“Utkání hodné ČFL”. Zápas mezi rezervou Vlašimi a Poříčím měl grády


Branky


82. M. Pajk
8

2 zápasy a 2 výhry. Tím se může pyšnit Poříčí nad Sázavou na jaře, jenž si jde vpřed v cestě za postupem do krajského přeboru. Naopak Vlašim musí zabrat, aby se vyhla možným problémům se sestupovými pásmi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


FC Sellier & Bellot Vlašim B
Miroslav Kopecký: Chtěl bych se jen vyjádřit ke komentáři hostů, ohledně nominace hráčů A-týmu. Všichni hráči, kteří nám přišli pomoci jsou součástí širšího kádru A-týmu, nikoliv základní sestavy. Také bych chtěl zmínit, že právě soupeř má v týmu několik hráčů s několika desítkami startů v profesionálních soutěžích. Jsem rád, že jsme vyhráli a že jsme to utkání dotáhli až do konce. Chtěl bych poděkovat hráčům z širšího kádru A-týmu, kteří nám přišli pomoct. Celý tým podal nadstandartní výkon.

SK Posázavan Poříčí n. S.
Karel Králíček: Bohužel šance dnes náš tým neproměnil. Bylo jich opravdu minimálně deset 100 % a soupeř nás trestal, když za celé utkání mělo pouze dvě ohrožení Soukupovi svatyně. Ovšem je třeba upozornit na fakt, že, když nastupuje šest hráčů, kteří mají ligovou profesionální smlouvu v utkání této soutěže je minimálně k zamyšlení nebo divné, ale to je na jiný pohled do pravidel startů hráčů. Hlavní chybou jsou naše neproměněné šance v dnešním utkání. V dalším utkání hostíme tým Lysé nad Labem v sobotu 1.4.2023 od 16:30 hod na našem stadionu.



Počet diváků: 50. Rozhodčí: Orálek Kamil - DRÁBEK Tomáš, ŠPAČEK Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Samuel Mičuta

Expert: Petr Chlumský
Tip experta: výhra hostů

Poříčí má velmi kvalitní tým a potvrdí lídra tabulky.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra hostů