1:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2023 14:00

29.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velkodoberské naděje na záchranu se vzdalují, Jíloviště potvrdilo jarní formu


Branky


8

Velká Dobrá se před utkáním nacházela v tabulce na předposlední příčce. V případě vítězství a následného zaváhání Nového Strašecí by si modrobílí o jedno místo polepšili. V cestě jim ale stálo Jíloviště, které nakonec potvrdilo roli favorita, a svému soupeři tak oddálilo záchranářské naděje.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva góly hostů do šatny

Úvodní čtvrthodina patřila spíše domácím, kteří si vytvořili dvě velké příležitosti. Stříška ani Dejčmar ale skóre utkání neotevřeli.

 

Jíloviště poté změnilo rozestavení a začalo udávat tempo hry.

 

V následujících minutách měl dvě šance Kučera a jednu Václav Janoušek, žádná z příležitostí ale nebyla přetavena ve vedoucí gól.

 

Ve 41. minutě se hosté dočkali. Štěpán Frank poslal křížný balón na Václava Janouška, ten si míč prvním dotekem připravil na malé vápno a střelou na zadní tyč rozjásal všechny příznivce hostů.

 

Jíloviště stihlo před odchodem do kabin přidat druhou branku. Na polovině hřiště získal balón kapitán Šorna, který vyslal do ulice Jakuba Kučeru. Ten svým stříleným centrem našel na zadní tyči Ondřeje Waltera, který do prázdné branky zvýšil na 2:0.

 

Úvodní dějství tak skončilo výsledkem 0:2 z pohledu domácích.

Snížení Velké Dobré

Hosté vstoupili do druhé půle laxně a aktivnější začali být domácí.

 

Svou převahu přetavili velkodoberští po několika minutách ve snižující branku. Po krásné křídelní akci našel ve vápně Vojtěch Křiváček padajícího Rastislava Stříšku, který ve skluzu rozvlnil síť.

 

Ve zbytku zápasu měli nadále převahu domácí. Několik dalších šancí ke vstřelení branky měla ale obě mužstva, skóre už se však neměnilo.

 

Velká Dobrá tak ztratila důležité body, když doma nestačila na Jíloviště poměrem 1:2.



Ohlasy k zápasu


FC Čechie Velká Dobrá
Marek Abrham: Co nás může mrzet je neproměňování šancí. To nás provází celou sezonu. Jak my se nadřeme na jeden gól, to si nejsem jistý, jestli někdo další má takhle mizernou produktivitu. Tým se snažil, makal, nemůžu mu nic vyčíst. Ale jak říkám, produktivita je u nás špatná.

TJ Jíloviště
Tomáš Šorna: Zápas dvou poločasů. V prvním jsme byli lepší my, ve druhém oni. Možná by tomu více slušela remíza. Překvapuje mě, že s těmi výkony, které proti nám Velká Dobrá pravidelně podává, hraje takhle dole. Bereme body na úkor našeho výkonu.



Sestavy


FC Čechie Velká Dobrá
M. Kindl [-] - K. Přibyl [-] , T. Andruchovič [-] (77. M. Jungr [-] ) , R. Volman [-] (85. Š. Menšík [-] ) , V. Křiváček [-] , M. Zimerman [-] , F. Dejčmar [-] , J. Mertlík [-] , D. Strnad [-] , M. Kreisinger [-] (57. M. Linhart [-] ) , R. Stříška [-]

TJ Jíloviště
D. Páleník [-] - O. Walter [-] , T. Šorna [-] , J. Kučera [-] , J. Hotový [-] , V. Janoušek [-] (46. J. Pospíchal [-] ) , J. Rajnoch [-] , Š. Frank [-] , O. Vrabec [-] , J. Rada [-] , M. Rajnoch [-]

Počet diváků: 70. Rozhodčí: KUBEČKA Matěj - KUBEČKA Pavel, KURKA Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Matouš Vránek

Expert: Jiří Bican
Tip experta: výhra hostů

Jíloviště čeká těžký zápas, ale myslím, že utkání zvládne a vyhraje.

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů