Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2015 17:00

1.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Řepov roli favorita splnil


0

Do role favorita prvního zápasu byli pasování domácí, kteří v minulé sezoně skončili na třetím místě, zatímco hostující Klášter skončil předposlední a těsně tak unikl sestupu do IV. třídy. Papírové předpoklady domácí naplnili a po prvním obdrženém gólu se vzpamatovali a svému soupeři nasázeli pět branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Obdržený gól byl pro domácí dostatečným varováním

Na začátku zápasu se soupeři spíše oťukávali, v prvním zápase sezony se začalo hrát opatrně. Na kopačkách obou týmů byla cítit nervozita a to sebou přinášelo mnoho nepřesností na obou stranách. Zásadní změnu opatrného začátku přinesla 14. minuta, kdy se po přímém kopu prosadili překvapivě hosté, jmenovitě Michal Knotek a poslal tak Klášter do vedení. Obdržený gól domácí okamžitě probral a jejich hra začínala nabírat na obrátkách, začali dobře kombinovat a útočit. Vedení Klášteru vydrželo pouze čtyři minuty, když se krásnou střelou k tyči prosadil domácí Daniel Kořínek. Po chvíli domácí slavili další gól, protože se ve vápně nejlépe zorientoval Lochman. Od té doby už byla hra v režii domácích, kteří byli při chuti. Těsně před odchodem do kabin se ještě trefil Rambousek a tak domácí odcházeli do kabin s dvougólovým náskokem. 

Řepov si zkušeně pohlídal náskok a přidal další dvě branky

Jak skončil první poločas, začal i druhý. Řepov držel míč a netrvalo dlouho a bylo to již 4:1. Podruhé v zápase se prosadil věkem ještě dorostenec Kořínek. Po hodině hry se prosadil podruhé také Rambousek a v podstatě bylo po zápase. Od větší nadílky zachránil Klášter jejich gólman Šimíček, který pochytal další tři velké příležitosti domácích. Řepov si tak pohodlně dokráčel pro vítězství a připsal si první tři body do tabulky. Ty bude chtít potvrdit i v příštím kole, kdy hraje opět doma a na svém pažitu přivítá hosty z Bělé pod Bezdězem. Naopak Klášter o své první body bude bojovat doma s rezervou Bakova.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Řepov
Vladimír Javůrek (trenér)- TJ Sokol Řepov: Na první branku Kláštera jsme naštěstí dokázali rychle zareagovat a do poločasu jsme výsledek otočili. V druhém poločase už jsme hru kontrolovali a přidali další dvě branky. Jsem rád, že si na zápas našlo cestu poměrně dost diváků.




Sestavy


TJ Sokol Řepov
R. Gereg [-] - L. Honzák [-] , M. Veselý [-] (71. L. Kopa [-] ) , M. Macháček [-] , M. Pollák [-] (85. M. Horňák [-] ) - M. Lochman [-] (58. M. Šťastný [-] ) , J. Vaněk [-] (86. J. Podzimek [-] ) , D. Kořínek [-] , M. Uher [-] (85. T. Pollák [-] ) - V. Rambousek [-] , M. Bonomo [-]

SK Klášter Hradiště n/J
P. Šimíček [-] - K. Pilz [-] , M. Smetana [-] , G. Horák [-] , L. Navrátil [-] - A. Janatka [-] , M. Knotek [-] (80. T. Hajlich [-] ) , V. Novotný [-] (66. T. Burda [-] ) - R. Vasko [-] (64. R. Tesař [-] ) , J. Bendl [-] (82. M. Pálka [-] ) - O. Najman [-]

ŽK: 69. M. Uher , 88. M. Horňák - 60. K. Pilz .
Hráči zápasu: D. Kořínek .
Místo: Řepov. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Žižka Stanislav - BARTOŠ Ladislav (N), TACLÍK Vladimír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.