Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.03.2023 10:15

17.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Gólová přehlídka ve Staré Boleslavi! Rezerva Vlašimi pokračuje v mizerných výkonech


Branky


6. P. Bláha , 10. V. Práger , 21. V. Práger , 36. Š. Hejl , 38. Š. Hejl , 61. P. Bláha , 64. D. Krulich , 66. Š. Hejl , 82. J. Šejvl
6

Slavoj Stará Boleslav, to je tým, který v úvodním jarním kole středočeské 1.A třídy hostil tým z konce tabulky, kterou je rezerva druholigové Vlašimi. Právě ve Staré Boleslavi proběhlo ještě pár kol před koncem podzimu změna na pozici trenérské, kdy Miroslava Sunkovského vystřídal Josef Matějovský, bratr známého ligového fotbalista Marka Matějovského.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý vstup

Vlašimská rezerva přijížděla na utkání do Staré Boleslavi, bez posil z A-týmu, které často rezervu na podzim zachránily. Právě A-tým Vlašimi měl ve stejný den v programu utkání s rezervou pražské Sparty, která je jedním ze soupeřů Vlašimských v souboji o udržení v 2. lize.

Vstup do utkání vyšel domácí na výbornou a to zásluhou Petra Bláhy, jenž hned v 6. minutě dokázal poprvé rozvlnit síť brankáře Vladyky. Tímto ale Slavoj rozhodně nepolevoval, nýbrž přidal na plynu a hned v 10. minutě se mohl po Bláhovi radovat i Práger, který se také zapsal do střelecké listiny.

Zde to vypadalo již s Vlašimí velmi zle, ale naději dokázal krásnou střelou vykřesat mladičký útočník hostů, Barbosa Angelo Marcus Vinicius.

Tato branka ale staroboleslavské nezaskočila a trvalo to pouhých 5 minut, než se o slovo znovu přihlásil Práger a vedení domácích bylo znovu dvoubrankové.

Po velmi strmém úvodu následoval lehký brankový ústup ale proti němu byl dvacetiletý Šimon Hejl, který se ve 36. minutě prosadil také. Právě Hejlovi tato branka evidetně přidala ma střeleckém apetitu a o pouhé 2 minuty později mířil přesně znovu, což znamenalo poločasové vedení domácích v poměru 5:1.

Pětiminutovka smrti

Do druhého dějství se na obrazu hry nic moc neměnilo, Vlašim se snažila kombinovat a hrát fotbal po zemi, jenž na nepříliš příznivém terénu byl velký risk, který se mnohokrát vymstil.

Právě obrana Vlašimi držela delší část v utkání bez obdržené branky, kterou v 61. minutě zastavil Bláha a Slavoj mohl slavit další branku.

Tímto gólem se Stará Boleslav dostala znovu do laufu a o 3 minuty později přidal gól Krulich a hned o 2 minuty později dokonal hattrick mladičký Hejl. Rázem bylo  tedy branek v síti hostů 8.

Zbytek utkání tedy nikterak napínavou bitvou nebyl a ještě v 82. minutě přidal poslední hřebíček do rakve hostů Šejvl.

Vlašim tedy nezvládla úvod ani do jara a v boji o záchranu bude muset jednoznačně přidat.



Ohlasy k zápasu


FK Slavoj Stará Boleslav
Josef Matějovský: První zápas jarní části jsme chtěli zvládnout za tři body a to se podařilo. To, že jsme dali devět branek je krásné, ale důležité jsou hlavně body. Přípravu na zápas jsme nepodcenili a celý týden jsme trénovali na přírodní trávě. Je to vždy obrovský skok přejít z UMT na klasickou trávu.

FC Sellier & Bellot Vlašim B
Miroslav Kopecký: Bez bojovnosti, nasazení a určitého sebeobětování to nejde. Budu si muset s hráči vážně promluvit. Toto byl bohužel katastrofální výkon.



Sestavy


FK Slavoj Stará Boleslav
T. Šejvl [-] - M. Moravský [-] , J. Cruz [-] (71. J. Janík [-] ) , J. Reichert [-] - O. Štěpánek [-] (63. D. Grafnetr [-] ) , V. Práger [-] (73. J. Šejvl [-] ) , J. Renč [-] , Š. Hejl [-] (73. J. Vodák [-] ) , D. Krulich [-] - S. Janák [-] , P. Bláha [-] (63. B. Kondratenko [-] )

FC Sellier & Bellot Vlašim B
M. Vladyka [-] - M. Lažan [-] , . Barbosa [-] , D. Beránek [-] , D. Lhotka [-] , M. Blažek [-] , M. Voráček [-] (46. J. Šanda [-] ) , V. Skiba [-] (46. J. Kozel [-] ) , Z. Tichý [-] (46. L. Smetana [-] ) , P. Novotný [-] , J. Žirovnický [-]

ŽK: 81. S. Janák - 81. P. Novotný .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: BYDLÁK David - KUBEČKA Pavel, NEHASIL Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích