4:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2023 17:00

28.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Milín si poradil s Rakovníkem, dvakrát se trefil Gabriel


Branky


8

Fotbalisté Milína neprohráli více než měsíc a prodloužit tuto sérii chtěli i proti Rakovníku. Ten v minulém kole podlehl Jílovišti a v boji o záchranu tak musí ještě zabrat. Dnešní klání se řídilo statistikami, a tři body si tak připsali favorizovaní domácí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva góly Gabriela

V úvodních minutách drželi balón více na kopačkách hosté z Rakovníka, kteří se nikam nehnali.

 

Favorizovaní milínští se ale ve 12. minutě z první šance dostali do vedení. Balón za obranu dostal Stanislav Gabriel a střelou na zadní tyč otevřel skóre zápasu.

 

Neuběhlo ani pět minut a nejlepší střelec soutěže se ozval podruhé. Gabriel dostal míč na hranici vápna a střelou tentokrát na přední tyč zvýšil na 2:0.

 

Ve 32. minutě vedl Milín už 3:0. Po centru vytáhl hlavičku brankář Zach na tyč a z následné dorážky se trefil Aleš Maršík.

 

Milín byl v úvodním dějství lepší než soupeř z Rakovníka. Byl fotbalovější a vytvářel si další a další příležitosti, které ale nevyužil.

 

V závěru prvního poločasu se ale přeci jen ke slovu dostali i hosté. Mareš připravil šanci pro Červeného, ten ale branku minul.

 

Výsledkem tak bylo poločasové skóre 3:0 pro domácí.

Nevyužité šance Milína

Druhá půle přinesla rychlý gól domácích. Gabriel vysunul za obranu jednoho ze svých spoluhráčů, jehož zakončení bylo zblokováno Šindlerem. Balón se ale odrazil na kopačky Miroslava Obdržala, a ten lobem přes Zacha zvýšil na 4:0.

 

Poté následovalo několik šancí Milína. Gabriel z levé strany našel přes celé vápno Pohořálka, ale jeho křížná střela těsně minula tyč Zachovy branky.

 

Stanislav Gabriel se poté dostal do dalších výborných pozic, ale hattrick kvůli nepřesnému zakončení nezkompletoval. Nejprve šel sám zleva, ale mířil nepřesně na zadní tyč. Poté po nadýchaném centru kapitana Josefa Obdržala také nemířil přesně.

 

Zpoza šestnáctky to zkoušel i Kunc, ale ani on neměl seřízená mířidla.

 

Rakovník odolával a pátý gól doslova visel ve vzduchu, ale rozvlněná síť mohla být ke konci i na druhé straně, kdy měli šanci hned tři dorostenci. Právě mladičký Němec byl u poslední šance utkání, když našel z pravé strany Rýgla. Toho ale zradilo zpracování.

 

Utkání hrané na jednu branku tak přineslo jasného vítěze, a to Milín.



Ohlasy k zápasu


TJ Ligmet Milín
Miroslav Obdržal: Včerejší utkání jsme měli od začátku pod kontrolou, nedovolili jsme soupeři vůbec nic a zaslouženě jsme po poločase vedli 3:0. Rakovník přijel s cílem udržet nulu a hrozit z brejků. Ve druhé půli jsme opět neproměnili několik příležitostí a z naší strany nebyl druhý poločas tak kvalitní, jako ten první. V posledních třech kolech je naším cílem uhájit druhé místo, které bylo naším cílem na začátku jarní části soutěže.

SK Rakovník
Petr Vecka: Nejlepší soupeř, proti kterému jsme hráli. Jak kvalitou hry, tak i kádrem. Po slušném začátku přišly chyby, které dokázal soupeř využít a o zápase rozhodl. Teď je potřeba dát všechny síly do posledních zápasů a udělat body potřebné k záchraně.



Sestavy


TJ Ligmet Milín
A. Kubík [-] - A. Maršík [-] (65. M. Bálek [-] ) , J. Kvída [-] , O. Mazuch [-] , J. Obdržal [-] - L. Kunc [-] , M. Obdržal [-] (57. M. Zákoucký [-] ) , M. Pohořálek [-] , L. Rom [-] - S. Gabriel [-] , J. Bican [-] (65. O. Vrkoč [-] )

SK Rakovník
R. Zach [-] - F. Turbák [-] , T. Kotaska [-] (83. M. Němec [-] ) , P. Kýzl [-] , J. Šindler [-] , V. Čadek [-] , Z. Schwendt [-] , J. Mareš [-] (77. T. Liprt [-] ) , J. Severin [-] (69. O. Rýgl [-] ) , J. Červený [-] , T. Pucholt [-]

ŽK: 71. J. Obdržal - 28. P. Kýzl , 71. J. Červený .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: CHALUPA Martin - POKLOP Petr, BABÁK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Matouš Vránek

Expert: Vojtěch Křiváček
Tip experta: výhra domácích

Minulé utkání vyhrál Milín 2:0, a teď bude navíc hrát doma.

Tip: výhra domácích