3:2
(0:0)
54. M. Glogas
58. S. Mařík (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2023 10:00

29.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Kralupy dvakrát vedly, tři body ale i přesto bere Podlesí


Branky


8

Kralupští fotbalisté předvedli v minulém kole skvělý obrat proti Kosoři, po kterém nakonec po výsledku 4:3 brali všechny tři body. Navázat na výhru chtěli dnes proti Podlesí a i přesto, že v zápase dvakrát vedli, ve finále stejně vyšli naprázdno.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zahozené šance domácích a břevno hostů

Úvodních třicet minut bylo v režii domácích, kteří si dokázali vytvořit několik gólových příležitostí. Šrajn, Vohradský, ani Šlapák ale své šance i s přispěním brankáře Šídla neproměnili.

 

V závěru prvního poločasu hosté hru vyrovnali a také zahrozili. Po střele z přímého kopu zazvonilo na stadionu v Podlesí břevno.

 

Úvodní dějství tak skončilo nerozhodně 0:0.

Hosté dvakrát vedli, přesto však zvítězili domácí

Druhý poločas už byl vyrovnanější než ten první a v 54. minutě se z vedení radovaly Kralupy. Skóre utkání otevřel mladý Michael Glogas.

 

Domácí dokázali odpovědět po třech minutách. Po centru ze strany vyrovnal na 1:1 Matěj Vohradský.

 

Vzápětí ale hosté znovu vedli. Nařízenou penaltu po faulu brankáře Zykána proměnil Stanislav Mařík.

 

Hosté si ale ani tentokrát nedokázali pohlídat své vedení a v 69. minutě to byl znovu Matěj Vohradský, který podruhé v utkání srovnal skóre zápasu.

 

Ve zbývajících minutách chtěla vítězství na svojí stranu strhnout obě mužstva a deset minut před koncem se to podařilo domácím. Po centru se trefil obránce Jan Mezera.

 

Podlesí tak doma porazilo Kralupy 3:2, a pokud se nestane nic nečekaného, pro domácí by tato výhra měla znamenat jisté zachránění se v soutěži.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Kovohutě Podlesí
Josef Blažek: Do utkání jsme vstoupili dobře. Byli jsme hodně aktivní a myslím, že do 20. minuty jsme měli vést 3:0. Své šance jsme ale neproměnili a měli jsme strach, aby to nedopadlo jako s Rakovníkem, když jsme hráli na jednu branku a nemohli jsme dát gól. Věděli jsme, že tu kvalitu máme, že se nám daří, ale ty góly prostě nepřišly. Nastoupili jsme tedy do druhého poločasu a po chvíli jsme inkasovali. V tento moment bych vyzdvihl výkon celého mančaftu, který se zvednul a chtěl to otočit. To jsme dokázali a zaslouženě jsme vyhráli 3:2. Myslím ale, že jsme měli zvítězit daleko větším rozdílem.

FK Kralupy 1901
Luboš Černý: Domácí vyhráli zaslouženě, vytvořili si více šancí. Vzhledem k tomu, že jsme ale dvakrát vedli, tak jsme zklamaní, že nemáme alespoň bod. Na to, jak máme zkušené mužstvo, se to za stavu 2:1 dalo zahrát lépe.



Sestavy


TJ Kovohutě Podlesí
J. Zykán [-] - J. Trefný [-] , M. Hanáček [-] (59. M. Skočdopole [-] ) , J. Mezera [-] , M. Šlapák [-] , O. Drašnar [-] , F. Šrajn [-] (92. M. Branžovský [-] ) , O. Vojtišek [-] , Z. Buch [-] , M. Mišun [-] , M. Vohradský [-]

FK Kralupy 1901
K. Šídlo [-] - L. Krejza [-] (46. M. Glogas [-] ) , V. Pakandl [-] (80. O. Koníček [-] ) , P. Junek [-] , S. Mařík [-] , D. Hemr [-] , M. Houžvička [-] , J. Kulhavý [-] , M. Řenč [-] , J. Kabyl [-] (80. R. Culek [-] ) , J. Víteček [-]

ŽK: 58. J. Zykán .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Nehasil Karel - KOCMAN Jakub, MANSOUR Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Matouš Vránek

Expert: Jiří Bican
Tip experta: výhra domácích

Podlesí má o něco kvalitnější tým, takže by tři body měly zůstat doma.

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích