Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2023 15:00

19.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

“Já na bráchu, brácha na mě”. Martin i Tomáš Šváb se podíleli na překvapivé výhře Hlízova nad Dolním Bousovem


Branky


8

Ani jednomu z týmů se vstup do jara nepovedl tak, jak by si představovali a zejména Hlízovští byli po domácím prohraném utkání s rezervou Čáslavi nespokojeni. Dolní Bousov narozdíl od svého soupeře dokázal alespoň po remíze 2:2 s Úvalami bodovat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý vstup

Hned od úvodních minut bylo znát překvapení domácích, kteří se nedokázali vyrovnat s vysokým tempem, které hosté nasadili a také jistě pomohla změna rozestavení, kterou trenér hostů David Linhart provedl.

Tento rychlý nástup hostů dokázal již v 6. minutě proměnit v branku Tomáš Šváb a Klíma musel poprvé lovit míč ze své brány.

To ale v první pětačtyřicetiminutovce nebylo naposledy, jelikož v 38. minutě se ke Švábovi na střeleckou listinu přidal i Jilemnický a problém pro domácí byl na světě.

Nepříjemnosti

Úvod druhé půle nezastihl domácí v dobrém, jelikož během poločasové přestávky byla nutnost střídání Petra Ježka, jenž si po souboji ve 40. minutě přivodil zranění a  byl následně převezen do nemocnice.

Netrvalo do vůbec dlouho a utkání se zdálo být rozhodnuto, jelikož již ve 49. minutě 3. branku hostů vstřelil Pavel Růžička. 

v 70. minutě začala být znát únava na straně hostů a toho se snažili domácí využít a toto utkání ještě zdramatizovat, což se také povedlo, jelikož v 74. minutě za domácí rozvlnil poprvé síť Falta, čímž dal svému týmu alespoň malou naději na nějaký bod.

Tuto naději ovšem rychle ukončil Martin Šváb, jenž po 12 minutách na hřišti vstřelil 4. branku Hlízova a rozhodl o vítězi utkání.



Ohlasy k zápasu



FOTBAL Hlízov
David Linhart: Dnes jsme chtěli silné domácí mužstvo zaskočit aktivní hrou, také jsme změnili rozestavení. Kluky musím pochválit, protože do puntíku splnili taktické pokyny, které jsme si řekli. Už minulý zápas byl z mého pohledu slušný, ale porazili jsme se de facto sami po hloupých chybách, kterých jsme se dneska nedopustili a domácí nevěděli, co na nás mají hrát. Jsem rád, že nás uklidnil Martin Šváb, který skóroval po dlouhé době a zbytek zápasu jsme dohráli v klidu.



Sestavy


Dolnobousovský SK
O. Klíma [-] - M. Karela [-] , P. Ježek [-] (46. J. Šolc [-] ) , M. Novák [-] , M. Horák [-] - A. Pavliš [-] , F. Klíma [-] , J. Kasal [-] (65. M. Falta [-] ) , M. Horák [-] , T. Honc [-] (80. R. Gereg [-] ) - D. Boško [-]

FOTBAL Hlízov
M. Míšek [-] - P. Zdeňka [-] , R. Tafel [-] , J. Růžička [-] - T. Šváb [-] (68. M. Šváb [-] ) , P. Růžička [-] , M. Jilemnický [-] , M. Král [-] (75. Š. Váňa [-] ) , F. Tichý [-] , R. Šesták [-] (86. D. Martínek [-] ) - V. Maxa [-] (90. V. Para [-] )

ŽK: 23. M. Horák , 76. J. Šolc , 78. M. Novák - 28. T. Šváb , 30. R. Tafel , 35. J. Růžička , 48. P. Růžička .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Říha Jaroslav - BROŽEK Tomáš, TÝČE Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Samuel Mičuta

Expert: Petr Chlumský
Tip experta: výhra domácích

Dolnobousovsky SK to doma do třetice zvládne.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra domácích