1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.06.2023 19:00

30.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Vestec Chlumci podzimní porážku neoplatil, obě mužstva se rozešla s bodem


Branky


5

Když se tyto dva celky střetly na konci podzimu, byl to šlágr půlsezony. Zvítězil Chlumec, a zařídil si tak přezimování na první příčce tabulky. Je otázka, zda-li by dnes při jejich odvetě, která už prakticky nic neřešila, bylo při jiném výsledku v tabulce něco jinak. To jsou ale jen spekulace. Dnešní utkání přineslo i tak velice zajímavou podívanou, po které se obě mužstva, která byla po podzimní části sezony stavěna do pozice adeptů na první dvě místa, rozešla smírně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Neproměněná penalta

Začátek utkání byl opatrný z obou stran.

 

Hosté zakončovali Dvořákem vedle a po chybě Ptáčka nepustili k zakončení Soukupa Hendrych s Václavem Ježdíkem.

 

Na druhé straně byl Matysíkův průnik do vápna sražený na roh a pokusy Jiřího Ježdíka brankou neskončily.

 

Postupem času se začal hrát velice pohledný fotbal s mnoha příležitostmi na obou stranách.

 

Ve 34. minutě poslal domácí Chaloupka přihrávkou za obranu do úniku Říhu, který ve vápně našel Matysíka, ale jeho střela skončila těsně vedle branky hostů.

 

Ve 40. minutě připravil vestecký Máče šanci Matysíkovi, ale tomu stačili hostující obránci ukopnout míč na roh.

 

Poté měl příležitost David Soukup, který vystihl Máčeho rozehrávku a lobem se snažil přehodit Víška. Pokus hostujícího útočníka ale skončil nad brankou.

 

Ve 44. minutě zaváhal hostující Reiter, kterému odskočil balón a do šance se dostal Jiří Ježdík. Toho podrazil brankář Vostárek a Vestec kopal penaltu. K té se postavil Vladimír Máče, který ale branku netrefil.

 

Výsledkem tak bylo poločasové skóre 0:0.

Po gólu na obou stranách

Vstup do druhého poločasu vyšel lépe hostům. Nejprve po akci Ezealy s Junkem nedovolil Chlumci zakončení Václav Ježdík a další dva pokusy Junka chytil pozorný Víšek. Hlavička Bláhy o chvíli později skončila nad.

 

Na druhé straně propadl dlouhý aut až k Matysíkovi, kterého ale vychytal Vostárek.

 

V 65. minutě dostal od Petra Ježdíka přihrávku do vápna domácí Říha, ale do střely mu stačil skočit obránce.

 

Největším nebezpečím pro vesteckou branku byli Junek s Bláhou. 

 

V 75. minutě neuhlídal Ptáček na levé straně právě Junka, který přihrál Žáčkovi. Ten si míč navedl do vápna a prostřelil Víška. Chlumec se tak ve Vestci dostal do vedení.

 

V 82. minutě to mohlo být 2:0, Junek ale z dobré pozice zamířil pouze do břevna Víškovy svatyně. Následnou dorážku vyrazil domácí gólman na roh.

 

V 84. minutě zastavila hostující obrana nedovoleně pronikajícího Matysíka, a Vestec tak zahrával přímý kop z velice slibné vzdálenosti. Balón si postavil Jiří Ježdík a přes zeď vyslal pěknou střelu. Tu brankař Vostárek vyrazil před sebe a dobíhající Matysík srovnal z dorážky na 1:1.

 

Další příležitosti na obou stranách vítězným gólem neskončily, a Viktorka Vestec se tak s Chlumcem rozešla smírně.



Ohlasy k zápasu


TJ Viktoria Vestec
Michal Chaloupka: Všichni jsme se těšili na souboj s vítězem letošního ročníku a chtěli jsme napravit mdlý výkon z minulého týdne v Jinočanech. Bohužel jsme horko těžko skládali sestavu, jak už je poslední dobou zvykem. Zranění se na nás lepí víc, než je zdrávo, a ještě k tomu přibyl vyloučený Vidlička. Nicméně si myslím, že se hrál velmi kvalitní fotbal z obou stran. V prvním poločase jsme byli lepším týmem, dařilo se nám rychle odebírat Chlumci míče ve středu pole a dokázali jsme z toho být nebezpeční. Máče ale bohužel svou obrovskou šanci neproměnil a ve 45. minutě překopl bránu i z penalty, Ježdík trefil břevno hlavou a do šaten jsme šli za stavu 0:0. Ve druhé půli to byl zase Chlumec, který předváděl rychlý a kombinační fotbal a zaslouženě šel do vedení. Nám se naštěstí podařilo vyrovnat a byly šance i na výhru. Možná by někdo řekl, že jsme měli vyhrát, ale z mého pohledu je remíza zasloužená. Gratuluji Chlumci k postupu a doufám, že zakončíme sezonu domácí výhrou proti Jílovišti.

SK Chlumec
Radek Vostárek: První poločas nebyl podle našich představ. Druhý už jsme byli fotbalově jasně lepší, a to jsme dokázali využít i brankově. Bohužel jsme ale nepřidali pojistku a soupeř vyrovnal z trestného kopu, kdy brankář střelu vyrazil a dobíhající Matysík vyrovnal na 1:1. Jinak musím chlapy pochválit, protože druhý poločas měl parametry řekl bych i krajského přeboru. Byl to opravdu parádní fotbal.



Sestavy


TJ Viktoria Vestec
P. Víšek [-] - J. Ptáček [-] , P. Ježdík [-] , V. Ježdík [-] , J. Ježdík [-] , J. Maňák [-] (74. D. Franc [-] ) , R. Matysík [-] , M. Říha [-] , V. Máče [-] , M. Hendrych [-] , M. Chaloupka [-]

SK Chlumec
D. Vostárek [-] - D. Nedvěd [-] , T. Řehák [-] , C. Ezeala [-] , D. Žáček [-] , V. Bláha [-] , L. Dvořák [-] , D. Soukup [-] , D. Novák [-] , D. Reiter [-] , J. Junek [-]

ŽK: 3. D. Žáček , 44. D. Vostárek , 83. C. Ezeala .
Počet diváků: 78. Rozhodčí: LOUDA Tomáš - STEJSKAL Jaroslav, ŠESTÁK Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Matouš Vránek

Expert: Jiří Trégr
Tip experta: výhra hostů

Chlumec si dopřeje sladkou tečku za mistrovskou sezonou.

Tip: výhra hostů