3:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2023 17:00

26.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Férové derby, milínský triumf nad Podlesím zařídili exligisté


Branky


8

Obě mužstva se na utkání naladila dobře - Podlesí vyloupilo po výhře 5:3 Nové Strašecí a Milín doma v dohrávce rozstřílel Nelahozeves. I přesto, že bylo dnešní utkání ostře sledovaným derby, proběhlo v duchu fair-play, nabídlo několik branek a na samotném konci se z výhry radovali domácí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kvídova vedoucí branka

Na obou mužstvech bylo od začátku utkání vidět, že k sobě mají navzájem respekt a hrálo se v duchu fair-play.

 

V první půli měli mírně navrch domácí, kteří byli aktivnější. Co se ale týče šancí, z obou stran se jednalo spíše o akce po vápno a mnoho zajímavých příležitostí k vidění nebylo.

 

Přeci jen se ale diváci v úvodním dějství dočkali rozvlnění sítě. Ve 43. minutě poslal domácí po centru ze strany do vedení expříbramský Jan Kvída.

 

Výsledkem tak bylo poločasové skóre 1:0 pro Milín.

Tři body vystřelil Mazuch

Hra se zpočátku druhé půle výrazně nezměnila a více na balónu byli nadále hosté.

 

V 62. minutě se milínským podařilo vsítit druhou branku utkání. Po centru ze standardní situace se ve skrumáži nejlépe zorientoval další exligista, tentokrát Ondřej Mazuch, a přesnou střelou zvýšil na 2:0.

 

Hosté ale vzápětí odpověděli kontaktním gólem. Na centr Vojtíška si naběhl Ondřej Drašnar a snížil na 1:2.

 

Fotbalisty Podlesí vstřelená branka povzbudila a byli to oni, kteří začali být nebezpeční.

 

Ze své aktivity dokázali hosté vytěžit dvě velké šance. Nejprve si míč do vlastní sítě málem srazil Mazuch, brankář Poplštein ale stihl včas zareagovat a balón konečky prstů vytáhl na břevno. Podruhé zakončoval z dobré pozice Ondřej Vojtíšek, milínský gólman byl ale i tentokrát připraven.

 

Veškeré naděje Podlesí na bodový zisk pohřbil deset minut před koncem Stanislav Gabriel, který potrestal ztrátu balónu, a stanovil tak konečný výsledek derby na 3:1 pro Milín.



Ohlasy k zápasu


TJ Ligmet Milín
Miroslav Obdržal: K utkání jsme nastoupili s respektem k soupeři, jelikož jeho postavení v tabulce neodpovídá jeho kvalitě, o čemž jsme se přesvědčili v podzimním zápase v Podlesí. Jsme rádi, že jsme utkání zvládli za tři body, což nás posunulo na druhou příčku tabulky, která je naším cílem. Musím ocenit, že i když se jednalo o derby, tak utkání proběhlo v duchu fair-play. Věřím, že Podlesí zvládne zbývající zápasy a zajistí si účast v A třídě i na příští rok.

TJ Kovohutě Podlesí
Josef Blažek: Na to, že to bylo derby, tak bylo utkání férové z obou dvou stran, nebyly žádné přehnané emoce a i rozhodčí to zvládli dobře. Body jsme nezískali, což je velká škoda. Nesehráli jsme to tak, jako ty minulé zápasy. Možná to může být i tím, že soupeř se na nás chodí podívat, takže nás mohl mít trochu více přečtené. Myslím si, že jsme dostali dva laciné góly, které o tom rozhodly. My měli taky dvě gólové možnosti, obě dvě ale Poplštein chytil. Myslím, že to také rozhodlo.



Sestavy


TJ Ligmet Milín
J. Poplštein [-] - O. Mazuch [-] , J. Obdržal [-] , J. Kvída [-] , J. Pastyrik [-] , A. Maršík [-] (86. O. Vrkoč [-] ) - L. Rom [-] , L. Kunc [-] (76. M. Obdržal [-] ) , M. Pohořálek [-] (87. M. Zákoucký [-] ) - J. Bican [-] (76. M. Malý [-] ) , S. Gabriel [-]

TJ Kovohutě Podlesí
T. Boudník [-] - J. Mezera [-] , J. Jiránek [-] (85. M. Hanáček [-] ) , M. Šlapák [-] , O. Drašnar [-] , F. Šrajn [-] , M. Skočdopole [-] , O. Vojtišek [-] , Z. Buch [-] (80. M. Branžovský [-] ) , M. Mišun [-] , M. Vohradský [-] (85. D. Hnízdil [-] )

ŽK: 58. J. Bican , 89. S. Gabriel - 92. O. Vojtišek .
Počet diváků: 192. Rozhodčí: Stehlík Jan - ŽÁČEK Pavel, SOUČEK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Matouš Vránek

Expert: Ondřej Šípek
Tip experta: výhra domácích

V derby věřím Milínu.

Tip: výhra domácích