J. Vacík 24.
P. Chlumský 37. (vl.)
2:2
(2:1)
9. V. Chadraba
59. O. Drobný (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.03.2023 10:15

17.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Polaban v prvním jarním utkání roli favorita neuhájil. Býchory berou důležitý bod


Branky


24. J. Vacík , 37. P. Chlumský (vl.) - 9. V. Chadraba , 59. O. Drobný (vl.)
6

Nově vybraný trenérský sbor Polabanu Nymburk, ve dvojici Hanuš a Škarecký, kteří nahradili na pozici trenéra Lukáše Vlka si svoji premiéru v soutěžním zápase určitě představovali lépe. Naopak Býchory, které se po nepříliš oslnivém podzimu nacházejí na 14. pozici si bod z toho zápasu určitě cení.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rána

Rozhodně v lepším rozpoložení zastihl úvod utkání domácí výběr, jenž ale hodně rychle vystřízlivěl, jelikož již v 9. minutě mířil přesně Chadraba a překvapení bylo na světě. 

To ale nymburskému mužstvu vítr z plachet nevzalo a právě naopak, tato situace tým nakopla. Již o 15 minut později se dostal do šance mladičký Vacík a tento autor několika podzimových branek si střeleckou pohodu přenesl i do jara, 1:1.

Tempo hry Polabanu se stupňovalo a domácí sahali po vedoucí brance, která také padla. V 37. minutě si branky spletl Chlumský a rozvlnil tu vlastní, 2:1.

Po zbytek poločasu jsme se již branky nedočkali, což znamenalo vedení domácích.

Zvrat

V úvodu druhého dějství to ale vypadalo spíše, že za Polaban nastoupil jiný výběr, jenž nedokázal najít harmonii ve své hře a četný počet chyb znamenal velké potíže, jenž později vyústily ve vyrovnávací branku Býchor, která byla také vlastní, jelikož svého spoluhráče Plačka překonal Drobný.

Polaban měl ovšem ještě dostatečný čas na vstřelení rozhodující branky, což se ale jednomu z kandidátů na postup do vyšší soutěže nepovedlo, a tak tedy Polaban zapisuje ztrátu hned v prvním jarním utkání.



Ohlasy k zápasu


SK Polaban Nymburk
Radek Hanuš: Utkání dvou odlišných polovin, kdy první jsme na hřišti dominovali, byli aktivní a i po hloupé chybě, kdy šel soupeř do vedení, jsme dokázali otočit skóre. Ve druhé půli jsme polevili v aktivitě, hra byla neurovnaná a vše se dělo ve středu hřiště. Potvrdili jsme to vlastním gólem. Přišli jsme o body stejným způsobem jako v prvním podzimním utkání.




Sestavy


SK Polaban Nymburk
P. Plaček [-] - J. Vacík [-] , M. Novotný [-] (89. J. Filip [-] ) , R. Novotný [-] , L. Vaníček [-] (60. P. Hobík [-] ) , T. Hrdlička [-] , M. Kotek [-] , R. Jarschel [-] (46. T. Hoffmann [-] ) , M. Daněk [-] , O. Drobný [-] , V. Herčík [-]

TJ Sokol Býchory
J. Holý [-] - T. Suchý [-] , R. Pelikán [-] (91. O. Vaňkát [-] ) , J. Vyhnánek [-] , L. Kulich [-] , Z. Jirkovský [-] , A. Jehlička [-] , A. Vyhnánek [-] , P. Chlumský [-] , V. Chadraba [-] (87. A. Chvalovský [-] ) , D. Záhora [-]

ŽK: 18. L. Kulich .
Počet diváků: 52. Rozhodčí: ZÍKA Jan - ŘIČICA Jiří, PEJŠA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích