5:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2023 17:00

26.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velká Dobrá živí naděje na záchranu, doma přejela Nové Strašecí


Branky


8

Fotbalisté Nového Strašecí prohráli v minulém kole s Podlesím. Dnes přijeli Bubáci na půdu Velké Dobré, která věděla, že pokud chce pomýšlet na záchranu, musí bezpodmínečně zvítězit. Domácím se to podařilo možná až překvapivě hladce a nadále tak mohou živit naděje na udržení se v soutěži.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva góly do šatny

Úvodní čtvrthodina patřila hostům, kteří byli aktivnější a byli více na balónu. Žádné ohrožení branky soupeře si ale vytvořit nedokázali.

 

Poté začali přebírat iniciativu domácí a byli to oni, kteří rázem udávali tempo hry.

 

Za svou aktivitu byli odměněni v závěru prvního poločasu. Centr z pravé strany si perfektně zpracoval Jan Mertlík a přesným zakončením rozjásal velkodoberské tribuny.

 

Domácí stihli do konce úvodního dějství přidat ještě jednu branku. Po centru ze strany se hlavou prosadil Tomáš Andruchovič.

 

Velká Dobrá tak po pětačtyřiceti minutách vedla nad soupeřem z Nového Strašecí 2:0.

Vlastní gól i červená pro nešťastníka hostů

Po chvíli druhé půle měli první vyloženou příležitost v utkání i hosté. Sám na brankáře Kindla unikal Petr Nováček, jeho lob ale skončil vedle domácí branky.

 

To mohlo novostrašecké v 67. minutě mrzet, obzvláště Jiřího Trégra. Hostující obránce si totiž ve snaze odkopnout balón směřující do prázdné branky srazil míč do vlastní sítě.

 

O tři minuty později to bylo už 4:0. Povedeným zakončením z hranice penalty se mezi úspěšné střelce utkání zapsal mladík Vojtěch Křiváček.

 

V 85. minutě přišla červená karta. Jiřímu Trégrovi se nelíbil nedovolený zákrok na jeho osobu a do viníka v přerušené hře kopl. Obránce hostí tak musel předčasně opustit hrací plochu.

 

Utkání uzavřela branka střídajícího Martina Jungra, který si i přesto, že jeho kmenová pozice je mezi třemi tyčemi, perfektně zpracoval centr a přesnou střelou k tyči stanovil konečný výsledek utkání na 5:0 pro domácí.



Ohlasy k zápasu


FC Čechie Velká Dobrá
Marek Abrham: Výborně odehraný zápas, především i díky skvělým rozhodčím, kteří za mě pískali ideálně. Musím je obrovsky pochválit. Spolu s nimi i celý mančaft, který pracoval velice dobře a nakonec se nám i podařilo dát čtyři góly plus vlastňák. Za mě tedy obrovské poděkování hráčům, funkcionářům, kteří nám připravili kotel a rozhodčím.

TJ Sokol Nové Strašecí
Jan Mrázek: Předvedli jsme tragický výkon, od první minuty tam od nás nebylo vůbec nic. Chyběla nám chuť i nasazení, a když si dáme pomalu pět vlastních gólů, tak je to pak těžké.



Sestavy


FC Čechie Velká Dobrá
M. Kindl [-] - R. Volman [-] , M. Zelenka [-] , V. Křiváček [-] , R. Stříška [-] (82. M. Jungr [-] ) , F. Dejčmar [-] , J. Mertlík [-] (86. D. Strnad [-] ) , K. Přibyl [-] , M. Kreisinger [-] (86. Š. Menšík [-] ) , T. Andruchovič [-] , M. Zimerman [-]

TJ Sokol Nové Strašecí
Z. Hrnčíř [-] - J. Gregor [-] , J. Šrédl [-] , M. Erba [-] , J. Čech [-] , P. Kučera [-] , J. Sklenka [-] , M. Hartman [-] , J. Trégr [-] , P. Nováček [-] , P. Svoboda [-] (59. J. Paluba [-] )

ŽK: 45. F. Dejčmar , 68. R. Stříška - 45. J. Mrázek , 62. P. Kučera , 73. J. Šrédl , 87. J. Paluba . ČK: 85. J. Trégr .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: TUREK Jiří - PRUŠINOVSKÝ Štěpán, DOROTÍK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Matouš Vránek

Expert: Ondřej Šípek
Tip experta: výhra domácích

Domácí na mě udělali ve vzájemných duelech rozhodně větší dojem.

Tip: remíza