1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.03.2023 15:00

18.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Luštěnice potvrzují roli favorita! Gól v závěru rozhodl


Branky


9

První jarní utkání čekalo tento víkend jak Luštěnice, tak Votice, kterým bylo minulé utkání odložené. Právě Luštěnice mají za sebou skvělý podzim, který zakončil tento tým na 4. místě a výhra v tomto utkání je mohla posunout ještě o příčku výše. Naopak Votice se nachází na klidném 9. místě ve středu tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bitva o střed hřiště

Utkání hrané na velmi těžkém terénu od prvních minut nemělo jasně lepšího týmu, a tak tedy míč běhal mezi kopačkami obou týmu, které se snažily si vytvořit své první šance.

Tu první si vybojovali hosté z Votic, kdy Šlejmarovu hlavičku výborným zákrokem na brankové čáře zastavil brankář Luštěnic Janura. Také střela Petra Daniela síť nerozvlnila.

Své šance si tvořili i domácí, ale kamenem úrazu byla finální přihrávka, která nedokázala otevřít obranu Votic, které kompaktní obranou udržely poločasové skóre 0:0.

Úvodní branka

Úvod do druhé pětačtyřicetiminutovky měl náboj a bylo jasné, že v tomto utkání rozhodne nejspíše jedna branka a obě mužstva nechtěla být tím, které tuto branku obdrží. 

Druhé dějství se obcházelo bez velkých šancí, to se ale změnilo v 65. minutě, kdy domácí měli úplně odkrytou branku, ovšem skóre zůstalo nezměněné.

Velkou chybu ovšem udělala obrana hostů v 75. minutě, kdy z důvodu nedůslednosti a nedostatečného důrazu se do hlavičky dostal na zadní tyči Fišer a poprvé rozvlnil síť brankáře Tůmy.

Po této brance měl trenérský štáb Votic jen jedni možnost, a to poslat plné síly do útoku, které ale vyprodukovali pouze dvě střely nad branku domácích, což znamená, že všechny tři body zůstávají v Luštěnicích.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Luštěnice
Jakub Pleško: V prvním poločase se hrál vyrovnaný zápas. Hosté si vypracovali jednu šanci po standartní situaci, kdy po pěkné hlavičce zachytil domácí brankář míč na brankové čáře. Domácí se dostali do tří dobře se rozvíjejících šancí, které ale nevyřešili ideální finální nahrávkou. V druhém poločase domácí zvýšili aktivitu a vypracovali si dvě stoprocentní šance, gól však dali až z rohového kopu, kdy přetažený míč vrátili hlavou ze zadní tyče na přední a dorazili míč do sítě.




Sestavy


TJ Sokol Luštěnice
Z. Janura [-] - L. Hlaváček [-] , J. Lada [-] , J. Grus [-] (75. M. Novák [-] ) , S. Hrynčuk [-] (66. V. Horák [-] ) , O. Mísař [-] , O. Fišer [-] (75. T. Hrdlička [-] ) , L. Lasák [-] , M. Hůlka [-] , P. Pavlíček [-] (66. Š. Hlaváček [-] ) , J. Grus [-] (82. O. Vít [-] )

SK Votice
J. Tůma [-] - P. Daniel [-] (72. J. Říha [-] ) , L. Tábořík [-] (81. M. Hřebec [-] ) , M. Radačovský [-] , J. Homolka [-] , T. Kramný [-] , M. Slunečko [-] , M. Sládek [-] , D. Königsmark [-] , M. Baťha [-] (61. T. Říha [-] ) , J. Šlejmar [-] (81. J. Mudra [-] )

ŽK: 41. M. Radačovský , 48. J. Šlejmar .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: Říha Jaroslav - STÁDNÍK Vladimír, PAGÁČ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Samuel Mičuta

Expert: Martin Škarecký
Tip experta: výhra domácích

Těžko hledat favorita, Luštěnice hrají dobře doma, Votice pro změnu venku. Budu ale věřit více domácím.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích