1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2023 17:00

27.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velká Dobrá to se záchranou myslí vážně, bod proti Vestci vystřelil Křiváček


Branky


8

Velká Dobrá v minulém kole deklasovala Nové Strašecí 5:0 a skvělý výkon v tomto klání podal sedmnáctiletý Vojtěch Křiváček, který si za své počínání následně vysloužil titul Hráče kola. Velkodoberskému mladíkovi se dařilo i dnes, a to tak moc, že proti třetímu celku tabulky vystřelil v závěrečných minutách cenný bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná partie bez vstřelené branky

Do utkání vstoupili lépe hosté. Vidlička ve vápně přihrál Vlasákovi, tomu ale střelu brankař Kindl chytil.

 

Poté po Ptáčkově centru z prava zakončoval Vlasák tentokrát hlavou, bohužel pro Viktorku znovu bez gólového vyústění.

 

Domácí zahrozili po kombinaci Dejčmara s Mertlíkem, jejich zakončení ale překazil Václav Ježdík, který míč ukopl na roh.

 

Následný vestecký tlak vyústil v řadu rohových kopů, které ale kýženou úvodní brankou zápasu neskončily.

 

O chvíli později předvedli rychlou akci domácí. Balón si vyměnili Dejčmar s Mertlíkem, ale přihrávku na volného Stříšku vystihl Hendrych.

 

Hostující útočníky zásobovali přihrávkami Vidlička a Máče, Kolačného střela byla ale sražena na roh a Ptáčkův nepovedený centr skončil vysoko nad Kindlovou brankou.

 

Těsně před poločasem se nepovedl odkop Pecinovskému, který tak balón přihrál Stříškovi. Ten uvolnil Dejčmara, ale Víšek jeho střelu vyrazil na roh.

 

Úvodní dějství tak branku nenabídlo.

Po gólu na obou stranách

V úvodu druhého poločasu domácím zkazil radost Kolačný. Nejprve se stačil vrátit ve vápně k Dejčmarovi a za několik okamžiků i ke Stříškovi. Oba velkodoberští fotbalisté se snažili zakončit své průniky do vápna.

 

O pár minut později se po střele hostujícího Petra Ježdíka odrazil míč k Jiřímu Ježdíkovi, ale ten ve vyložené šanci přestřelil branku.

 

V 54. minutě přišel na hřiště Martin Říha, který oživil hostující útok. Vidlička ho vybídl ke skórování, ale proti byl Kindl, který balón vyrazil na rohový kop.

 

V 58. minutě se Viktorka radovala z vedení, branka Jiřího Ježdíka ale nebyla uznána pro ofsajd.

 

V 63. minutě zakončoval po spolupráci Dejčmara s Přibylem hlavou Křiváček, hostující Víšek však jeho pokus chytil.

 

Poté přišel o balón Václav Ježdík, následná střela domácího Stříšky se ale mezi tři tyče nevešla.

 

Na druhé straně pálil po přihrávce Říhy z dobré pozice právě Václav Ježdík, jeho pokus ale skončil v rukavicích připraveného Kindla.

 

V 75. minutě našel Vidlička z rohového kopu na hranici velkého vápna Máčeho a ten přesným volejem k pravé tyči poslal hosty do vedení.

 

Domácí se s výsledkem nechtěli smířit a hnali se za vyrovnáním. Andruchovič s Klesingerem přehráli Pecinovského a hledali volného Stříšku, to ale včas přečetl brankář Víšek a míč odkopl do bezpečí.

 

V 82. minutě se po centru z levé strany od Andruchviče dostal ve vápně k míči Křivánek a hlavou překonal Víška. Velká Dobrá tak srovnala na 1:1.

 

Utkání uzavřela Vidličkova sražená střela na roh.

 

Velká Dobrá tak doma remizovala s Vestcem 1:1.



Ohlasy k zápasu


FC Čechie Velká Dobrá
Marek Abrham: Musím pochválit oba dva mančafty. Byl to nádherný fotbal, který měl spád a lidem se musel stoprocentně líbit. Znova bych chtěl ještě podotknout, že byli opětně výborní rozhodčí. Takhle by to mělo vypadat.

TJ Viktoria Vestec
Ivan Voborník: V prvním poločase nám chyběl větší pohyb a bylo dost ztrát míče kvůli nepřesným přihrávkám. Ve druhém poločase se hrál oboustranně útočný fotbal. Dobře chytal Víšek, v obraně odehrál dobré utkání Hendrych, v záloze Máče s Vidličkou a v útoku střídající Říha. Domácí se opírali o dobrého brankaře Kindla, v obraně byl výborný Zimerman s Andruchovičem a stálé nebezpečí číhalo od Dejčmara, Stříšky i Křiváčka.



Sestavy


FC Čechie Velká Dobrá
M. Kindl [-] - R. Volman [-] (76. M. Jungr [-] ) , M. Zelenka [-] , V. Křiváček [-] , R. Stříška [-] , F. Dejčmar [-] , J. Mertlík [-] , K. Přibyl [-] , M. Kreisinger [-] (84. D. Strnad [-] ) , T. Andruchovič [-] , M. Zimerman [-]

TJ Viktoria Vestec
P. Víšek [-] - J. Ptáček [-] , P. Ježdík [-] , V. Ježdík [-] , J. Ježdík [-] , J. Kolačný [-] , O. Vlasák [-] (54. M. Říha [-] ) , V. Máče [-] , V. Vidlička [-] , M. Hendrych [-] , P. Pecinovský [-] (84. M. Hlubuček [-] )

ŽK: 33. M. Zelenka , 76. T. Andruchovič - 89. V. Máče .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: BABÁK Jan - JEŽEK Ondřej, BYDLÁK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Matouš Vránek

Expert: Daniel Kulhánek
Tip experta: výhra hostů

Vestec potvrdí své umístění v tabulce a získá tři body.

Tip: výhra hostů