3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2023 17:00

25.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj prvního s posledním bez překvapení, Chlumec porazil královédvorskou rezervu


Branky


13. J. Junek , 50. V. Bláha , 90. D. Soukup
9

Střetnutí prvního celku tabulky s posledním mělo jasného favorita, který svou pozici potvrdil. Domácí vstřelili tři branky a i přesto, že hosté podali velice sympatický výkon a v brance domácích nastoupil jinak hráč z pole, to na body zdaleka nestačilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedoucí gól Junka a neuznaná branka hostů

Do utkání vstoupil lépe favorizovaní domácí, kteří drželi balón a udávali tempo hry. Dlouho se ale nemohli dostat na dostřel soupeřovy branky.

 

Hned z první šance utkání padl ve 13. minutě úvodní gól. Bláhův pokus z dálky pouze vyrazil hostující brankář a Jiří Junek poslal z dorážky svoje mužstvo do vedení.

 

O chvíli později se královédvorským podařilo vyrovnat na 1:1, branka Jiřího Fice ale nebyla uznána kvůli ofsajdovému postavení.

 

Poté domácí Václav Bláha natáhl znovu ze střední vzdálenosti, jeho střelu směřující k tyči vyrazil gólman Kovařík na roh.

 

Aktivní Bláha patřil k nejnebezpečnějším mužům na trávníku, což o chvíli později potvrdil svým únikem, který však zakončil pouze střelou do míst, kde byl připraven strážce královédvorské svatyně.

 

Chlumečtí byli ve zbytku úvodního dějství více na balónu, další šance na zvýšení náskoku už si ale vytvořit nedokázali.

 

První poločas tak skončil výsledkem 1:0 pro favorizované mužstvo domácích.

 

Domácí stvrdili výhru

Hned po pěti minutách druhé půle navýšil Chlumec své vedení. Miroslav Slepička poslal do samostatného úniku Václava Bláhu, který tváří v tvář brankáři nezaváhal, a byl tak gólově odměněn za svou aktivitu.

 

O pár minut později asistující Miroslav Slepička tentokrát v roli střelce, jeho pokus ale zastavilo břevno.

 

Vzápětí se ke slovu dostali také královédvorští, nebezpečnou střelu, kterou vyrazil domácí brankář Vostárek, ale nestihl před odkopem do zámezí nikdo z hostujících hráčů dorazit.

 

V 85. minutě dostal střídající David Soukup přesný balón ze strany od Junka a střelou z prvního doteku prověřil pozornost hostujícího brankáře.

 

Stejná spolupráce přinesla v 90. minutě třetí gól utkání. Přetažený centr Junka si na zadní tyči našel Soukup a přesnou hlavičkou stanovil konečný výsledek utkání na 3:0 pro Chlumec.

 

 



Ohlasy k zápasu


SK Chlumec
Radek Vostárek: Jsem rád, že jsme udrželi nulu. V brance nastoupil hráč, který ale odchytal už jeden zápas v přípravě, takže chytat umí. Dali jsme ho tam po zkušenostech z Milína, kdy Abrhámovi ten zápas nevyšel. Vstřelili jsme tři branky, takže jsme rádi za zasloužené tři body. Chtěl bych však pochválit i soupeře. Hráli velice dobře a myslím si, že oproti podzimu udělali obrovský pokrok.

FK Králův Dvůr B
Petr Dochtor: Myslím si, že jsme nehráli špatně. Podali jsme dobrý výkon, po zápase nás chválil i soupeř. Góly bohužel dávali jen domácí a my ne. Proto jsme prohráli.



Sestavy


SK Chlumec
D. Vostárek [-] - O. Šípek [-] (55. C. Ezeala [-] ) , D. Nedvěd [-] , M. Slepička [-] (67. L. Dvořák [-] ) , L. Šedivý [-] , D. Novák [-] , V. Bláha [-] (52. D. Soukup [-] ) , D. Reiter [-] , T. Řehák [-] , J. Junek [-] (91. Z. Staroba [-] ) , D. Žáček [-]

FK Králův Dvůr B
J. Kovařík [-] - D. Tarhaj [-] , J. Rešl [-] , J. Svoboda [-] - M. Janků [-] (82. L. Holeček [-] ) , A. Kočí [-] , Š. Krivačka [-] , J. Fic [-] , J. Rešl [-] , D. Matějka [-] - A. Beneš [-] (73. P. Dochtor [-] ) -

ŽK: 82. T. Řehák , 85. D. Reiter - 74. P. Dochtor , 85. D. Tarhaj .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: POKLOP Petr - PUDIL Václav, CHALUPA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Matouš Vránek

Expert: Matěj Rajnoch
Tip experta: výhra domácích

Zápas prvního s posledním. Asi by bylo velké překvapení, kdyby Cábelíci uspěli.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích