2:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2023 17:00

24.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Jinočany zpět na remízové vlně, bod si odvezlo Podlesí


Branky


7

Jinočanská série remíz je zpět, po jedné výhře a jedné prohře navázali červenobílí na svou jarní čtyřzápasovou šňůru remíz. Po utkání plném zvratů a vyrovnávacích gólů si z Jinočan odvezli bod fotbalisté Podlesí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý gól aktivního Šlapáka

Do zápasu vstoupili velice dobře hosté, a to zejména aktivní Martin Šlapák. Podleský krajní záložník si převzal balón po křížné přihrávce a přesným zakončením poslal hosty do vedení.

 

Jinočany si poté vytvořily několik příležitostí k tomu, aby se svým soupeřem výsledkově srovnaly krok. Žádnou z nich ale nedokázaly přetavit ve vyrovnávací gól. Sedláčkovi na poslední chvíli vystihl kličku brankář Zykán a po pěkné akci neuspěl sám před brankou Volek.

 

Hosté v prvním poločase hrozili zejména z akcí po křídlech, Vohradský ani Jiránek ale po svých šancích druhý gól přidat nedokázali.

 

Jinočany tak po úvodních pětačtyřiceti minutách prohrávaly s Podlesím 0:1.

Domácí dvakrát srovnali

Fotbalisté Jinočan dokázali zpočátku druhé půle dostat soupeře z Podlesí pod tlak a výsledkem byla kýžená vyrovnávací branka. Po odraženém pokusu se k balónu dostal Jan Řehák, který přesnou střelou k tyči srovnal skóre zápasu na 1:1.

 

Hosté byli nebezpeční po standardních situacích a po jedné z nich se v 69. minutě podruhé v utkání dostali do vedení. Trefil se Jan Mezera.

 

Netrvalo to ani dvě minuty a domácí přispěchali s odpovědí. Střelou k tyči z hranice vápna vyrovnal Martin Macek.

 

Ve zbytku zápasu mohli vedení strhnout na svou stranu oba celky, veškeré příležitosti ať už na jedné, nebo na druhé straně, ale zůstaly nevyužity.

 

Jinočany tak doma remizovaly s Podlesím 2:2.



Ohlasy k zápasu


FK Jinočany
Pavel Gregor: Do utkání jsme vstupovali s přáním potvrdit tři body z venkovního zápasu s Kosoří. Bohužel nám utekl začátek zápasu a soupeř nás zlobil rychlými brejky z křídelních prostorů. Postupně jsme se dostali do hry, změnili jsme i rozestavení a začali jsme si vytvářet šance. Bohužel jsme ale stejně, jako v předchozích zápasech, neměli štěstí v koncovce. Soupeř šel ještě jednou do vedení ze standardní situace. Velká poklona patří našim klukům, kteří se opět nevzdali a znovu srovnali. V závěrečných dvaceti minutách jsme sahali i po třech bodech. Nicméně vzhledem k tomu, jak soupeř zvládl začátek zápasu a my zbytek, je remíza víceméně zasloužená.

TJ Kovohutě Podlesí
Josef Blažek: Myslím si, že vzhledem k tomu, jak se utkání vyvíjelo, můžeme být s bodem určitě spokojeni. I tak je to ale škoda, jelikož jsme neproměnili nějaké šance a dvakrát jsme vedli. Bod však bereme.



Sestavy


FK Jinočany
J. Guldán [-] - S. Komínek [-] , P. Vávra [-] , A. Petrouš [-] (57. J. Nový [-] ) - M. Macek [-] , T. Pelikán [-] , M. Pospíšil [-] , T. Volek [-] - O. Rybka [-] (46. J. Řehák [-] ) , J. Sedláček [-] , I. Bogár [-] (37. D. Volek [-] )

TJ Kovohutě Podlesí
J. Zykán [-] - J. Trefný [-] , J. Mezera [-] , J. Jiránek [-] , M. Šlapák [-] , O. Drašnar [-] , F. Šrajn [-] , M. Skočdopole [-] (80. M. Hanáček [-] ) , O. Vojtišek [-] , Z. Buch [-] , M. Vohradský [-] (92. T. Boudník [-] )

ŽK: 69. P. Kalaš , 70. M. Macek - 91. J. Zykán .
Počet diváků: 93. Rozhodčí: TÝČE Vladimír - HUSÁK Jan, BOHATÝ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Matouš Vránek

Expert: Radek Zach
Tip experta: remíza

Jinočany doma na jaře ještě nevyhrály a nevyhrají ani teď.

Tip: výhra domácích