R. Matysík 12.
V. Máče 64. (p.)
2:4
(1:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2023 16:00

20.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Konec královédvorského čekání na výhru, první tři body v sezoně vezou Cábelíci z Vestce


Branky


12. R. Matysík , 64. V. Máče (p.) - 6. D. Matějka , 20. M. Janků , 27. A. Beneš , 77. P. Svoboda
6

18 zápasů, 0 výher. To byla královédvorská bilance před utkáním s druhým týmem tabulky, ve kterém byl favorit jasný. Vestec se však na jaře trápí, a potvrdil to i dnes, když se stal prvním mužstvem v probíhajícím ročníku, který daroval Cábelíkům z Králova Dvora všechny tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Překvapivé vedení hostů 3:1

Vstup do utkání se výrazně lépe vydařil hostujícímu celku. Už po pěti minutách hry se po autovém vhazování dostal ve vápně k míči Dušan Matějka, jenž na druhý pokus prostřelil vesteckého Víška. Královédvorská rezerva tak vedla 1:0.

 

Vestečtí odpověděli akcí Kaloda s Jiřím Ježdíkem, ale brankař hostů Dochtor si se střelou poradil.

 

Ve 12. minutě už se domácí radovali z vyrovnání. Jiří Ježdík obehrál na pravé straně jednoho z hostujících obránců, poslal míč do vápna a Matysíkova hlavička zamířila do levé šibenice.

 

Ve 20. minutě šli hosté opět do vedení. Janků prošel mezi bránícím Hlubučkem a Říhou a přesným zakončením vrátil svému celku jednogólový náskok.

 

Vestec se znovu snažil odpovědět, střely Kaloda, Říhy, Jiřího Ježdíka i Matysíka však mezi tři tyče nezamířily.

 

Ve 27. minutě zachytil rozehrávku domácího gólmana Janků a Beneš do prázdné branky zvýšil na 3:1.

 

Vzápětí to mohlo být už 4:1, tentokrát ale Víšek při zákroku nezaváhal.

 

Úvodní dějství tak skončilo výsledkem 3:1 pro hostující mužstvo.

 

Favorit se na obrat nezmohl

Domácí vstoupili do druhého poločasu velice aktivně a hnali se za obratem. Ptáčkovu střelu ale brankař zneškodnil a Máčeho průnik do vápna skončil nepřesným zakončením.

 

Na druhé straně nevyužili šance k navýšení náskoku Petr Svoboda a Janků, kdy domácí dokonce jednou zachránila tyč.

 

V 64. minutě zahrál po závaru ve vápně jeden z královédvorských obránců rukou a nařízenou penaltu bezpečně proměnil Máče. Vestečtí tak byli na dostřel jediné branky.

 

Vestec se tlačil za vyrovnáním, hostující obrana v čele s brankařem Dochtorem ale pokaždé stačila včas odvrátit hrozící nebezpečí.

 

V 77. minutě se Královu Dvoru povedl rychlý protiútok, jehož vyústěním byl centr z levé strany a následné přesné zakončení Petra Svobody. Hosté tak svému soupeři odskočili znovu na rozdíl dvou branek.

 

Vestec už se ve zbývajícím čase na obrat nezmohl, a B-tým Králova Dvora si tak poprvé v sezoně připsal všechny tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Viktoria Vestec
Michal Chaloupka: Výsledek hovoří za vše. Třetí prohra v řadě, a navíc s posledním celkem tabulky. Asi už se dá mluvit o krizi. Nedaří se nám vůbec nic, vázne mezihra a gólových šancí bylo na můj vkus taky jako šafránu. Jediné pozitivní bylo to, že jsme po čtyřech nezdarech konečně dokázali proměnit penaltu. Bohužel to však nestačilo. Postrádám chuť po vítězství, hlad po gólech a takový ten plamínek, který by měl v týmu hořet. Asi je to teď i na mně, abych ho v klucích zapálil a doufám, že se mi to povede nejpozději za týden ve Slaném a výsledky, a hlavně výkony, se zlepší, ať nám zase chutná pivo. Ještě bych chtěl pogratulovat Cábelíkům k první výhře v sezoně, jelikož si ji zasloužili.

FK Králův Dvůr B
Petr Dochtor: Do utkání jsme vstoupili dobře, soupeř moc nevěděl, jak na nás. Vytvořili jsme si náskok, který jsme tentokrát dokázali udržet. Důležité bylo, že jsme nedostali rychlý gól po pauze, to nás vždycky složí. Poté se nám povedlo dát ještě jednu branku, což podle mě rozhodlo, jinak by to bylo ještě zajímavé.



Sestavy


TJ Viktoria Vestec
P. Víšek [-] - M. Hlubuček [-] (46. J. Ptáček [-] ) , V. Ježdík [-] , J. Ježdík [-] , P. Ježdík [-] , J. Maňák [-] , R. Matysík [-] , M. Říha [-] (46. V. Máče [-] ) , V. Vidlička [-] (66. J. Hobza [-] ) , R. Kalod [-] , D. Franc [-]

FK Králův Dvůr B
P. Dochtor [-] - J. Rešl [-] , J. Svoboda [-] , D. Matějka [-] , D. Tarhaj [-] - A. Beneš [-] (89. J. Rešl [-] ) , A. Kočí [-] , J. Bíba [-] , J. Fic [-] (83. Š. Krivačka [-] ) , M. Janků [-] - P. Svoboda [-] (79. P. Holakovský [-] )

ŽK: 56. V. Ježdík - 41. D. Tarhaj , 92. P. Holakovský .
Počet diváků: 38. Rozhodčí: PETRŽELA Jiří - SANDEV Viktor, JEŽEK Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Matouš Vránek

Expert: Jakub Nový
Tip experta: výhra domácích

Jasná výhra Vestce, Králův Dvůr pro domácí nebude problém.

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Trenér, Asistent trenéra, Zpravodaj, Administrátor klubu - FK Kralupy 1901 | Středočeský | Mělník

Tip: výhra domácích