Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.03.2023 10:15

17.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bohemia Poděbrady po výborné přípravě narazila! Union slaví první domácí výhru


Branky


6

Souboj 5. s 11. týmem tabulky, to nám nabídla bitva mezi Bohemií Poděbrady a Unionen Čelákovice. Bohemia Poděbrady má za sebou úspěšnou přípravu a také jednu změnu. Jiří Voříšek, jenž byl na podzim kapitánem družstva a dostal se také do naší jedenáctky podzimu, tak se pro tento zápas nacházel "pouze" na pozici asistenta trenéra.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úspěch Bohemie

V úvodních minutách byla jednoznačně znát lehká obava hostů z přechodu z umělé trávy na travnatou plochu, ale postupem zápasu se do utkání Bohemia začala dostávat.

Dost práce tedy měl brankář domácích Schlosser, tak musel pozorně reagovat a každá sebemenší ztráta koncentrace by mohla způsobit problém. Perfektní zákrok vytáhl právě Schlosser v 15. minutě, kdy zabránil střele Hoznauera ze střední vzdálenosti. Následný rohový kop byl také velkým nebezpečím pro obranu domácích.

Následně se o slovo také začali hlásit domácí, kteří se díky průnikům Vacka dostávali do prvních šancí.

Facku pro domácí výběr přinesla 33. minuta, kdy Uher nejprve odvrátil další útočné snažení Vacka a jeho odkop následně bránící Arazim netrefil úplně nejšikovněji a nahrál Martínkovi, jenž neváhal a z velké dálky překonal brankáře domácích.

Union ale tato branka spíše nakopla a hned sahal po vyrovnání, když se po chybě Nováka na půli hřiště dostal do šance opět Vacek, ale svoji šanci nevyužil.

Zbytek poločasu se nesl ve znamení přelívání hry ze strany na stranu, ale bez branek, což znamená poločasové vedení Bohemie.

Poločas sezóny

Úvod druhého dějství byl převážně v režii domácích, kteří svým rychlým nástupem zaskočili Bohemii Poděbrady. 

Prvním varováním byl brzký únik Dalekoreje, jenž v rozhodující moment neobstál tíhu tlaku. Následovala další velká šance pro vyrovnání, ale Skuhravý poměrně prázdnou bránu nezasáhl. 

Velkou ránou pro Poděbrady byla 57. minuta, kdy se domácí po vhazování prokombinovali až do vápna soupeře, kde se k míči dostal výborně hrající Vacek a tentokrát již síť brankáře Málka rozvlnil a skóre bylo vyrovnané.

Ke neštěstí hostů o minutu později ztratil na levé straně hřiště míč Králík, jehož chybu dokázal využít perfektně Skuhravý, který si vyměnil míč s Dalekorejem a právě tento hráč prostřelil míč mezi nohama bránícího Svobody a obrat byl dokonán.

O osudu utkání poté rozhodl v 82. minutě Kadeřábek, k němuž se odrazil míč po kopu ze značky rohové a střelu z hranice šestnáctky zamířil přesně za záda brankáře Poděbrad, čímž pojistil Unionu první domácí vítězství v této sezóně.



Ohlasy k zápasu


SK Union Čelákovice
Milan Šikl: V prvním poločase byla k vidění celkem vyrovnaná hra, kdy na obou stranách bylo několik možností skórovat. My jsme hlavně díky výkonu brankáře Schlossera drželi čisté konto až do 33. minuty, kdy poděbradský Martínek technickou střelou z poloviny hřiště zaskočil brankáře Unionu a poslal hosty do vedení. V úvodu druhé půle zlikvidoval Schlosser brejk Nováka a v rozmezí 57. a 58. minuty došlo k zásadnímu rozhodnutí zápasu. Nejprve Dalekorej prodloužil centr na Kadeřábka na zadní tyč a nabíhající Vacek zamířil přesně. Ihned po rozehrání hosté ztratili míč, získal jej Pánek, jeho přihrávka našla Dalekoreje, který obešel dva obránce a otočil skóre v náš prospěch. Od této chvíle jsme měli hru pod kontrolou a vše potvrdil pojišťovací brankou Kadeřábek. Samotné utkání mělo dobrou úroveň, naše výhra byla zasloužená díky přesnější kombinační schopnosti v závěrečné fázi.

FK Bohemia Poděbrady
Jiří Voříšek: Předvedli jsme po všech stránkách málo. Naše hra neměla dynamiku, na kterou jsme zvyklí. Do zápasu jsme šli bez jediného tréninku na travnaté ploše a možná nás to trochu doběhlo. Nezbývá nám nic jiného než se revanšovaz odlišným výkonem v pátek večer, kdy doma hostíme Lysou.



Sestavy


SK Union Čelákovice
J. Schlosser [-] - A. Hromas [-] (69. D. Kovalov [-] ) , M. Arazim [-] , P. Pánek [-] (84. L. Haloun [-] ) , J. Kadeřábek [-] , J. Dalekorej [-] , R. Skuhravý [-] (89. O. Skalický [-] ) , O. Kolovecký [-] , B. Vacek [-] , J. Mašek [-] , P. Bílek [-]

FK Bohemia Poděbrady
J. Málek [-] - O. Soukup [-] , D. Havránek [-] , J. Kalina [-] , M. Novák [-] , J. Hoznauer [-] (70. J. Vokatý [-] ) , J. Králík [-] , O. Hněvsa [-] , O. Martínek [-] , J. Svoboda [-] , V. Uher [-] (77. Z. Orestis [-] )

ŽK: 24. P. Bílek , 44. J. Mašek - 28. D. Havránek , 77. J. Kalina .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Kratochvíl Vladimír - BEKEŠSKÝ Ondřej, BENÁK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů