Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2023 13:30

20.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Milín poprvé na jaře ztratil, na příbramské umělce nestačil na mladíky z Kladna


6

Fotbalisté Milína na jaře ještě nezaváhali a skvělou sérii chtěli prodloužit i proti rezervě Kladna. Té se ve druhé polovině sezony tolik nedaří, po výhře nad Velkou Dobrou přišla remíza v Jinočanech a prohra s Jílovištěm. Dnešní utkání se pro kladeňáky také nevyvíjelo dobře, Štěpán Hanzlík však zavelel k obratu a nakonec hosty dotáhl ke druhé jarní výhře.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tlak domácích a jednogólový náskok

První poločas měli převahu domácí a svého soupeře dostávali pod tlak. Zahrávali několik rohových kopů a dalších standardních situací.

 

Po jedné z nich se ve 26. minutě dostali do vedení, kdy po povedeném centru a přesném zakončení otevřel skóre utkání obránce Josef Obdržal.

 

Ve zbytku úvodního dějství zůstávali milínští v převaze a vytvářeli si gólové příležitosti, druhou branku ale už vstřelit nedokázali.

 

Výsledkem tak bylo poločasové skóre 1:0 pro domácí.

 

Hanzlík hattrickem režíroval kladenský obrat

Ve druhém poločase to byli naopak hosté, kteří měli převahu a udávali tempo hry.

 

V 59. minutě se kladenským podařilo vyrovnat. Kvídu obral o balón Štěpán Hanzlík a suverénním zakončením srovnal na 1:1.

 

Neuběhlo ani deset minut a kladenská rezerva skóre otočila ve svůj prospěch. Po centru ze strany uklidil balón do sítě znovu Štěpán Hanzlík.

 

Hostující útočník neměl dost a v 76. minutě dokonal po pěkné individuální akci a narážečce hattrick. Kladno tak vedlo už o dvě branky.

 

Domácí reagovali tím, že zjednodušili hru a začali hrát především na nakopávané míče.

 

V 85. minutě se jim podařilo snížit. Naději na bodový zisk vykřesal Michal Pohořálek.

 

Milín se v závěru utkání tlačil za vyrovnáním a kladenští se bránili zuby nehty. V 89. minutě jim jejich snažení zkomplikoval Tomáš Borák, který svůj celek po obdržení druhé žluté karty oslabil.

 

Hosté ale výsledek udrželi, a stali se tak prvním celkem, který na jaře obral Milín o body.



Ohlasy k zápasu


TJ Ligmet Milín
Miroslav Obdržal: V prvním poločase, kdy se hráči řídili pokyny trenéra, jsme Kladno do ničeho nepustili. Druhý poločas už byl z naší strany špatný. Špatným řešením jednoduchých situací jsme umožnili soupeři třikrát skórovat. Samozřejmě nejsme spokojeni, je to pro nás ztráta. Troufám si říct, že jsme se porazili svými školáckými chybami. Nezbývá nic jiného, než soupeři pogratulovat k vítězství a my si musíme vzít do dalších zápasů ponaučení z vlastních chyb.

SK Kladno B
Tomáš Abrham: Já jsem spokojený. Hráli jsme proti výbornému mužstvu, které chce hrát na postup. Povedlo se nám napravit nepovedený výkon ze zápasu s Jílovištěm. Druhý poločas měl z naší strany dobré parametry, objektivně ale přiznám i to, že při nás stál fotbalový pán bůh, jelikož měl soupeř také několik šancí, které nevyužil.



Sestavy


TJ Ligmet Milín
J. Poplštein [-] - L. Rom [-] , J. Obdržal [-] , A. Maršík [-] , J. Kvída [-] - L. Kunc [-] (79. M. Bálek [-] ) , M. Pohořálek [-] , M. Zákoucký [-] , K. Soldát [-] (76. M. Müller [-] ) - J. Bican [-] (69. O. Vrkoč [-] ) , S. Gabriel [-]

SK Kladno B
Z. Pokorný [-] - O. Noll [-] - M. Veiner [-] (46. T. Čapek [-] ) , L. Pospíšil [-] - - T. Daníček [-] (62. F. Jančí [-] ) , M. Blažek [-] (72. T. Fedorišin [-] ) , Š. Hanzlík [-] , T. Borák [-] , J. Slabý [-] , J. Pechr [-] , D. Dostál [-]

ŽK: 79. T. Borák , 86. T. Fedorišin . ČK: 89. T. Borák .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Divílek Peter - ŠPICL David, PALEK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Matouš Vránek

Expert: Jakub Nový
Tip experta: výhra domácích

Milín je kvalitní mančaft a Kladno je hodně mladý tým. Hosté to budou mít těžké.

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Trenér, Asistent trenéra, Zpravodaj, Administrátor klubu - FK Kralupy 1901 | Středočeský | Mělník

Tip: výhra domácích