokol Luštěnice
Z. Janura [-] - J. Lada [-] , L. Lasák [-] , O. Mísař [-] , Š. Hlaváček [-] (46. S. Hrynčuk [-] ) , O. Fišer [-] (75. V. Horák [-] ) , M. Hůlka [-] , J. Grus [-] (83. O. Vít [-] ) , J. Grus [-] , P. Pavlíček [-] (84. M. Novák [-] ) , L. Hlaváček [-]

ŽK: 40. D. Dastych , 67. M. Lebduška , 84. M. Vrána - 19. M. Hůlka , 54. L. Lasák , 81. L. Hlaváček .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: Garaja Miroslav - KOVÁŘ Otto, MRÁZEK Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Samuel Mičuta

Expert: Petr Chlumský
Tip experta: výhra domácích

Čáslav si doma s Luštěnicemi poradí.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: remíza