6:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2023 17:00

25.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Další nezvládnutý zápas pro Velkou Dobrou, na domácím hřišti si zastřílel Rakovník


Branky


34. M. Kreisinger (vl.) , 39. P. Kýzl (p.) , 54. J. Severin , 80. J. Červený , 83. Z. Schwendt , 86. T. Kotaska
9

Velká Dobrá sehrála v posledních dvou kolech dva důležité záchranářské souboje a ani v jednom z nich nedokázala bodovat. V Podlesí padla výsledkem 3:1 a s rezervou Slaného poté 0:2. Dnes ji čekal další souboj s týmem z dolní poloviny tabulky, a to s Rakovníkem. Utkání mělo jednoznačný průběh, na jehož konci panovala radost domácích a frustrace hostů nejen z výsledku a výkonu...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vlastní gól a penalta

Do zápasu o šest bodů vstoupili lépe domácí, kteří si po pár minutách vytvořili stoprocentní gólovku. Schwendt dostal z pravé strany balón do šestnáctky a v cestě za prvním gólem zápasu stál už jen brankář Kindl, který však předvedl výborný zákrok a nepustil Rakovník do vedení.

 

Na druhé straně vzápětí málem přišel trest. Na Zacha se řítil Stříška, ale domácí brankář svůj tým podržel důležitým zákrokem. 

 

Domácí si koledovali, jelikož o pár minut později přišla další tutovka Velké Dobré. Znovu to byl Stříška, který vedl akci dva na dva. Za hranicí vápna hledal vedle sebe v náběhu kapitána Dejčmara, před kterým naštěstí pro Rakovník tečoval balón navrátivší se Pucholt a hostující útočník měl se zpracováním problémy. I tak se dostal k zakončení, ale jeho lob skončil na horní síti Zachovy branky.

 

Ve hře bylo v tomto duelu opravdu hodně a jako první udělali velký krok za vítězstvím domácí. Centr z pravé strany sice nikdo z rakovnických nezasáhl, ale Kreisinger ve snaze zažehnat nebezpečí překonal vlastního brankáře a první gól byl na světě. Domácí tak vedli 1:0.

 

Pouhých pět minut se čekalo na další branku. V hostující šestnáctce byl nedovoleně atakován Severin a pískala se penalta. K té se postavil Petr Kýzl a stejně, jako proti Vestci, se nemýlil. Domácí tak vedli už 2:0.

 

Výrok hlavního rozhodčího se Velké Dobré nelíbil, to ale na verdiktu a především na druhé domácí brance nic nezměnilo.

 

Třetí gól mohl přijít po akci Červeného, který se prohnal po pravé straně a do vápna poslal přízemní centr. Zakončující Severin ale v pádu branku o kousek minul.

 

Hosté měli ve zbytku úvodního dějství také slibné příležitosti, na výraznější ohrožení branky soupeře už se ale nezmohli.

Rakovnická kanonáda

Velká Dobrá stále cítila šanci k obratu a s tímto cílem vstoupila do druhého poločasu.

 

Jako první se ale znovu prosadili domácí. Turbák našel přesným centrem z pravé strany Severina, kterého v zakončení vychytal Kindl. Balón se však vrátil k domácímu kapitánovi a ten ho doslova donesl za brankovou čáru. Domácí tak zásluhou Jana Severina vedli 3:0.

 

Definitivní pojistku mohl poté přidat Schwendt, ale ani v další gólovce nebyl úspěšný.

 

Hosté nadále cítili naději, ale ve finální fázi nebyli přesní.

 

V 80. minutě našel střídající Tobiáš Pavlík v náběhu Červeného, který si míč připravil na svou slabší nohu a levačkou překonal Kindla - 4:0 pro domácí.

 

O vítězi utkání bylo rozhodnuto, přesto však rakovničtí dokázali přidat ještě další dvě branky. V 83. minutě dostal Schwendt přesný balón za obranu, podržel na zádech bránícího hráče, udělal kličku Kindlovi a vsítil pátou branku zápasu.

 

O tři minuty později dostal křížný balón do náběhu střídající Tadeáš Kotaska a z pravé strany se dostal do zakončení. Jeho skákavý pokus na zadní tyč Kindl nezastavil a domácí se radovali pošesté.

 

Rakovník tak doma porazil Velkou Dobrou vysoko 6:0.



Ohlasy k zápasu


SK Rakovník
Petr Vecka: Soupeř si v první půli vytvořil několik příležitostí, naštěstí se mu nepovedlo je proměnit. Ve druhém poločase už si nic nevypracoval a my naopak přidali další branky. Vzhledem k vývoji v tabulce jsou to pro nás hodně důležité body.

FC Čechie Velká Dobrá
Marek Abrham: Větší prasárnu než tu, kterou předvedli tři rozhodčí na hřišti, jsem ještě nezažil. A že už jsem toho od nich letos zažil hodně. Katastrofální a jednosměrné vedení od rozhodčích s úmyslem poškodit fotbal a Velkou Dobrou.



Sestavy


SK Rakovník
R. Zach [-] - F. Turbák [-] (62. M. Jirásek [-] ) , J. Holý [-] , J. Šindler [-] , Z. Schwendt [-] , J. Severin [-] (84. O. Rýgl [-] ) , J. Červený [-] (84. J. Mareš [-] ) , T. Pucholt [-] (78. T. Kotaska [-] ) , T. Itner [-] , P. Kýzl [-] , J. Pavlík [-] (70. T. Pavlík [-] )

FC Čechie Velká Dobrá
M. Kindl [-] - M. Zelenka [-] , J. Mertlík [-] , V. Křiváček [-] (80. M. Jungr [-] ) , R. Stříška [-] (80. M. Linhart [-] ) , F. Dejčmar [-] (62. R. Volman [-] ) , r. pafkovič [-] , M. Zimerman [-] (76. J. Šigut [-] ) , M. Kreisinger [-] (76. Š. Menšík [-] ) , T. Andruchovič [-] , K. Přibyl [-]

ŽK: 30. Z. Schwendt - 41. M. Kindl , 64. R. Stříška .
Počet diváků: 205. Rozhodčí: Orálek Kamil - DRÁBEK Tomáš, ŽÁČEK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Matouš Vránek

Expert: Matěj Rajnoch
Tip experta: výhra domácích

Jestli chce Rakovník utéct ze spodních pozic, musí vyhrát.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích