2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2023 10:15

19.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

130 přihlížejících diváků dovedl Slavoj k dalšímu vítězství! Slovan Poděbrady opět bez výhry


Branky


8

2 zápasy a 2 vítězství. Taková byly výsledky prvních 2 utkání jara pro Slavoj Stará Boleslav, jenž hostil v utkání 19. kola středočeské 1.A třídy sk. B poděbradský Slovan. Právě Slovan své první jarní utkání odehrál až minulý víkend, kdy se Slovanu podařilo bodovat proti silnému Polabanu Nymburk, ovšem výhra z toho nebyla.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná bitva

Hned od úvodních minut utkání šlo o velmi vyrovnanou bitvu na krásně připraveném pažitu ve Staré Boleslavi, jenž je známá tím, že hřiště je menších poměrů, než je obvyklé. 

Behěm prvních 25 minut si Slavoj dokázal vytvořit hned 2 brankové příležitosti, ale ani jeden z forvardů domácích nedokázal gólmana hostí Hadvičáka překonat.

To se ale změnilo v 30. minutě, kdy poprvé v utkání síť rozvlnil Václav Práger a stanovil také touto brankou poločasové skóre.

Hrubá hra

Do druhého dějství musel Slovan jít s jiným přístupem, jelikož byl nucen dotahovat jednobrankové manko a právě tuto snahu o vyrovnání kompletné zhatila 53. minuta, kdy Jiráň podrazil Krulicha a byl předčasně poslán do sprch. Utkání nedohrál ani Krulich, jenž byl právě kvůli následkům z tohoto střetu hned střídán Vodákem.

Tato událost byla velkým zlomovýn bodem v utkání, díky kterému zároveň domácí vstřelili v 74. minutě branku po standartní situaci, kdy Hadvičáka překonal Bláha. Právě tato branka přinesla Slavoji potřebný klid a jistotu.

Vše ale mohlo být jinak pár minut před koncem, kdy hosté nedokázali vstřelit branku z jasné tutovky, čímž mohli utkání zdramatizovat, což se tedy nepovedlo a všechny 3 body zůstávají ve Staré Boleslavi.



Ohlasy k zápasu


FK Slavoj Stará Boleslav
Josef Matějovský: Bylo to velmi těžké utkání s kvalitním soupeřem, který má plno zkušených hráčů. Jsme rádi, že jsme vedení uhájili, i když jsme mohli klidně přidat 3. branku, kdy jsme šli několikrát v přečíslení směrem k bráně soupeře. Každopádně jsem rád, že jsme nenechali soupeře utkání zdramatizovat a došli jsme si pro tři body.




Sestavy


FK Slavoj Stará Boleslav
T. Šejvl [-] - J. Cruz [-] , M. Moravský [-] , J. Reichert [-] - Š. Hejl [-] , J. Šejvl [-] , J. Renč [-] , D. Krulich [-] (53. J. Vodák [-] ) , V. Práger [-] , O. Štěpánek [-] - P. Bláha [-] (80. D. Grafnetr [-] )

SK Slovan Poděbrady
M. Hadvičák [-] - P. Štěpánek [-] , N. Ber [-] , J. Riesz [-] , F. Kafka [-] , L. Jiráň [-] , F. Říha [-] , R. Šulc [-] (70. J. Hron [-] ) , D. Šťastný [-] (64. M. Pacovský [-] ) , J. Borovička [-] , P. Saulich [-]

ŽK: 44. V. Práger , 53. O. Štěpánek . ČK: 53. L. Jiráň .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: Laštovička Stanislav - ASNÍK Daniel, HÁJEK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Samuel Mičuta

Expert: Petr Chlumský
Tip experta: výhra domácích

Boleslav naváže na výborný vstup do jarní části sezóny.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: remíza