1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2023 17:00

29.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Jinočany si připsaly cenný skalp, tři body proti Vestci vystřelil Sedláček


Branky


8

Viktorka Vestec si v minulém kole poradila s Klecany, a díky zaváhání rezervy Kladna se v tabulce vrátila zpět na třetí příčku. Navázat na domácí vítězství chtěli vestečtí na půdě remízových králů z Jinočan, to se jim ale nepovedlo, a cenné tři body si tak po výhře 1:0 připsali červenobílí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Branka Sedláčka

Úvod zápasu patřil domácím. Nejprve prošel Cháb po křídle, ale jeho centr do vápna brankář Víšek chytil.

 

Poté nechala vestecká obrana na levé straně zcela volného Sedláčka, ale ten své zakončení nenasměroval mezi tři tyče.

 

Hosté zahrozili po centru do vápna od Hlubučka, ale Hobza v dobré pozici podklouzl.

 

Poté vesteckého Václava Ježdíka obral o míč Řehák, přihrál Novému, ale ten Víškovu branku minul.

 

V 11. minutě se domácí dostali do vedení. Řehák zatáhl míč až k brankové čáře, poslal centr do vápna, a tam na zadní tyči zcela volný Sedláček nezaváhal.

 

O chvíli později mohla Viktorka odpovědět, pozorný brankař Rams ale zakončení Hobzy i Jiřího Ježdíka chytil.

 

Ve 28. minutě unikal sám na Víška domácí Macek, který však zakončil vedle branky.

 

Následné střely hostujícího Vidličky, Jiřího Ježdíka a Máčeho neměly gólové vyústění a hlavička Hendrycha skončila těsně vedle Ramsovy svatyně.

 

Ve 35. minutě šel podruhé sám na brankáře Víška jinočanský Macek. Domácí šikula přihrál do malého vápna Novému, toho ale Hendrych k zakončení nepustil a míč prošel do autu.

 

Ve 42. minutě našel hostující Ptáček centrem Matysíka, jenž sklepl míč na Máčeho. Proti jeho pokusu se vytáhl Rams, který balón stačil nohou vyrazit na roh.

 

Nic dalšího již první poločas nepřinesl, a Jinočany tak po pětačtyřiceti minutách vedly nad Vestcem 1:0.

Zahozené šance domácích a červená karta

Druhý poločas zahájili hosté střelou Vidličky, která ale skončila vedle. Další Vidličkovu střelu o chvíli později zblokoval obránce a ani Hendrychovo zakončení se nevešlo mezi tři tyče.

 

Domácím poté vyšel rychlý protiútok, ale Mackovi byl odmáván ofsajd.

 

V 56. minutě zakončil Vidličkův roh hlavou Matysík, ale Rams byl pozorný.

 

O pár minut později zastavil hostující Hendrych v dobré pozici Nového. Jinočanského fotbalistu to nemuselo mrzet, jelikož vzápětí po ztrátě balónu v podání Jiřího Ježdíka unikal sám na vesteckou branku. Vše ale znovu dokázal zastavit Hendrych.

 

Od 69. minuty zahazovali domácí jednu šanci za druhou. Nejprve Sedláček, pak Nový a ani Volek nedokázali překonat Víška.

 

Na druhé straně si Vidlička narazil míč s Pačesem, ale na jeho přetažený centr do vápna Ptáček nedosáhl.

 

V 88. minutě unikal domácí Macek sám na gólmana Víška, ale vrátit se stačil Máče a balón skončil v zámezí.

 

V 89. minutě se exligový Vidlička dopustil u postranní čáry zbytečného faulu a po druhé žluté kartě, a tím pádem červené, musel předčasně do sprch.

 

Jinočany si tak po výhře 1:0 nad Vestcem připsaly cenné tři body.



Ohlasy k zápasu


FK Jinočany
Pavel Gregor: S výsledkem, předvedenou hrou i s nasazením jsem nesmírně spokojený. Hráči do puntíku splnili všechny taktické věci, které jsme si před zápasem řekli. Hráli jsme trpělivě, kompaktně a hrozili jsme převážně z rychlých protiútoků. Vytvořili jsme si obrovské množství jednoznačných šancí, bohužel jsme proměnili jedinou. Naštěstí jsme ale i díky bojovnosti a v závěru zápasu i díky štěstí uhájili tři body. Je to pro nás definitivní zachránění se v soutěži, i při těch nejhorších variantách. Máme z toho velkou radost, byla to nováčkovská sezona. Jsme rádi, že poslední dvě kola můžeme odehrát s klidem a můžeme se zaměřit na herní styl.

TJ Viktoria Vestec
Michal Chaloupka: Krásné počasí, soupeř zachráněný a nám také o nic nešlo. Čekal jsem tedy, že si kluci fotbal užijí a předvedou výkon hodný třetího týmu tabulky. Ale opak byl bohužel pravdou. Míč jsme opět sice drželi 90 % zápasu, ale znovu jsme až na pár výjimek pro domácí žádnou hrozbu nepředstavovali. Ba naopak, domácí dali v 10. minutě branku a od té chvíle jen čekali na vlastním vápně a hrozili z rychlých brejků. A nutno podotknout, že zejména ve druhé půli, kdyby zachovali více klidu, tak mohl zápas skončit i větším rozdílem. Takže po minulém týdnu, kdy jsem kluky chválil, musím dnes opět říct, že jsem zklamaný z přístupu některých jedinců. Bohužel ani A třída se nedá takto hrát. A se vší úctou k soupeři, ale prohrát s další týmem, který hraje naspod tabulky a zdaleka nedosahuje kvalit našeho kádru, je ostudné!



Sestavy


FK Jinočany
P. Rams [-] - P. Kalaš [-] , P. Vávra [-] - T. Pelikán [-] , J. Řehák [-] , M. Macek [-] , J. Nový [-] , M. Pivrnec [-] , M. Pospíšil [-] (59. F. Vostracký [-] ) , J. Cháb [-] (72. D. Volek [-] ) - J. Sedláček [-]

TJ Viktoria Vestec
P. Víšek [-] - V. Máče [-] , M. Hendrych [-] , P. Pecinovský [-] , V. Ježdík [-] , J. Hobza [-] , J. Ježdík [-] (70. O. Vlasák [-] ) , J. Ptáček [-] , M. Hlubuček [-] (73. T. Pačes [-] ) , R. Matysík [-] , V. Vidlička [-]

ŽK: 54. J. Nový , 54. M. Pivrnec , 73. J. Sedláček - 30. V. Vidlička , 64. J. Ježdík , 90. J. Ptáček . ČK: 89. V. Vidlička .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Jarolímek Miloš - JAROLÍMEK Roman, ŽÁČEK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Matouš Vránek

Expert: Jiří Bican
Tip experta: remíza

Tady očekávám vyrovnané utkání, které skončí remízou.

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza