R. Tafel 80.
1:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.03.2023 15:00

18.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Posílená rezerva Čáslavi slaví vítězství v derby! Hlízov doma padnul


Branky


9

Rezerva Čáslavi nacházející se na předposlední příčce byla hostem na hřišti 9. Hlízova 18. kola středočeské 1.A třídy a právě oběma týmům by výhra v tom regionálním derby mohla tabulkově prospět. Hlízov by předběhl Pšovku Mělník a Čáslav by se dostala před Býchory, což se ostatně stalo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rána

B-tým Čáslavi, jenž od jara vede nový trenér Vratislav Jůnek, jenž byl přeřazen z týmu do devatenácti let k rezervě si odbyl svoji premiéru na horké půdě Hlízova, která byla dobře připravená, což se o ostatních trávnících krajských soutěží říci momentálně nedá.

Úvod utkání patřil skvěle pressující Čáslavi, jenž svoji hbitostí a ofenzivními posilami z A-týmu, které se nevešly do sestavy divizního celku zaskočila domácí Hlízov.

Tato výborná hra ale nezůstala bez odměny, jelikož v 26. minutě po malé domů skvěle zapressoval Kurka, který vzal míč brankáři Vlčkovi, jenž si míč špatně zpracoval a právě útočník Čáslavi už to měl lehké, 0:1.

Netrvalo to vůbec dlouho a hosté se radovali znovu, kdy po rohu si našel míč Ronovský a zavěsil do sítě. Tomuto gólu ještě předcházel zákrok neslučitelný s pravidly, takže by se s největší pravděpodobností kopal pokutový kop, pokud by se Ronovský v zakončení mýlil.

Velkou šanci na snížení měli domácí ve 43. minutě, kdy z oblasti šestnáctky přestřelili branku, takže se skóre již do poločasového hvizdu neměnilo.

Minuty navíc

„Do druhé půle jsme šli s tím, že zápas chceme rozkouskovat, podržet míč a hru uklidnit". Tak popisuje plán hostů do začátku druhé pětačtyřicetiminutovky asistent trenéra hostů Jiří Lebduška.

Přesně toto se ale hostům nedařilo a iniciativu převzal Hlízov, jejichž naděje znovu užily. To ale pouze do momentu kdy se po chybě obranných řad Hlízova dostal k míči na hranici šestnáctky Ronovský a svým zakončením nedal brankáři domácích nejmenší šanci, 3:0.

Po zbytek utkání se domácí spoléhali především na svého nejlepšího střelce Maxu, jenž je zároveň jedním z nejlépe skórujících hráčů soutěže, ovšen ani Maxa tentokrát skóre zvrátit nedokázal. Kosmeticky upravit stav utkání však dokázal v 80. minutě Tafel.

Hlízov tedy měl 10 minut a k tomu dlouhé sedmiminutové nastavení, které rozhodčí Němeček nařídil po vzoru nastavení, které se přidávala na Mistrovství světa v Kataru.

 

 



Ohlasy k zápasu



FK Čáslav B
Jiří Lebduška: Na to, že to bylo derby, tak to byl poměrně klidný zápas. Padlo málo žlutých karet a vyhli jsme se tvrdým zákrokům. Výkon našeho týmu byl disciplinovaný a do defenzívy jsme pracovali skvěle. Zároveň bych všechny kluky chtěl pochválit.



Sestavy


FOTBAL Hlízov
M. Míšek [-] - R. Tafel [-] (92. M. Šváb [-] ) , J. Růžička [-] - T. Šváb [-] (92. D. Martínek [-] ) , P. Růžička [-] (62. Š. Váňa [-] ) , M. Jilemnický [-] , M. Král [-] (76. F. Tichý [-] ) , M. Puk [-] , R. Šesták [-] , M. Vojtíšek [-] - V. Maxa [-]

FK Čáslav B
M. Vlček [-] - A. Ronovský [-] (76. T. Havrda [-] ) , D. Dastych [-] , L. Marek [-] (49. M. Vrána [-] ) , R. Vocel [-] , L. Mach [-] , J. Hannich [-] (92. A. Novák [-] ) , M. Lebduška [-] , M. Kubín [-] , J. Špičák [-] , M. Kurka [-] (46. L. Tuzar [-] )

ŽK: 22. M. Král , 40. M. Puk , 91. T. Šváb , 91. R. Tafel - 91. R. Vocel .
Počet diváků: 160. Rozhodčí: Němeček Josef - SUCHÝ Aleš, NEHASIL Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Samuel Mičuta

Expert: Martin Škarecký
Tip experta: výhra domácích

Hlízov měl slušnou zimní přípravu, takže jsem přesvědčen, že Čáslav v této sezóně porazí i podruhé.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích