0:2
(0:1)
10. M. Marek
61. M. Marek (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2023 17:00

24.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Velká Dobrá nezvládla další důležitý zápas, záchranářský souboj ovládlo Slaný


Branky


10. M. Marek , 61. M. Marek (p.)
7

Fotbalisté Velké Dobré prohráli v minulém kole v důležitém boji o záchranu s Podlesím. Dnes proti nim stál další soupeř ze spodu tabulky, a to rezerva Slaného. Velkodoberští nedokázali ani tentokrát bodovat, a v tabulce si tak upevnili předposlední příčku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení hostů zařídil Marek

Do utkání vstoupili daleko lépe slánští, kteří už po deseti minutách hry vedli 1:0. Po centru Vimra otevřel skóre zápasu Matyáš Marek.

 

O chvíli později to mohlo být už 2:0, když na domácího brankáře Kindla unikal Lukáš Herčík. Slánskému fotbalistovi se ale zamotal balón pod nohama, a tak ani nezakončil.

 

Velká Dobrá se snažila o srovnání skóre, chyběl jí ale pohyb a veškeré její snahy o vyrovnávací branku končily před vápnem soupeře.

 

Hosté ve zbytku úvodního dějství drželi balón a nikam se nehnali.

 

První poločas tak skončil za stavu 1:0 pro rezervu Slaného.

 

 

Druhý gól Marka z penalty

Velkodoberští věděli, že pokud chtějí pomýšlet na body, musí svůj výkon zlepšit. To se jim podařilo, zvýšili aktivitu a párkrát se dostali i na dostřel soupeřovy branky. To bylo ale všechno.

 

Slánští nadále kontrolovali hru a v 61. minutě navíc vedli 2:0. Nařízenou penaltu po faulu na Tomáše Vimra proměnil autor úvodního gólu zápasu Matyáš Marek.

 

Domácí už odpovědět nedokázali a B-tým Slaného si tak po suverénním výkonu a výhře 2:0 odváží z Velké Dobré důležité tři body.

 

Autor fotek: Vladislav Lukáš



Ohlasy k zápasu


FC Čechie Velká Dobrá
Marek Abrham: Katastrofální vstup do zápasu - chyba v obraně, nedostoupený hráč, 0:1. Ani z toho jsme se neponaučili, takže jsme šli za stavu 0:1 do kabin. Ve druhé půli jsme se trochu zlepšili, naše produktivita je ale šílená. Na tom budeme muset hodně zapracovat. Na druhou inkasovanou branku už jsme nedokázali vůbec reagovat, i když jsme měli nějaký územní tlak. Bez zakončení to prostě nejde a ani nepůjde. Každopádně musím obrovsky pochválit rozhodčí, výborně řídili celý zápas. Pro ně jednička, pro nás, za předvedený výkon, minimálně pět.

SK Slaný B
Radim Vavroch: Po Rakovníku jsme odehráli už druhý výborný venkovní zápas a je vidět, že s tím spodkem tabulky nám ty výsledky i výkony docela fungují. Teď ještě potřebujeme pár bodů, abychom měli úplný klid.



Sestavy


FC Čechie Velká Dobrá
M. Kindl [-] - D. Strnad [-] (38. Š. Menšík [-] ) , M. Zimerman [-] , M. Kreisinger [-] , M. Zelenka [-] , J. Mertlík [-] , V. Křiváček [-] , R. Stříška [-] , F. Dejčmar [-] , T. Andruchovič [-] (60. M. Jungr [-] ) , K. Přibyl [-]

SK Slaný B
R. Mareš [-] - M. Marek [-] (70. J. Peška [-] ) , L. Herčík [-] (77. A. Wittenberg [-] ) , L. Danda [-] , Z. Řehák [-] , M. Zelenka [-] (80. J. Krym [-] ) , M. Baláž [-] (68. L. Kopřiva [-] ) , T. Vimr [-] , P. Volgner [-] , D. Panocha [-] , P. Danda [-]

ŽK: 25. D. Strnad .
Počet diváků: 116. Rozhodčí: Vlk Miroslav - VAŇOUSEK Patrik, LOUDA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Matouš Vránek

Expert: Radek Zach
Tip experta: remíza

Záchranářský souboj. Záleží na tom, v jakém složení Slaný přijede, ale tipuji remízu.

Tip: výhra domácích