0:4
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2023 17:00

27.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Nové Strašecí schytalo další debakl, Jinočany ke skvělé obraně přidaly také góly


Branky


8

Jen jednou se Jinočanům v probíhajícím ročníku podařilo v utkání vstřelit více než tři branky, a to při podzimní výhře na hřišti Rakovníku. Dnes se to červenobílým povedlo podruhé, a po skvělé práci v defenzivě přidali i čtyři přesné zásahy. Pro Bubáky z Nového Strašecí to tak byla již třetí porážka v řadě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvougólové vedení domácích

Úvodní půlhodina byla poměrně vyrovnaná. Jinočany hrozily zejména po brejkových situacích a domácí se snažili útočit pomocí dlouhých balónů na vysokého kapitána Mrázka. Hostující defenziva ale pozorně bránila.

 

Ve 29. minutě se do vedení dostaly Jinočany. Po dlouhém autu Kalaše se za obranu dostal Sedláček, který byl sražen domácím brankářem. Balón se ale dostal k Tomáši Volkovi a ten před prázdnou brankou nezaváhal.

 

Zanedlouho mohli odpovědět novostrašečtí. Odkop brankáře hostů zblokoval Petr Nováček, jeho následný centr na Mrázka ale přišel pozdě a balón domácího kapitána přeletěl.

 

Když už se zdálo, že se do kabin půjde za stavu 1:0 pro hosty, Jinočany dokázaly své vedení ještě navýšit. Po centru Kalaše a přiklepnutí Volka se střelou do odkryté branky prosadil Jakub Sedláček.

 

První poločas tak skončil výsledkem 2:0 pro hostující mužstvo.

Druhý gól Volka a trefa náhradníka

Ve druhém poločase měli hosté navrch a vytvářeli si další šance.

 

Po chvíli hry mohl náskok svého týmu navýšit Igor Bogár, který sebral balón domácímu stoperovi a ocitl se tváří v tvář novostrašeckému brankáři. Jeho střela však proletěla těsně vedle tyče Klímovy svatyně.

 

V 59. minutě už se jinočanští fotbalisté radovali. Na 3:0 se po ose Nový - Pivrnec - Volek trefil třetí jmenovaný, který tak zaznamenal svůj druhý přesný zásah v zápase.

 

Za necelou čtvrthodinu vsítil střídající Martin Macek čtvrtou branku hostů, když si navedl balón na pravou nohu a přízemní střelou překonal bezmocného Klímu.

 

Utkání už se ve zbývajícím čase dohrávalo a nic dalšího již nenabídlo.

 

Nové Strašecí tak na domácí půdě podlehlo Jinočanům 0:4.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Nové Strašecí
Jan Mrázek: 0:4, soupeř nám dával góly z brejků a jednoznačně vyhrál. Hosté byli na zápas lépe připraveni, hráli ze zajištěné obrany a víceméně věděli, co na nás platí.

FK Jinočany
Pavel Gregor: Výsledek 4:0 z venkovního hřiště se mi samozřejmě hodnotí skvěle, chlapci hráli fantasticky do obrany a byli trpěliví. Postupně jsme si vytvářeli více a více šancí a tentokrát jsme vše proměnili. Je to zasloužená odměna pro celý tým, který skvěle pracuje a hraje organizovaně a disciplinovaně.



Sestavy


TJ Sokol Nové Strašecí
M. Klíma [-] - J. Gregor [-] , J. Šrédl [-] , M. Erba [-] , J. Čech [-] , J. Mrázek [-] (59. M. Mžourek [-] ) , P. Kučera [-] , J. Sklenka [-] , M. Hartman [-] , P. Nováček [-] , J. Paluba [-]

FK Jinočany
P. Rams [-] - S. Komínek [-] , A. Petrouš [-] , M. Ambrus [-] - P. Kalaš [-] (59. J. Řehák [-] ) , J. Nový [-] (64. M. Macek [-] ) , T. Pelikán [-] , M. Pivrnec [-] , T. Volek [-] (77. D. Volek [-] ) - J. Sedláček [-] (77. F. Vostracký [-] ) , I. Bogár [-] (74. J. Cháb [-] )

ŽK: 37. P. Kučera , 41. J. Mrázek , 47. M. Hartman - 85. J. Cháb .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: NERAD Vojtěch - MRÁZEK Radek, BRÝL František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Matouš Vránek

Expert: Daniel Kulhánek
Tip experta: remíza

Myslím si, že zápas bude vyrovnaný a skončí remízou.

Tip: výhra domácích