M. Marek 11.
1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2023 17:00

25.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Jinočany podruhé na jaře padly, zlaté tři body pro Slaný vystřelil ve formě hrající Marek


Branky


11. M. Marek
9

Jinočanům se na jaře poměrně daří, jelikož prohrály pouze jediné utkání, a to s lídrem soutěže Chlumcem. Dnes se červenobílí představili na půdě B-týmu Slaného, který z posledních tří zápasů vytěžil maximální možný počet bodů. Veliký podíl na tom má také Matyáš Marek, jenž dvěma góly rozhodl minulé utkání na půdě Velké Dobré a díky svému přesnému zásahu se stal slánským hrdinou i v dnešním klání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení domácích

První půle byla vesměs vyrovnaná. Balón více drželi domácí, co se týče ohrožení branky, měli mírně navrch hosté.

 

I přesto to však byli slánští, kteří se v 11. minutě dostali do vedení. Pokus Matyáše Marka nejdříve zneškodnil brankář Guldán, domácí útočník si ale vlastní střelu hlavou sám dorazil, a otevřel tak skóre utkání.

 

Jinočany mohly odpovědět Pelikánem či Volkem, jejich pokusy hlavou ale vyrovnání nepřinesly.

 

V závěru úvodního dějství zakončoval po pěkné kombinaci Macka s Volkem z hranice vápna Igor Bogár, pohotový Mareš mu ale jeho střelu vyrazil.

 

První půle tak skončila za stavu 1:0 pro domácí.

 

 

Jinočanský tlak přinesl pouze nastřelenou tyč

Hosté ve druhé půli zamkli svého soupeře na jeho polovině a dobývali slánské hradby.

 

Bogárova střela byla zblokována a dvě střely z dálky, které si připsal Timothy Pelikán, zneškodnil domácí brankář.

 

Největší příležitost Jinočan v utkání přišla zhruba deset minut před koncem. Odražený balón po standardní situaci si našel Tomáš Volek a svou střelou orazítkoval tyč Marešovy svatyně.

 

Rezerva Slaného dokázala ve zbytku zápasu udržet nejhubenější možné vedení a připsala si tak další veledůležité tři body na cestě za záchranou.



Ohlasy k zápasu


SK Slaný B
Radim Vavroch: Dobře jsme ten zápas odbránili. Celkově jsme teď v posledních čtyřech zápasech dostali pouze jeden gól. S dobrou obranou začaly přicházet body, což je v té A třídě asi důležité. Bohužel nám nenahrávají ostatní výsledky, abychom měli větší klid. Když ale budeme takhle pracovat pořád, tak si myslím, že to bude přinášet ovoce i nadále.

FK Jinočany
Pavel Gregor: S tímto zápasem nemůžeme být spokojeni. Vysloveně jsme nechytili začátek zápasu a soupeř šel poměrně brzy do vedení. My jsme hru nedokázali přizpůsobit poměrně nerovnému terénu a hodně jsme chybovali. Soupeř byl nebezpečný z rychlých protiútoků. Druhou půli jsme převzali iniciativu, ale bohužel jsme nesrovnali. Věřím, že tento zápas bude ponaučením pro zápas v dalším kole.



Sestavy


SK Slaný B
R. Mareš [-] - L. Herčík [-] , M. Marek [-] (85. A. Wittenberg [-] ) , M. Baláž [-] (34. Z. Volek [-] ) , M. Zelenka [-] , T. Vimr [-] (89. L. Kopřiva [-] ) , P. Volgner [-] , Z. Řehák [-] , L. Bíba [-] (90. J. Peška [-] ) , D. Panocha [-] , P. Danda [-]

FK Jinočany
J. Guldán [-] - A. Petrouš [-] (46. M. Ambrus [-] ) , P. Vávra [-] , S. Komínek [-] - J. Řehák [-] (46. J. Cháb [-] ) , T. Pelikán [-] , M. Pospíšil [-] (74. P. Kalaš [-] ) , I. Bogár [-] (63. J. Nový [-] ) , T. Volek [-] - M. Macek [-] (82. F. Vostracký [-] ) , J. Sedláček [-]

ŽK: 80. M. Zelenka , 85. L. Herčík , 89. P. Danda - 67. J. Sedláček .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Kovář Otto - GARAJA Miroslav, BUDIL Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Matouš Vránek

Expert: Matěj Rajnoch
Tip experta: výhra hostů

Jinočany to venku celkem umí, takže tipuji výhru hostů.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza