Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2023 10:30

26.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Viktorka potvrdila roli favorita, Dynamo odjíždí z Vestce bez bodu


7

Nelahozevští fotbalisté vstupovali do zápasu se stále čerstvými vzpomínkami na nevydařené utkání v Milíně, kde inkasovali celkem pět branek. Dnes přijeli na půdu dalšího celku ze špičky tabulky, jímž byla Viktorka Vestec. Nelahozeves se v tomto střetnutí dostala daleko více do hry, a dokonce se jí podařilo vsítit dvě branky, na body to ale ani tak nestačilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě branky v síti hostů

Od začátku utkání měli navrch fotbalisté domácího týmu, kteří více drželi balón a vytvářeli si šance.

 

Ve 22. minutě se Viktorka ujala vedení. Skóre utkání otevřel po autovém vhazování Petra Ježdíka bývalý hráč pražské Sparty a vítěz polské fotbalové ligy s Wislou Krakov Vlastimil Vidlička.

 

Hosté si v úvodním dějství vytvořili několik slibně se rozvíjejících akcí, veškeré jejich snahy ale většinou končily před vápnem domácích nebo nepřesným zakončením.

 

Ve 28. minutě navíc museli provést vynucené střídání. Zraněného Holého musel kvůli početné marodce nahradit trenér Daniel Kaplan.

 

I on byl ve 38. minutě svědkem druhé vestecké branky. Na 2:0 zvýšil hlavou po rohovém kopu Miroslav Hendrych.

 

Nic dalšího již první poločas nepřinesl, a spokojenější tak do kabin odcházeli hráči domácích.

Ve druhé půli remíza

Domácí vstoupili do druhého poločasu dobře, jelikož po pěti minutách hry přidali třetí branku utkání. Centr Jiřího Ježdíka zapadl za záda bezmocného Zavadila a Vestec vedl 3:0.

 

Viktorka nadále dominovala a v 66. minutě vedla už 4:0. Ptáček našel přihrávkou Michálka, který si obešel obránce a uličkou mezi stopery poslal do samostatného úniku Radima Matysíka. Ten si míč posunul do vápna a prostřelil Zavadila.

 

O dvě minuty později se však ozvali i hosté. Kontaktní branku zaznamenal Adam Janovský, který využil rychle rozehraného přímého kopu.

 

Netrvalo to ani pět minut a rozjeté Dynamo se svému soupeři příblížilo na rozdíl dvou branek. Naději na body vykřesal po centru z levé strany Daniel Kulhánek.

 

Nelahozevští měli včetně nebezpečné střely Kulhánka ve zbytku zápasu ještě pár příležitostí ke vstřelení dalšího gólu, zkušené mužstvo domácích si ale výsledek pohlídalo a po výhře 4:2 si připsalo tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Viktoria Vestec
Michal Chaloupka: Nelahozeves je velmi nepříjemný soupeř. Řekl bych, že se nám s nimi dlouhodobě nedaří. Dnes jsme to snad zlomili a řekl bych, že jsme po celý zápas byli lepším týmem. Drželi jsme míč a postupně se i dostávali do šancí. Dva góly do poločasu nás uklidnily a ve druhé půli jsme dominovali ve všech směrech. Za stavu 4:0 jsme prostřídali a malinko polevili, respektive se asi spokojili s výsledkem a hosté dvěma góly malinko zdramatizovali závěr. Ten jsme si ale zkušeně pohlídali a ke kontaktnímu gólu už hosty nepustili. Tři body tedy zasloužené a pivko chutná lépe.

TJ Dynamo Nelahozeves
Daniel Kaplan: Vestec ukázal, proč se v tabulce nachází na předních příčkách. Byl lepší a zvítězil zaslouženě. Mají pěkný areál a tahle soutěž by se tam měla hrát, ne-li vyšší.



Sestavy


TJ Viktoria Vestec
P. Víšek [-] - J. Ptáček [-] , P. Ježdík [-] , V. Ježdík [-] , J. Ježdík [-] , J. Maňák [-] (12. J. Michálek [-] ) , R. Matysík [-] (70. M. Hlubuček [-] ) , V. Máče [-] , V. Vidlička [-] (62. D. Franc [-] ) , M. Hendrych [-] , P. Pecinovský [-]

TJ Dynamo Nelahozeves
R. Zavadil [-] - D. Kaplan [-] , R. Kochman [-] , D. Valda [-] , J. Křtěn [-] , A. Janovský [-] , L. Simon [-] , D. Kulhánek [-] , J. Holý [-] (28. D. Kaplan [-] ) , T. Buldra [-] , J. Emmer [-]

Počet diváků: 40. Rozhodčí: Stádník Vladimír - ŘÍHA Jaroslav, NELIBA Vladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Matouš Vránek

Expert: Ondřej Šípek
Tip experta: výhra domácích

Vestec na jaře nemá moc dobré výsledky, ale má lepší tým a měl by vyhrát.

Tip: výhra domácích