3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2023 15:00

19.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pšovka potvrdila sílu domácího hřiště! Býchory se propadají na poslední místo


Branky


8

Po domácí prohře s Posázavanem a vysoké prohře ve Vlašimi se před Pšovkou Mělník nacházela další výzva. Býchory, které se nacházejí na poslední příčce byly tedy povinnou výhrou právě pro domácí Pšovku. Býchory do tohoto utkání tedy šly v roli outsidera, ale narozdíl od Pšovky dokázaly před tímto utkáním na jaře již získat bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Darovaná branka

Od úvodních minut se o žádnou nádhernou fotbalovou podívanou vůbec nejednalo. Právě oba týmy v tomto utkání hráli spíše pro nutné 3 body, než pro krásu fotbalu.

Hosté z Býchor během první pětačtyřicetiminutovky hrozili především z rohových kopů, které se zdály býti perfektně natrénované. Největší šance ale přišla po volném přímém kopu s kterým si ale dokázal poradit brankář domácích Zamazal.

Domácí si těch šancí vytvořili ještě méně, ovšem zlomovým bodem byla 45. minuta, kdy obrana hostů namazala špatným odkopem Pšovce a Pokorný se jako první zapsal do střelecké listiny tohoto utkání ještě před poločasovým hvizdem.

Zlom

Branka v poslední minutě prvního dějství se na psychickém rozpoložení hostů velmi podepsala a do hry se čím dál, tím více dostávala domácí Pšovka, která v 65. minutě udeřila znovu a střelcem byl opět Pokorný.

To ale nebylo vše, jelikož v zápětí přidal poslední hřebíček do rakve Býchor Kaiser a o osudu utkání bylo jasně rozhodnuto, jelikož Býchory žádný odpor nekladly.

Až tedy v posledních minutách, kdy se domácí stáhli do vlastního vápna začali hosté hrát, ovšem Zamazal během těchto 90 minut překonán nebyl a všechny 3 body si může připočítat Pšovka.



Ohlasy k zápasu


FK Pšovka Mělník
Jan Studený: V dalším domácím utkání jsme si dokázali alespoň trochu spravit chuť, ovšem žádná fotbalová podivaná to nebyla, ale pro nás je důležitý zisk tří bodů. Během první půle jsme si toho moc nevytvořili, ale zlomovým bodem byla chyba obrany, po které jsme vstřelili první branku. V druhé půli jsme již měli navrch a utkání jsme rozhodli a následně jsme si výsledek pohlídali.




Sestavy


FK Pšovka Mělník
J. Zamazal [-] - J. Pokorný [-] (75. R. Miřatský [-] ) , R. Miřatský [-] (63. D. Bursa [-] ) , M. Havel [-] (80. T. Bláha [-] ) , J. Kaiser [-] , J. Chytil [-] , M. Machka [-] (63. R. Dvorný [-] ) , D. Grabmüller [-] , J. Mihalík [-] , R. Eder [-] , R. Beneš [-] (82. P. Brůža [-] )

TJ Sokol Býchory
O. Heres [-] - J. Teplý [-] , L. Lev [-] , T. Suchý [-] , R. Pelikán [-] , L. Chvojka [-] , L. Kulich [-] (46. A. Chvalovský [-] ) , Z. Jirkovský [-] , A. Vyhnánek [-] , P. Chlumský [-] , V. Chadraba [-] (75. J. Vyhnánek [-] )

ŽK: 75. R. Eder , 76. R. Beneš - 70. A. Chvalovský , 75. V. Chadraba , 76. A. Vyhnánek .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: ŠPICL David - DIVILEK Peter, MIKLÁŠ Libor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Samuel Mičuta

Expert: Petr Chlumský
Tip experta: remíza

Přál bych si stejný výkon, jaký jsme předvedli v prvním kole v Nymburce.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra domácích