Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.05.2023 19:00

25.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hrdinovy trefy na body nestačily, kladenské vítězství na půdě Klecan vystřelil Hanzlík


Branky


8

Souboj dvou týmů z horní poloviny tabulky nabídl velice zajímavé střetnutí, ve kterém za domácí dvakrát srovnával Hrdina. Kladenští ale i přesto dokázali gólem Lukáše Pospíšila zvítězit, a připsali si tak třetí vítězství v řadě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle patřila hostům, kteří měli navrch a už po jedenácti minutách hry se dostali do vedení. Domácí obrana nezachytila náběh aktivního Fedorišina Tunga, který chytrým lobem přehodil brankáře a otevřel skóre utkání.

 

Zanedlouho měl šanci na vyrovnání Lukáš Smíšek, který stejně, jako autor do té doby jediného gólu utkání, loboval gólmana. Pokus klecanského kapitána se ale snesl nad branku Martina Vokouna.

 

Ve 24. minutě byl Smíšek faulován. Klecanský záložník rychle rozehrál v podobě centru na zadní tyč, kde na 1:1 vyrovnával Antonín Hrdina.

 

Nerozhodný stav netrval dlouho. Ve 28. minutě vrátil po povedeném brejku a následném centru vedení hostům Štěpán Hanzlík.

 

Zbytek úvodního dějství se hrála vyrovnaná partie a žádná vyložená příležitost již k vidění nebyla.

 

Výsledkem tak bylo poločasové skóre 2:1 pro kladenskou rezervu.

Druhé vyrovnání Hrdiny na body nestačilo

Ve druhém poločase byli naopak aktivnější domácí, kteří po čtvrt hodině hry podruhé v utkání srovnali se svým soupeřem krok. Znovu to byl Antonín Hrdina, který chytře tečoval střelu Ondřeje Průchy a balón zapadl za záda bezmocného Vokouna.

 

Domácí dostali v následujících minutách Kladno pod tlak a měli několik příležitostí k tomu, aby se dostali do vedení. Žádná z šancí včetně nebezpečné střely Průchy, která jen těsně minula branku hostů, ale nebyla přetavena v branku.

 

V 74. minutě tak přišel trest v podobě inkasované branky. Po ojedinělém protiútoku a následné standardní situaci se na 3:2 trefil Lukáš Pospíšil.

 

Domácí ve zbývajících minutách pokračovali ve svém náporu, kýžená branka ale nepřišla.

 

Klecany tak doma podlehly B-týmu Kladna 2:3.



Ohlasy k zápasu


MSK Klecany
Jiří Kruťa: Vyrovnané utkání, na jehož konci byli šťastnější hosté. Za mě by tomu slušela remíza, bohužel jsme ji nedotáhli. Myslím si, že ten závěrečný tlak trochu otupilo zranění kolene Hrdiny, který musel střídat.

SK Kladno B
Tomáš Abrham: Tři body z Klecan, kterých si určitě ceníme. Byl to těžký zápas, byla to válka. Docela se mi to od nás líbilo. Šli jsme si za vítězstvím a ten náročný konec jsme zodpovědností a bojovností uhráli. Budeme pokračovat dál a budeme se rvát o to, abychom byli nadále takhle vysoko, jako momentálně jsme.



Sestavy


MSK Klecany
D. Václavík [-] - D. Žampach [-] (69. J. Dvořák [-] ) , A. Hrdina [-] (80. M. Čermák [-] ) , O. Dvořák [-] , L. Urban [-] , V. Kučera [-] , D. Průcha [-] , O. Průcha [-] , F. Vaktor [-] , L. Smíšek [-] , F. Mančal [-] (87. F. Skokan [-] ) -

SK Kladno B
M. Vokoun [-] - O. Noll [-] - L. Pospíšil [-] , T. Fedorišin [-] (92. J. Janda [-] ) , F. Jančí [-] , M. Veiner [-] (85. A. Klvaň [-] ) - M. Blažek [-] , S. Chvojka [-] (73. O. Čermák [-] ) , T. Abrham [-] , Š. Hanzlík [-] , T. Daníček [-]

ŽK: 53. F. Mančal , 57. D. Žampach , 67. A. Hrdina - 14. L. Pospíšil , 80. T. Fedorišin .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Zuskin Petr - ŠESTOŘÁD Jakub, STEJSKAL Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Matouš Vránek

Expert: Matěj Rajnoch
Tip experta: remíza

Kladno na velkém hřišti v Klecanech neprohraje.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza