Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.05.2023 18:00

27.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Další kosořská kanonáda, pět kousků si domů odvezlo Kladno


8

Fotbalisté Kosoře si v minulém kole po několika zápasech bez výhry připsali znovu tři body, když vyloupili Králův Dvůr vysoko 6:1. Stejně dominantní výkon předvedli kosořští i dnes, proti rezervě Kladna a zvítězili 5:0. Pro kladenský B-tým to tak bylo druhá porážka v řadě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě trefy Křemena a Slunéčka

Od začátku zápasu měli hru pod kontrolou domácí, kteří svého soupeře převyšovali ve všech směrech.

 

V 9. minutě se Kosoř dostala do vedení. Centr z přímého kopu si zpracoval Jan Křemen a přesnou střelou otevřel skóre utkání.

 

Ve 21. minutě to bylo 2:0. Po zaváhání hostující obrany se ve velké šanci ocitl Jakub Slunéčko, jenž povedeným lobem navýšil náskok svého týmu.

 

Ve 35. minutě přidal stejný muž svou druhou branku v zápase. Tentokrát se čtyřiačtyřicetiletý mazák trefil hlavou po centru z pravé strany.

 

Dominantní Kosoř stihla do konce úvodního dějství přidat ještě čtvrtou branku. Druhým dvougólovým střelcem utkání se stal Jan Křemen.

 

Výsledkem tak bylo poločasové skóre 4:0 pro domácí.

Zlepšený výkon hostů na body nestačil

I přesto, že zápas už byl zdánlivě rozhodnutý, tak se hosté snažili alespoň o kontaktní branku.

 

Po zhruba deseti minutách hry k ní mělo Kladno blízko, hlavičku mířící mezi tři tyče ale na brankové čáře zastavil gólman Boháč.

 

Kladenští měli v průběhu druhého dějství dalších pár příležitostí k tomu, aby zaznamenali alespoň čestný úspěch, proměnit jednu z šancí ale nedokázal ani jarní střelec Štěpán Hanzlík.

 

I přesto byli diváci ve druhé půli svědky ještě jedné branky, ovšem znovu na straně domácích. Po rohovém kopu se hlavou prosadil Kryštof Jurovčík, který tak stanovil konečný výsledek utkání na 5:0 pro Kosoř.



Ohlasy k zápasu


Kosoř
Milan Černý: Čekal nás kvalitní soupeř v podobě mladého týmu s budoucností, který chce hrát fotbal. My jsme ale zkušenější tým, který věděl, kdy má pressovat, a kdy si naopak couvnout. Po našich ziskách míče, zkušenostech a kvalitním zakončení jsme ukázali, že jsme se opět sešli v dobré sestavě a zaslouženě jsme vyhráli. Kladno bych chtěl tedy pochválit, ale náš výkon byl skvělý.

SK Kladno, a.s. B
Tomáš Abrham: Dostali jsme lekci z fotbalovosti a efektivity. Domácí byli za mě nejlepší mužstvo, proti kterému jsme na jaře hráli. V prvním poločase nás rozebrali, posadili na kolotoč a roztočili. Ve druhé půli jsme chtěli alespoň zmírnit tu porážku. Vytvořili jsme si šance, trochu jsme zvýšili důraz, který nám chyběl, ale nestačilo to.



Sestavy


Kosoř
M. Boháč [-] - Z. Sláma [-] (81. K. Jurovčík [-] ) , J. Slunéčko [-] (66. D. Bujnovský [-] ) , M. Šácha [-] , J. Křemen [-] , P. Nehoda [-] (70. J. Vampola [-] ) , J. Novotný [-] , P. Pokrovskij [-] , M. Brož [-] (81. Č. Pekárek [-] ) , M. Černý [-] , P. Stejskal [-]

SK Kladno, a.s. B
A. Cimrman [-] - O. Čermák [-] (58. S. Chvojka [-] ) , T. Fedorišin [-] , L. Pospíšil [-] , F. Jančí [-] - T. Abrham [-] , Š. Hanzlík [-] , A. Klvaň [-] , M. Blažek [-] , J. Kolářský [-] , T. Daníček [-] (82. J. Janda [-] )

Počet diváků: 90. Rozhodčí: Vaňousek Patrik - TVAROH Petr, ŠESTÁK Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Matouš Vránek

Expert: Daniel Kulhánek
Tip experta: výhra hostů

Kladno má mladý tým a je dobré směrem dopředu. Myslím si, že nad Kosoří zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza