1:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2023 17:00

30.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zlaté tři body pro Rakovník, žlutomodré nasměroval proti Kladnu k záchraně Kotaska


Branky


6

Rezerva Kladna nemusí narozdíl od Rakovníka řešit záchranářské lápalie a soutěž může v klidu dohrávat. Hosté chtěli z velmi těžkého zápasu urvat alespoň bod. Nakonec se jim podařilo nečekaně vyhrát, a výrazně se tak přiblížili k záchraně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kladenské dobývání

První poločas nabídl vcelku jasný obraz hry. Kladenští mladíci doplněni o Hanzlíka z A-týmu drželi míč na svých kopačkách, diktovali tempo hry a hledali recept, jak obranu soupeře překonat. Žádnou vyloženou šanci si proti dobře fungující defenzivě hostů nevytvořili.

 

Žlutomodří ale dokázali být nebezpeční, i když si míče na svých kopačkách moc neužívali.

 

Na příliš nekvalitním hřišti v Unhošti si během první půle dokázali vypracovat dvě gólovky. Nejprve se do velké šance dostal Červený, ale míč mu těsně před zakončením skočil a střela letěla vysoko nad. Poté se do zajímavé pozice dostal Turbák, ani on ale nebyl v zakončení přesný.

 

První polovina tak branku nenabídla.

Kotaska hrdinou

Ve druhém poločase se hra obrátila.

 

Rychlou šanci hostů kladenská rezerva přežila a nadále držela míč na svých kopačkách a vymýšlela, jak se do svého soupeře dostat. Na první vyloženou šanci ale stále čekala.

 

Rakovničtí si mohli utkání zjednodušit, ale ani další šanci nevyužili.

 

To je však nemuselo mrzet, protože po hodině hry se dostal po přihrávce Turbáka z pravé strany do šestnáctky Kotaska a nekompromisně prostřelil Kraloviče, který do druhé půle nahradil Vokouna. Rakovník tak vedl 1:0.

 

Blízko k vyrovnání byl na druhé straně Hanzlík, ale Pešek se vyšplhal do vzduchu a ve spolupráci s Šindlerem dokázali vytáhlého útočníka eliminovat.

 

Při další situaci už ale rakovnická defenziva padla. Jednoduchou a pohlednou kombinační akci středem hřiště zakončil Jančí, který dostal míč do vápna a přesnou střelou na zadní tyč nedal Peškovi šanci. Skóre tak bylo srovnáno.

 

S Rakovníkem to nevypadalo dobře, jelikož hráčům pomalu docházela síla a kladenský mladý tým nepolevoval ve své aktivitě.

 

Hosté však bojovali, jezdili a s vědomím důležitosti zápasu nechali na hřišti všechno.

 

A dále si vytvářeli šance. Největší měl dorostenec Rýgl, který drze vlétl do vápna a Kralovič musel předvést dobrý zákrok.

 

Domácí celek šel za vedoucí brankou, ale ta nepřišla.

 

Rakovník posouval čas očima a vyhlížel konec, který by přinesl důležitý bod. Nakonec to ale byly body tři. Na hřiště nastoupil brankář Zach, který dostal v 89. minutě míč za obranu a z pravé strany našel ve vápně osamoceného Kotasku, který balón uklidil do prázdné branky.

 

Rakovník si tak z utkání s kladenským B-týmem odvezl po vítězství 2:1 zlaté tři body.



Ohlasy k zápasu


SK Kladno, a.s. B
Tomáš Abrham: Hřiště nám hodinu před zápasem polila průtrž mračen, to bylo asi to jediné pozitivní v tomto zápase. Ve Slaným jsme dali pět gólů a vyhráli jsme. Teď jeden gól na vítezství nestačil.

SK Rakovník
Petr Vecka: Velká škoda neproměněných šancí. Kluci zápas odmakali až do konce, a i přes problémy se sestavou se povedlo udělat důležité tři body k záchraně v soutěži.



Sestavy


SK Kladno, a.s. B
M. Vokoun [-] (46. J. Kolářský [-] ) - J. Slabý [-] , Š. Hanzlík [-] , A. Klvaň [-] (46. V. Kralovič [-] ) , L. Pospíšil [-] , J. Janda [-] (46. T. Abrham [-] ) , M. Blažek [-] , F. Jančí [-] , M. Veiner [-] (59. O. Čermák [-] ) , T. Daníček [-] , O. Noll [-]

SK Rakovník
T. Pešek [-] - T. Pucholt [-] , J. Mareš [-] (83. L. Stuchl [-] ) , F. Turbák [-] (63. M. Jirásek [-] ) , T. Kotaska [-] , P. Kýzl [-] , O. Rýgl [-] (76. R. Zach [-] ) , V. Čadek [-] , Z. Schwendt [-] , J. Červený [-] , J. Šindler [-]

ŽK: 79. T. Abrham , 82. S. Chvojka , 92. M. Vokoun , 93. J. Kolářský - 87. T. Pešek , 90. P. Kýzl .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: ŠPAČEK Jaroslav - DRÁBEK Tomáš, HORÁK Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Matouš Vránek

Expert: Jiří Trégr
Tip experta: výhra domácích

Tady to vidím na vítězství domácích.

Tip: výhra domácích