3:2
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 17:00

1.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ve vyrovnaném zápase byla o gól šťastnější Jivina


Branky


0

Při sobotním odpoledni se na hřiště Jiviny přestavili hosté ze Sportingu, kteří měli s domácími kladnou vzájemnou bilanci, kdy 4 zápasy z 6 brali plný počet bodů. V sobotu se ovšem očekával vyrovnaný zápas, který může rozhodnout jeden gól. Jaké bylo překvapení, když po hodině hry svítilo na výsledkové tabuli skóre 3:0 pro domácí. Hosté se ovšem nevzdali a mocně dotahovali, bohužel pro ně přišla jejich aktivita pozdě a nakonec těsně o gól prohráli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chyby hostů Jivina tvrdě trestala

Od prvního hvizdu byla hladovější po úspěchu Jivina, měla více se hry a hosty k ničemu vážnějšímu nepustila. Jejich aktivita přinesla ovoce již po čtvrt hodině hry, kdy se po individuální chybě prosadil mladíček na hrotu domácí sestavy Kuntoš. Hostům dělala problémy útočná dvojice domácích, kde se vedle již zmiňovaného osmnáctiletého Kuntoše představil devatenáctiletý Nedvěd. Hned o čtyři minuty po prvním gólu se prosadil právě Nedvěd a po dvaceti minutách tedy Jivina vedla již o dva góly. Nutno podotknout, že oba góly padly po individuálních chybách hostí. Do konce poločasu se již nic zásadního nestalo a tak do kabin odcházeli o mnoho spokojenější domácí.

Domácí prohospodařili luxusní náskok a ještě se báli o výsledek

Snahu Sportingu se zápasem ještě něco udělat utnul hned sedm minut po zahájení druhé půle svým druhým zásahem Jakub Kuntoš. Jivina hrála v klidu a vytvořila si velké množství dalších šancí, které možná i pod vědomím komfortního náskoku již neproměnila. Sporting vycítil šanci se zápasem ještě něco udělat a deset minut před koncem zápasu snížil na 1:3 s pohledu hostů střídající Pánek. To hosty povzbudilo a rázem se hrál úplně jiný zápas. V 89. minutě snížil na rozdíl jediného gólu kapitán hostí Michal Bílek. Na víc se už ale Sporting nezmohl a proto všechny tři body zůstaly na domácím hřišti. V příštím kole výhrou povzbuzená Jivina zavítá na hřiště posíleného Března a Sporting Mladá Boleslav na Astonce přivítá nováčka soutěže, Novou Ves.



Ohlasy k zápasu



FC Sporting Mladá Boleslav
Jan Javůrek (Sporting Mladá Boleslav)- hráč: V první půli jsme byli bez šťávy, měli jsme sice několik málo nadějných příležitostí, ale herně byl soupeř lepší a zaslouženě vedl. Dělali jsme spoustu chyb a prohrávali osobní souboje. Bohužel jsme zabrali až 10 minut před koncem a na srovnání už to nestačilo.



Sestavy


SK Jivina
P. Skála [-] - D. Holas [-] , O. Frydrych [-] , J. Vávra [-] , M. Štafl [-] - J. Kima [-] , J. Zajíc [-] , O. Matoušek [-] (33. M. Maděra [-] ) , Z. Drašnar [-] (89. M. Šturma [-] ) - S. Nedvěd [-] - J. Kuntoš [-] (58. M. Schöft [-] )

FC Sporting Mladá Boleslav
J. Bílek [-] - L. Chomjak [-] (52. D. Peikrt [-] ) , P. Vaněk [-] , A. Řechtáček [-] (75. L. Jindra [-] ) , V. Povšík [-] , M. Leskovjan [-] (88. M. Povšík [-] ) , J. Křiváček [-] (61. J. Pánek [-] ) , J. Javůrek [-] , V. Tomášek [-] , M. Bílek [-] , L. Mulač [-] (60. L. Hlavatý [-] )

Místo: Jivina. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Žižka Stanislav - HRADISKÝ Jaroslav (N), FIDLEROVÁ Zuzana (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.