1:2
(1:1)
34. S. Mařík (p.)
51. S. Mařík
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.03.2023 15:00

18.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Kralupy si ve Velké Dobré i díky proměněné penaltě připsaly první jarní výhru


Branky


18. M. Zimerman - 34. S. Mařík (p.) , 51. S. Mařík
7

Ani jednomu z mužstev vstup do jara nevyšel. Velká Dobrá padla na Kladně 2:0 a kralupští ve velvarském azylu nestačili na Nové Strašecí. Oba celky tedy dnes potřebovaly bodovat, což potvrdilo i několik vyostřených situací, ze kterých pramenily dokonce červené karty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedoucí gól Zimermana a vyrovnání z penalty

V úvodu zápasu měli ze hry více domácí, kteří drželi balón, paradoxně však více hrozili hosté. Mařík, Junek ani Krejza ale úvodní branku utkání vsítit nedokázali.

 

V 18. minutě předvedl domácí stoper Zimerman skvělou individuální akci, kterou završil kličkou hostujícímu brankáři a následným gólem. Velká Dobrá tak vedla 1:0.

 

Poté se hra vyrovnala. Domácí hrozili zejména z rohových kopů, hosté pak především z akcí vedených křídelními prostory.

 

Ve 34. minutě se domácí brankář ve vápně dopustil faulu, a hosté tak kopali penaltu. Tu s přehledem proměnil Stanislav Mařík, a srovnal tak na 1:1.

 

První poločas už další situace, které by stály za zmínku, nepřinesl, a úvodní pětačtyřicetiminutovka tak skončila remízovým výsledkem 1:1.

 

O výhře hostů rozhodl druhým gólem Mařík

Oba celky vstoupily do druhé půle velice aktivně a hra se přelévala ze strany na stranu.

 

V 51. minutě se kralupští dostali do vedení zásluhou Stanislava Maříka, který tak zaznamenal svůj druhý gól v zápase. Velkodoberští se dožadovali odpískání ofsajdu a protesty domácího trenéra byly tak vehementní, že obdržel červenou kartu.

 

Velká Dobrá se ve zbytku zápasu snažila o vyrovnání, Kralupy si ale nejtěsnější možný náskok dokázaly udržet.

 

Po závěrečném hvizdu se červenalo ještě jednou, tentokrát se provinil Martin Zimerman, jenž stejně, jako velkodoberský trenér, dával výrazně najevo svůj nesouhlas s výroky rozhodčích v průběhu utkání.

 



Ohlasy k zápasu


FC Čechie Velká Dobrá
Marek Abrham: Na začátku utkání jsme plnili přesně to, co jsme měli. Hráli jsme to, na čem jsme se domluvili a myslím si, že prvních dvacet minut bylo z naší strany velice dobrých. Poté jsme ale i kvůli chybám, které já vidím jako stěžejní, inkasovali a už jsme se nedokázali vrátit zpátky do zápasu.

FK Kralupy 1901
Karel Kristen: Utkání bylo celkově velice fyzicky náročné, jelikož jsme na přírodní trávě hráli na jaře poprvé. Pohyb je úplně jiný než na umělce a ty síly ubývají. Hřiště ve Velké Dobré má hlavně nadstandardní rozměry, ale popasovali jsme se s tím dobře. V neposlední řadě bych chtěl poděkovat Chlumci, že nám vyšel vstříc a zapůjčil nám jejich gólmana, jelikož náš brankář byl nemocný. Marka Mojžíše znám z hanspaulské ligy a z jeho strany nebyl problém, aby nám vyšel vstříc. V utkání několikrát potvrdil to, že je to kvalitní a zkušený brankář.



Sestavy


FC Čechie Velká Dobrá
M. Jungr [-] - M. Zelenka [-] (69. M. Kindl [-] ) , P. Ondrášek [-] , F. Dejčmar [-] , J. Mertlík [-] , R. Volman [-] (48. D. Hrubý [-] ) , D. Richter [-] , D. Strnad [-] , R. Stříška [-] , M. Zimerman [-] , T. Andruchovič [-] (55. Š. Menšík [-] )

FK Kralupy 1901
M. Mojžíš [-] - R. Culek [-] , M. Řenč [-] , Z. Kouba [-] , J. Kabyl [-] - M. Houžvička [-] , M. Houška [-] , P. Junek [-] (63. J. Kulhavý [-] ) , S. Mařík [-] , D. Hemr [-] (69. M. Uhlíř [-] ) - L. Krejza [-] (91. D. Klier [-] )

ŽK: 34. M. Jungr , 58. F. Dejčmar , 86. M. Kindl - 64. D. Hemr , 76. L. Krejza , 90. M. Uhlíř .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: CHALUPA Martin - POKLOP Petr, VOLENEC Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Matouš Vránek

Expert: Dominik Neumann
Tip experta: výhra hostů

Tady, jakožto hráč Kralup, nemohu jinak. Bude to pro nás ale tvrdý boj.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích