0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2023 10:30

21.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Jinočany opět remizovaly, v Klecanech se diváci branky nedočkali


Branky


6

Jinočany vstoupily do jara vítězstvím na půdě královédvorské rezervy a poté přišly tři remízy. Dnes se červenobílí představili na půdě Klecan, které v minulém kole padly ve Velké Dobré. Věřte, nebo ne, Jinočany si po dnešním střetnutí připsaly další plichtu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí drželi balón, hosté zahazovali šance

Utkání bylo od úvodního hvizdu především bojovné a příliš fotbalovosti nenabízelo.

 

Optickou převahu měli fotbalisté domácího celku, kteří více drželi balón a hráli na soupeřově polovině. Skvěle organizovaná obrana Jinočan je ale do žádné vyložené šance nepustila.

 

Hosté hrozili především z brejkových situací. Dvě slibně se vyvíjející akce zakončili Volek a Macek, brankář Hrkal si však s oběma pokusy poradil.

 

Poté šel z úhlu sám na branku jinočanský Sedláček, který místo zakončení zvolil přihrávku. Ta ale svého adresáta nenašla.

 

První poločas tak branku nenabídl.

 

Diváci se rozuzlení nedočkali

Domácí museli do druhé půle nastoupit s jednou změnou v sestavě. Zraněného brankáře Hrkala nahradil mezi třemi tyčemi Oleksandr Kelemen.

 

Obraz hry byl ve druhém poločase vesměs stejný, jako v tom prvním. 

 

Hosté mohli otevřít skóre Pelikánem či Mackem, poprvé však jinočanským zhatilo radost břevno a podruhé neseřízená mířidla.

 

Domácí si zejména v závěrečné čtvrthodině vypracovali také několik slibně se rozvíjejících akcí, nikdy je ale nedokázali dotáhnout do zdárného konce.

 

Jinočany si tak po remíze v Klecanech 0:0 připsaly již čtvrtou remízu v řadě.

 



Ohlasy k zápasu


MSK Klecany
Jiří Kruťa: S bodem spokojený nejsem. Před zápasem bych ho určitě nebral, nakonec ho ale musíme přijmout. Ten zápas se tak vyvinul a na víc jsme v tu chvíli asi neměli. Byť se hrálo skoro jen na jednu bránu, ty šance prostě nepřišly.

FK Jinočany
Pavel Gregor: Jsou remízy a remízy. Po zápasech s Kladnem a Nelahozevsí jsme byli velmi smutní, protože jsme soupeře přehráli a na počet šancí jsme jednoznačně měli vyhrát. Naše remízy v Kralupech a v Klecanech ale byly po výborných a vyrovnaných zápasech s vynikajícími soupeři. Na šance jsme sice měli navrch, respektujeme však kvalitu soupeřů a bod z Klecan ve finále bereme.



Sestavy


MSK Klecany
F. Hrkal [-] (46. O. Kelemen [-] ) - A. Hrdina [-] , M. Ševčík [-] , O. Dvořák [-] (75. V. Kučera [-] ) , L. Urban [-] (60. F. Malý [-] ) , P. Zuskin [-] , D. Průcha [-] , O. Průcha [-] , F. Vaktor [-] (88. J. Dvořák [-] ) , L. Smíšek [-] , F. Mančal [-]

FK Jinočany
S. Bulbakh [-] - A. Petrouš [-] , S. Komínek [-] , P. Vávra [-] (80. J. Nový [-] ) - M. Macek [-] (91. F. Vostracký [-] ) , T. Pelikán [-] , T. Volek [-] , M. Pospíšil [-] (74. J. Cháb [-] ) , J. Řehák [-] - I. Bogár [-] (58. P. Kalaš [-] ) , J. Sedláček [-] (92. D. Volek [-] )

ŽK: 74. M. Ševčík - 87. J. Sedláček , 88. J. Řehák .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: ŽÁČEK Pavel - ŠÍMA Michal, PÍSAŘÍK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Matouš Vránek

Expert: David Malý
Tip experta: remíza

Od tohoto zápasu neočekávám příliš branek. Jinočany budou hrát ze zajištěné obrany a získají bod.